çok şaşırdım:((canım yandı

shygirl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2009
646
1
96
Eskişehir
iyi geceler:
Bundan 3-4 a önce birinden evlenme teklifi almıştım.O zaman düşündüğüm başka biri vardı .Önceki konularımdan da hatırlarsınız ki ailemin şiddetli tepkiisi üzerine vazgeçtim .Çünkü beni evlatlıktan reddeiyorlardı.Evlenme teklifini iş yerinde ki bir ablam vasıtasıyla ulaştırmıştı bana tanışmak istediğini ve ciddi olduğunu söylemişti.Ablam da bana o çocğu bırak ailen çok karşı diğeriyle aranı yapalım zaten 2 aylık bir ilişkiydi dedi.Aklıma yattı ..Bir adım atmak için ablanında iznini alarak faceden ekledim çocuğu..Çocuk ilk başta hemen kabul etti gönderilerimi beğendi.Nasılsınız yazıdı yarım saat konuştuk teklifini reddetiğime çok üzüldüğünü ama takirin bana ait olduğunu söyledi.Ben de zamana bırakalım belki olur dedim..O da eklediğime çok sevindiğini söyledi..Evet zamana bırakalım dedi...Düşünelim dedi..Sonra da aniden 40 dk sonra kusura bakmayın ben istemiyorum dedi...Sebebini sorunca da hayatımda biri var ..Dedi..Ben de madem öyle neden başta söylemedin dedim ..Sizi kırmak istemedim dedi ..İyi akşamlar dedi..Çıktı..Ve 1 saat sonra beni faceden sildi üstelik engelledi.Şoka girdim ...Gece uykularım bölündü ve anlam veremedim .Yorum sizin arkadaşlar neden böyle yaptı acaba?
 
valla bi tahmin yürütemedim yaptığı çok saçma
belkide sevgilisine yakalandı ve öyle yazmak zorunda kaldı
aklıma bitek bu geldi
 
Belki bu arada hayatına başka biri girdi.
Çok üstünde durmayın ama baştan kabul etmese yada durumu açıklasa daha iyi olurdu.
Saçmalamış.
 
Başta reddedilmenin acısı çok koymuş ve epey hırs yapmış olacak ki beyciğimiz intikam almış aklınca :ssz:
 
1.Sen hayır dediğin için vazgeçme sebebi aradı sen istemezsen beni isteyen zaten var sana mı kaldım diye mesaj vererek seni başından attı.

2.Sen hayır dediğin için alternatif tuttuğu başka biri teklifini kabul etti hayatında artık biri olduğunu belirterek seni gönderdi.
 
2nize de aynı anda yazdı...
O sırada diğer kız kabul edince sende onu başta reddettiğin için böyle bir şeye kalkıştı
Tahminimce ama günahını almak istemem
 
Back
X