Çok şaşırdım

Bunun için yeni konu acman gerekirdi senin beni şaşırtıyorsun!:eek::anne:
"Miaelle hayatından memnun gibi gözüküyormuş ama değilmiş,aaa fakeymiş zaten,karnındaki bebeği de shopmuş,kocasıda yokmuş hayali kocası varmış,aaa çay var mı çay,efkarlandım bak şimdi şu küllüğü de döksene" :D

Yok o da 23 yaşında falan ya,çok üzüldüm (ama konu açamadım sorry,bir sonrakilerde telafi edeceğim :KK70:)
Eniştesinin en büyük oğlu da 20li yaşlarda düşün artık aradaki yaş farkını. Enişte 47 yaşındaydı sanırım
Enişte dediğin ablanın kocası mı teyzenin kocası mı? Konu içindeki konu daha çok dikkatimi çekti ama herkes merak ediyordur ben sessizlerin sesiyim :D

Enişte dediğin ablanın kocası mı teyzenin kocası mı? Konu içindeki konu daha çok dikkatimi çekti ama herkes merak ediyordur ben sessizlerin sesiyim :KK70:
Yok uzaktan akrabam.
Eniştesine kaçmış benim enişteme değil.
Dıdısının dıdısı yani. :)
Sanırım halasının kocasına kaçmış,eniştesi oluyor işte.
Halasıyla eniştesi ayrı yaşıyormuş falan.
Karışık yani,bana da annem anlattı. :D

"Miaelle hayatından memnun gibi gözüküyormuş ama değilmiş,aaa fakeymiş zaten,karnındaki bebeği de shopmuş,kocasıda yokmuş hayali kocası varmış,aaa çay var mı çay,efkarlandım bak şimdi şu küllüğü de döksene" :KK70:

Profil fotondan ötürü ziyade " olivia dunham fbi" diye de ekle lutfen, bayılırım.. karnindaki bebek fotoshop neyse de kro olmadığına sukret:anne::olamaz:

Yok uzaktan akrabam.
Eniştesine kaçmış benim enişteme değil.
Dıdısının dıdısı yani. :)
Sanırım halasının kocasına kaçmış,eniştesi oluyor işte.
Halasıyla eniştesi ayrı yaşıyormuş falan.
Karışık yani,bana da annem anlattı. :KK70:
İşte onun ablası mı demek istemiştim:)))))
Allah iyi insanlar çıkarsın akıl fikir versin çocuklarımıza ne diyelim ahhh ahh

Merhabalar. Aslında dert değil. Sadece çok saşırdığım ve üzüldüğüm bir konu. Buraya da yazmak istedim. Bildiğiniz üzere 18 yaşındayım. Yaşıtım bir çocukluk arkadaşım var,2000 Ağustos doğumlu. Üniversite sınavına girmişti ve hemşirelik kazanmıştı. Az önce bir haber aldım X olsun adı. X internetten tanıştığı birine kaçmış. X Marmara'nın bir şehrinde yaşıyor,çocuk Muş'ta. Taa Muş'a kaçmış düşünün. Yahu çok üzüldüm daha yaşın ne başın ne ki. Annesi onu çok şımartırdı. Kaçalı bir ay filan oluyormuş bir hafta önce önce de düğün yapılmış. Ben bunları yeni duydum ve bildiğiniz şoka girdim. İşin en kötü kısmı ise evlendiği çocuğun ailesi kıro insanlarmış ve bizde gelin okutulmaz demişler. Yani okulunu da okuyamayacak. Ya inanın çok üzüldüm geleceğini karattı bildiğiniz. Daha çocuk sayılır o ya : (
Ailenin medeniyet eşiğini kıro kelimesi ile betimleyen, kırolardan farkı olmayan siz.
Kıro ne ya!!!
Kıronun anlamını biliyormusunuz????

Ben izleyeli bayağı oldu da benim favorim Walter :)
Tekrar tekrar başladığım tek dizi,hatta en iyi dizilerden olabilir onun gibisi dünyada bir daha çekilir mi bilmem. :) Deli diye anılan ama aslında bir dahi olan,hafif kırık,izleyiciyi kendisine kilitleyen bir adam kendisi. Özledik :)

Helalleşecekleriniz varsa helalleşin, bavullarınızı hazırlayın, kutunuzdan mapus çıktı, şimdi sıradaki konuyla ilgileniyorum ama azzzzz sonra sizi almaya geleceğim kuzucuklarımHoppa
Süpürgenle bizi alıp götürmeni bekliyoruz abla :D

Helalleşecekleriniz varsa helalleşin, bavullarınızı hazırlayın, kutunuzdan mapus çıktı, şimdi sıradaki konuyla ilgileniyorum ama azzzzz sonra sizi almaya geleceğim kuzucuklarımHoppa

Bu daha cok kara kuzular modu oldu. Bknz: çukur

Bence de ya şöyle banlanmadan iki uv saat once haber verseniz de banlasaniz uyari mesajini hep bandan sonra okuyorum:olamaz::anne:

Back
X