çok sancım var.yardım ltfff

arkadaşlar 2 gün arayla bugün test yaptım.değerim::::3968
ama doktor 4 gün sonra tekrar baktır dedi..inş düşmez hep böyle yükselir..

arkadaşlar test günümden 4 gün geçmesine rağmen hala adet sancılarım var.halbuki sonuçta pozitif.arkadaşlar bu durumu yaşayan varmı aranızda.bu saatten sonra kanama olabilirmi sizce.deneyimlerinizi paylaşırmısınız ltf.

merhaba canım
öncelikle seni tebrik ederim herşey yolunda gidecek
ama bu sancıların çok normal
vucudun kendini hazırlıyor ama bir yandan da gebeliğe tepki veriyor
o yuzden olucakmışın gibi hissediyorsun tatlım
merak etme herşey yolunda

ya arkadaşlar benim kafama bişey takıldı.ben 14.günde test yaptım.değerim 1241 çıkmıştı.doktorumu aradım 2 gün sonra tekrar edeyimmi diye.gerek yok dedi.şaşırdım.soramadımda kafama takıldı neden acaba?sizin bu konuda bilginiz varmı??????(

inş onun içindir canım ya.aklıma birsürü olusuz şey geldi.yarında Allahın izniyle gidip bebeğimin kesesini görecem inşşş.umarım bir olumsuzluk yoktur.

ya arkadaşlar belki kızacaksınız ama internette bi yazı denk geldi okudum.moralim çok bozuldu.gerçi bizim doktorlar öyle bişey yok diyo ama.....bide siz yazıyı okuyun.....
-------------ıngiltere’de yetkili kurum açıkladı: Tüp bebeklerde genetik kusur ve sağlık sorunu riski yüzde 30 daha fazla
ANKARA - ıngiltere’de Fertilizasyon ve Embriyoloji Kurumu açıkladı: Tüp bebeklerde genetik kusurlar ve sağlık sorunları riski yüzde 30 daha fazla, tüp bebek yapmak isteyen çiftler önceden bu konuda uyarılmalı. Kuruma göre, kısırlık tedavisi için başvuran çiftler, bu yöntemin bebekte hayatı tehdit eden sağlık sorunları veya uzun dönemli sakatlıklara yol açabileceğini bilerek karar vermeli.
ıngiltere’de ilk kez yapılacak uygulamayla ekim itibarıyla merkezler, çiftleri gerek tüp bebek, gerekse benzeri diğer yöntemlerin riskleri konusunda önceden uyarmak zorunda.
ABD, Atlanta’daki Hastalıkların Kontrolü ve Önlenmesi Merkezi’nden bilim insanları da Ulusal Doğum Kusurlarını Önleme Çalışması’ndaki verileri kullanarak 13 bin 500 doğumla 5 bin kişilik kontrol grubunu karşılaştırdı. Araştırmada tüp bebeklerin kalp kapakçığı kusurundan yarık dudak ve damağa, bağırsakların ve yemek borusunun tam gelişmemesi yüzünden sindirim sistemi anormalliklerine kadar çeşitli hastalıklardan mustarip olabildiği saptandı.
Tüp bebeklerde küçük olsa da gelişme geriliğine yol açan Angelman sendromuyla karında delik ve öğrenme zorluğuna yol açan Beckwith-Wiedeman sendromu gibi nadir görülen genetik hastalık riskinin de, normal yolla dünyaya gelen bebeklere göre daha fazla olduğu açıklandı.

Düşük kaliteli yumurtalar
Uzmanlara göre tüp bebek veya diğer tedavi yöntemleriyle dünyaya gelen bebeklerde daha fazla sağlık sorunu riski olmasının nedeni, doğanın düşük kaliteli olduğu için atacağı yumurtaların kısırlık tedavisindeki ilaçlar sayesinde kullanılması olabilir. Diğer bir sebebin de, yumurtaları artık düşük kaliteli olan yaşı büyük kadınların bu yönteme daha fazla başvurması olabileceği söyleniyor. Uzmanlar yine de risklerin doğrudan kısırlığın sebebiyle mi ilintili olduğunu, yoksa yöntemin kendisinden mi kaynaklandığını henüz bilmiyor. -------senağlama

arkadaşlar bugün hastaneye gittim.bebeğimin yolk(ne olduğunu bilmiyorum) kesesi oluşmuş.ama embriyo henüz yok dedi.1 hafta sonra tekrar gidecem.başta değerlerimde çok yüksek çıkmıştı ama tek embriyo göründü((çok şükür)).haftaya kalp atışlarını görmeye gidecem inşşş.

selam canım öncelikle hamileliğin hayırlı olsun rabbim devamını nasip etsin canım kese ile bebekler aynı zaman içinde gözükmez benim transferden 16 gün sonra tahlilim olmuştu tahlilden 2 hafta sonra keselerimi keselerden 2 hafta sonrada fasulyeciklerimi görmüştük yani biraz zaman isteyen bi durum bu endişe ve panik yapmana gerek yok adet ağrı ve sancıları bünyeye göre değişiyor benim 4 ay boyunca her adet zamanı geldiğinde sanki hastalanıcakmışım gibi ağrı çekiyodum sonraki aylarda geçti bu durum genetik faktörlere gelince drumla görüştüğümde ki sadece kendi drum değil başka uzmanlarada danışmıştım tüp bebekte bebek rahime tutunduğu andan itibaren normal yolla hamile kalma seyrinde devam ediyor hiç bir farkı yok dedi tek fark çoğul gebelik riski ve bundan kaynaklanan erken doğum erken doğumdada normal yolla olan bebekte olsa bu tür sorunlar yaşanabiliyor bu saydığın rahatsızlıkların bi çoğu genetik kromozom bozukluğundan kaynaklanıyor anne yada babanın genlerindeki her hangi bir sorun bebeğe yansıyabiliyor bu tüp bebektede normal bebektede farketmiyor çok yakından tanıdığım tüp bebek sahipleri var hatta akrabalarımdada var çok şükür bebeklerimiz sağlıklılar rabbim kimseye kötü şeyler yaşatmasın allah yardımcın olsun canım dilerim kucağına alacağın sağlıklı evlatlara sahip olursun

sersev canımmmm 32 haftayı devirmişsin hayırlı olsun. allah bizlerede nasip etsin

sersev canımmmm 32 haftayı devirmişsin hayırlı olsun. allah bizlerede nasip etsin

çok şükür hayatım devirdik inşallah sonuna kadarda böyle sorunsuz giderim allahım sizinde gönlünüze göre versin inşallah darısı bütün isteyen ve bebek bekleyen annelerin başına mükemmel bi duyguymuş 8 ay önce biri bunu bana söylese oturur ağlardım ama allahım çok büyük isteyince verince gerçekten oluyor allah hepimizin yardımcısı olsun canım inşallah bebeklerimin resimlerini mutluluklarınıda paylaşıcam sizlerle bu nispet değil kesinlikle bu mucizenin adı benim gibi umudu kalmamış dert üstüne dert gelen arkadaşlarımıza moral olması için rabbim gönlünüze göre versin inşallah herkesin kucağı dolsun ben çok mutluyum yüzlerini görünce dünyalarda benim olacak allahın izniyle

canım benim ben hala şoktayım. bu içimdekiler benimmi diye. hala inanamıyorum. biz başardık. darısı burada uğraşan bütün arkadaşların başına..

arkadaşlar yürümek ve yorgunluğun olumsuz etkisi varmıdır ya! ben bugün biraz fazla yoruldum.elimde olmayan sebeplerden dolayı.ben 5+6 hamileyim.inanamıyorum.heran bişey olacakmış gibi.

kızlar yarın bebeğimin kalp atışlarını duymaya gidecem.inş bebişimin kalbi atıyordur.yarın 6+5 olacak.sizce görünmeme ihtimali varmı ya.

canım benim ben hala şoktayım. bu içimdekiler benimmi diye. hala inanamıyorum. biz başardık. darısı burada uğraşan bütün arkadaşların başına..

bende başlarda öyleydim hayatım ultrasona bile girdiğimde sanki dr başkasının içine bakıyo gibi geliyordu zamanla ön tarafında ilerleyen kocamaaaaaaaan bi göbeğin sabahlara kadar uyutmayan ağrıların kaşıntıların bide canavarlar içerde karete yapmaya başladığında çok daha iyi anlıyor insan şimdi uykusuz her gece şarkısını söylüyoruz inşallah hayırlısı ile kurtuluruzda çektiklerimizi unuturuz melekleri kucağımıza aldığımızda

kızlar yarın bebeğimin kalp atışlarını duymaya gidecem.inş bebişimin kalbi atıyordur.yarın 6+5 olacak.sizce görünmeme ihtimali varmı ya.

canım hayırlısı olsun inşallah duyarsın pıtırcıklarının kalp atışlarınıda büyük ihtimalde duyulur heralde bu haftalarda

kızlar inanamıyorum dr ilk gittiğimde 1 kese gördük geçen 2 tane olmuş.yani ikizmiş.ama başta öyle bişey yoktu.bitanesinin kalp atışını duyduk.diğeri biraz daha küçükmüş.tam bir hafta sonra gidecem inş onu da duyarız.bu sevincin üzerine 15 günde rapor aldım bebeklerimle kalayım diyee ohhhh.evdeyim yatıyom valla.

Masallah Allah nazardan saklasin seni canim... Insallah digerininkinide duyarsin canim.. Bende persembe gunu ultrasona giricem 7 haftalik oldum .. Insallah bende duyarim kalb atislarini . Heyecanla bekliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…