çok sancım var.yardım ltfff

Bence de öylesin.7.gün negatif çıktı diye olumsuz olur mu hiç.Benim de çok adet belirtilerim var.Her an gidip kontrol ediyorum.Paranoyak oldum.ısyan etmicem ama millet zırt diye nasıl hamile kalıyor şu çektiğimize bak.

Çok gÜzel sÖylÜyorsunu ama arkadaŞlar 10 dk Önce pembe kanama oldu...ufff yaaaa
Çok sınırlıydım acaba etkısı varmı?????????

Bak görüyor musun kendini adet olacağına inandırdın böle oldu.Şu andan itibaren senden istediğim bunun yerleşme belirtisi olduğuna inanman.Sinirlerini de sevdiğin bişey yaparak yatıştır.Dondurma ye mesela seviyorsan.Beynimiz ne mesaj gönderiyorsa vücut onu yapıyor.Sen bebişinin sana sımsıkı tutunmak için mücadele verdiğine inan ve ona pozitif enerji gönder.Ayaklarını uzat dinlen.Hadi hayırlı haberlerini almak üzere kendine çok iyi bak.Dualarım seninle canım.

Canım benım Çok ÜzÜldÜm ınan,,
ama bızım gıbı bınlerce kıŞı var.yalnız deĞılız.kabullenmek Çok zor ama baŞka Çaremız yok.kaderımız buymuŞ.yÜce rabbım beterınden korusun!!!!!

(xemrevin)canım herşeyden önce negatifliği bırak pozitif düşünki sonuçta pozitif olsun inşallah hamilesindir ne olursun dondurulmuşlarına güven inşallah onlar minacık bebek olup annelerine sıkı sıkı tutunmuşdur:ecrin_bebek::emir_bebek:

arkadaşlar bugün test yaptım sonucum şu:::::.
normal değer: 101-----4870
benim sonucum:1241
doktoruma gönderdim sonucu şimdi haber bekliyorum.dua edin benim için arkadaşlar.dualarınıza ihtiyacım var.
progesteron 5,9 çıktı sizce nasıl.düşük değilmi biraz.ufffkafam çok karışıkkk

arkadasım bhcgn kaç anlamadım onu tam olarak yaz söyleyım ne oldugunu eğer 1241 ise hamılesın 5.9 sa düşük bi değer hamıle olma olasılığın yok

inşallah canlarım
lütfen dua edin benim için
daha doktorum aramadı bekliyorum.
2 gün sonra bi daha yaptıracam umarım olumsuz olmaz

Yüce Rabbim ne kadar zorlu bir sınav mış birini atlatıyoruz başka bişey başlıyor.
Rabbim sen bize sabır ver .sen yüzümüzü güldür.sen umutlarımızı boşa çıkarma.hapimizin Allahım.

oy oy oy yeni bir anne adayı çok güzel çok mutlu oldum canım inşallah hayırlısıyla kucağınada alırsın:teytey::teytey::teytey:

canım değerin çok güzel....hayırlı olsun bebelerin..................
rabbim kucağına almayı nasip etsin....

arkadaşlar ya
dün doktora sonucumu gönderdim müsait değildi.biz sizi ararız dedi aramadılar.bugünde sesleri çıkmadı.pazar ya.......çok sinir oldum ya...offfffffffffff

arkadaşlar birazdan gidip 2gün arayla 2.testimi yapacam inş değerim ikiye katlanmıştır.çok heyecanlıyım.ya olmamışsa ne yaparım ben?:emir_bebek:

Back
X