Çok şaşırdım

Cahil cümlesi.
Ama her cahil olan kro değil,her kronunda cahil olmadığı gibi. :)
Bu arada konuyla ilgisi yok ama merak ettim. Eşinizle problem yaşıyordunuz sanirim ve çocuk düşünmüyordunuz. Hamile olduğunuzu görünce şaşırdım. Her neyse, hayırlı olsun umarım sağlıklı bir evladınız olur.

Bu arada konuyla ilgisi yok ama merak ettim. Eşinizle problem yaşıyordunuz sanirim ve çocuk düşünmüyordunuz. Hamile olduğunuzu görünce şaşırdım. Her neyse, hayırlı olsun umarım sağlıklı bir evladınız olur.
Alttan vurmak..
Eski konulardan vurmak.. :deli:
Aynı yaşta olduğumuza inanamıyorum bazen.
Eşimle 7 yıl içerisinde sadece "2" (yazıyla İKİ) kex problem yaşadık ki biri nişanlılık dönemindeydi,burdaki herkes bilir ki nişanlılık döneminde çok fazla gerilmeler bunalmalar olabiliyor,diğeri de balayından hemen sonra ikimizin 7 (yazıyla yedi) yıllık patlamasıydı,nişan söz derken çok bunalmıştık bizi ilgilendirmeyen konularla boğulmuştuk. 7 yıllık ilişkide 2 büyük kavga çok değildir sanırım.
Allaha şükür bitti,küçücük ergen prensimle çok mutluyum,Mia'mızda aramıza katıldıktan sonra daha da mutlu olacağım. :)
Allah sana da nasip etsin diyorum,güzel dileklerin için teşekkür ediyorum. :)

Siz hemsireydiniz sanirim hatta annenizle ilgili bi konu acmistiniz yanlis hatirlamiyorum dimi

Yorumumda bir yerde bu durumu normal bulduğumu mu yazdım?
Görünmez şekilde yazıyor sanırım,ben göremedim çünkü.
Her insan kendi hayatını seçer ve seçtiği hayatın bedelini öder,bunu unutmayın.
Bende dün mesela uzaktan bir akrabamın evli 4 çocuklu eniştesine kaçtığını öğrendim.
Ama Allah herkese akıl fikir vermiş. Koskoca kız yapacağı şeyin bedellerini bilmiyorsa kimsenin üzülmesine gerek yok.
Buraya konu açacak kadar önemli birşey değil ki bu.
Kızımız şimdi bunu da takar kafasına, Bundan da güzel bi konu çıkarır.

T torarikar açık söylüyorum. Senin troll olduğunu düşünüyorum.

Kızımız şimdi bunu da takar kafasına, Bundan da güzel bi konu çıkarır.

T torarikar açık söylüyorum. Senin troll olduğunu düşünüyorum.
"Merhabalar. Aslında dert değil. Sadece çok saşırdığım ve üzüldüğüm bir konu. Buradaki üyelerden Miaelle Miaelle 'nin uzak bir akrabası 4, çocuklu eniştesine kaçmış,çok şaşırdım çok üzüldüm,nasıl kaçıyorlar anlamıyorum,daha çocuk değil mi o yaa :( yaşını bilmiyorum ama kesin çocuktur o,çok dertlendim daha fazla içimde tutamayıp burada konu açmaya karar verdim. :("
Konu içeriği de yazdım.
Başlığı düzenleyip açabilir artık. :D

Cok uzucu gercekten .yazik etmis hayatina.burda yeri gelmisken ben birseye deginmek istiyorum.18 yasindayim diyorsun.bence kk nin bir derdim var bolumu bu yastaki kisilere gore degil diye dusunuyorum.ozelikle evlilikle ilgili bircok sey tartisiliyor sizi baya kotu etkiler.

Alttan vurmak..
Eski konulardan vurmak.. :deli:
Aynı yaşta olduğumuza inanamıyorum bazen.
Eşimle 7 yıl içerisinde sadece "2" (yazıyla İKİ) kex problem yaşadık ki biri nişanlılık dönemindeydi,burdaki herkes bilir ki nişanlılık döneminde çok fazla gerilmeler bunalmalar olabiliyor,diğeri de balayından hemen sonra ikimizin 7 (yazıyla yedi) yıllık patlamasıydı,nişan söz derken çok bunalmıştık bizi ilgilendirmeyen konularla boğulmuştuk. 7 yıllık ilişkide 2 büyük kavga çok değildir sanırım.
Allaha şükür bitti,küçücük ergen prensimle çok mutluyum,Mia'mızda aramıza katıldıktan sonra daha da mutlu olacağım. :)
Allah sana da nasip etsin diyorum,güzel dileklerin için teşekkür ediyorum. :)
ay senin bebeşin mi olacak kuzum .sen sitenin bebişiydin daha ama hayırlı olsun sevindim yine de .mutluluklar

"Merhabalar. Aslında dert değil. Sadece çok saşırdığım ve üzüldüğüm bir konu. Buradaki üyelerden Miaelle Miaelle 'nin uzak bir akrabası 4, çocuklu eniştesine kaçmış,çok şaşırdım çok üzüldüm,nasıl kaçıyorlar anlamıyorum,daha çocuk değil mi o yaa :KK43: yaşını bilmiyorum ama kesin çocuktur o,çok dertlendim daha fazla içimde tutamayıp burada konu açmaya karar verdim. :KK43:"
Konu içeriği de yazdım.
Başlığı düzenleyip açabilir artık. :KK70:
Başlık;
“Bu sefer daha çok şaşırdım.”

:olamaz:
En küçük kardeşimden bile küçüksün hatta yiğenlerimden. Gerçeksen kendine çeki düzen ver kardeşim. Bırak bu negatif olaylar etrafında yaşamayı.

ay senin bebeşin mi olacak kuzum .sen sitenin bebişiydin daha ama hayırlı olsun sevindim yine de .mutluluklar
Evet bebişiyim ama oldu bir kere :) sağlıkla gelsin bakalım :) çok teşekkür ederim allah isteyen herkese nasip etsin,kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah.

"Merhabalar. Aslında dert değil. Sadece çok saşırdığım ve üzüldüğüm bir konu. Buradaki üyelerden Miaelle Miaelle 'nin uzak bir akrabası 4, çocuklu eniştesine kaçmış,çok şaşırdım çok üzüldüm,nasıl kaçıyorlar anlamıyorum,daha çocuk değil mi o yaa :KK43: yaşını bilmiyorum ama kesin çocuktur o,çok dertlendim daha fazla içimde tutamayıp burada konu açmaya karar verdim. :KK43:"
Konu içeriği de yazdım.
Başlığı düzenleyip açabilir artık. :KK70:
Bu arada olay evlerden ırak tövbe Yarabbim. İnşallah hakkaten genç değildir be arkada bıraktığı çoluk çocuk yoktur :işsiz:

Bu arada olay evlerden ırak tövbe Yarabbim. İnşallah hakkaten genç değildir be arkada bıraktığı çoluk çocuk yoktur :işsiz:
Yok o da 23 yaşında falan ya,çok üzüldüm (ama konu açamadım sorry,bir sonrakilerde telafi edeceğim :D)
Eniştesinin en büyük oğlu da 20li yaşlarda düşün artık aradaki yaş farkını. Enişte 47 yaşındaydı sanırım

Bunun için yeni konu acman gerekirdi senin beni şaşırtıyorsun!:eek::anne:

Back
X