Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar bugün hastaneye gittim.bebeğimin yolk(ne olduğunu bilmiyorum) kesesi oluşmuş.ama embriyo henüz yok dedi.1 hafta sonra tekrar gidecem.başta değerlerimde çok yüksek çıkmıştı ama tek embriyo göründü((çok şükür)).haftaya kalp atışlarını görmeye gidecem inşşş.![]()
selam canım öncelikle hamileliğin hayırlı olsun rabbim devamını nasip etsin canım kese ile bebekler aynı zaman içinde gözükmez benim transferden 16 gün sonra tahlilim olmuştu tahlilden 2 hafta sonra keselerimi keselerden 2 hafta sonrada fasulyeciklerimi görmüştük yani biraz zaman isteyen bi durum bu endişe ve panik yapmana gerek yok adet ağrı ve sancıları bünyeye göre değişiyor benim 4 ay boyunca her adet zamanı geldiğinde sanki hastalanıcakmışım gibi ağrı çekiyodum sonraki aylarda geçti bu durum genetik faktörlere gelince drumla görüştüğümde ki sadece kendi drum değil başka uzmanlarada danışmıştım tüp bebekte bebek rahime tutunduğu andan itibaren normal yolla hamile kalma seyrinde devam ediyor hiç bir farkı yok dedi tek fark çoğul gebelik riski ve bundan kaynaklanan erken doğum erken doğumdada normal yolla olan bebekte olsa bu tür sorunlar yaşanabiliyor bu saydığın rahatsızlıkların bi çoğu genetik kromozom bozukluğundan kaynaklanıyor anne yada babanın genlerindeki her hangi bir sorun bebeğe yansıyabiliyor bu tüp bebektede normal bebektede farketmiyor çok yakından tanıdığım tüp bebek sahipleri var hatta akrabalarımdada var çok şükür bebeklerimiz sağlıklılar rabbim kimseye kötü şeyler yaşatmasın allah yardımcın olsun canım dilerim kucağına alacağın sağlıklı evlatlara sahip olursun
sersev canımmmm 32 haftayı devirmişsin hayırlı olsun. allah bizlerede nasip etsin![]()
canım benim ben hala şoktayım. bu içimdekiler benimmi diye. hala inanamıyorum. biz başardık. darısı burada uğraşan bütün arkadaşların başına..
kızlar yarın bebeğimin kalp atışlarını duymaya gidecem.inş bebişimin kalbi atıyordur.yarın 6+5 olacak.sizce görünmeme ihtimali varmı ya.![]()