çok şaşkın ve çok kırgınım

Eşinizin sizin daha hidayeti olmanız icin Allah'a dua etmesinde kotu birşey göremiyorum ben. Hatta sevinmelisiniz sizi kisitlayarak zorlayarak bunu yaptırmaya çalışmıyor sessizce duasını ediyor. Burda ki kötülüğü anlamadım ben. Sonucta sizde müslümanım diyorsunuz esınız de dininizi daha iyi yasayın diye dua ediyor size saygısızlık etmiyor ki. Ha siz baska bi dine mensup olsanız baska sekilde düşünebiliriz. Ikincisi annenizin yaptıgı cok ayıp. Bi cocuğa babayı kötülemek bu sekilde sözler sarfetmek ne demek. Sizin kızınızı yetiştirme tarzınıza kv niz size karsi bu tarz kelimelerle karsi çıksa siz ne yaparsınız. Kocaman kadın bunu düşünmeli.

Şunu söylemem gerekirse anneniz gerçekten çok hatalı bir çocuğa babası hakkında o şekilde konuşulması ne yanlış bir şey eşiniz de gelip size söylemiş Allahtan şanslisiniz ki direkt gidip benim hakkımda çocuğuna bunları konusamazsin dese daha mi iyidii yani kusura bakmayın ama ayni şeyi esinizin annesi yapsa sizde tepki gösterirdiniz gelip Eşiniz de size söylemiş buraya kadar bir şey yok ama sizi hidayete davet etmesi hakkında bir şey diyemem bu ailesi yetişme tarzı ve inançlarıyla ilgili bir durum fakat sizi bu konuda olumsuz bulmasına sadece sunu diycem "Evlenirken aklın neredeydi"!!!!!

öncelikle duygularınızı ne kadar güzel dile getirmişsiniz.. okurken yakın bir arkadaşımı dinliyor gibi oldum ve üzüntünüzü kalbimde hissettim..

ben annenanneye suç bulmuyorum. yaşlı kadın, olabilir, torununu o anda öyle yatıştırmıştır, ya da fırsattan istifade içini dökmüştür.. kaldı ki çoğu annenin damadıyla yıldızları barışmaz bir türlü, ama yine de birbirlerini idare ederler. daha doğrusu damat idare eder, o büyüktür diyerek.. ortada büyük bir hakeret yok bir terbiyesizlik yok, sadece anneniz biraz damadını çekiştirir gibi olmuş..eşiniz olgun davranabilmeliydi. keşke siz de daha ılımlı konuşsaydınız annenizle, kırmadan. o kadıncağızın gözyaşlarına değdi mi? bir anneyi ağlatmak öyle günah ki..kimbilir kadıncağız ne duygularla geldi. bence bir an önce annenizin gönlünü alın..

eşinize gelince, bence allah ona selamet versin. inanç konusunda size söylediklerini son derece yanlış buldum.çok kırıcı.. çocuğum sana benzemesin ne kadar ağır bir söz. sizin neyiniz varmış pardon?? madem kafasında bu düşünceler vardı o zaman evlenirken kafasında şekillendirdiği tarza uygun biriyle evlenseydi..

Son düzenleme:
kocanızın sıze dua etmesınde bır abeslik goremedım aksıne burada bır arkadasın dedıgı gıbı sızı zorlamadan sıze dua edıyor cok güzel bır sey bu,
buyuk hata annenızde , esınızın kızınıza söylediği Allah tan korkutmak değil, gayet normal bir şey söylemiş sakıncası yok
büyük hata annenızde , tabi esinizin sizinle uslubu anlattığınıza göre, sizinde annenızle uslubunuz yanlış, yanı sızde de hata var

Ben esin8zden cok hatayi annenizde gordum.kucuk bir cocugun babasinin kotulenmesi ayip.tersi olsaydi napardin8z kvn8z kiziniza sizi kotuleseydi kiyameti koparirdin8z ne hakla yavrumu benden sogutmaya calisiyor derdiniz.

bence alınacak bişey yok
Allah ıslah etsin lafını ben kendimede eşimede cocuklarımada ailemede sıkca kullanırım
iyi hale soksun anlamında dua .
sunuda söylemeliyimki dini yasayıs anlamında eşler paralellik göstermiyorsa o evlilik sıkıntılı olduğu gibi çocuklarda arada bocalıyor.
bende kv nin arkamdan cocuguma sğylediklerimle ilgili yorum yaptıgını duysam ve beni yalanladığını duysam tepkimi koyardım.
yanlıs olan bence evindeki insana bu kadar büyük tepk vermesi sonuçta misafir ve eşinin annesi

eşinizin söylediği şey çok kırıcı bence sizin gibi olmaması için dua etmesi en büyük korkusunun bu olması falan biri bana bunu söylese çok üzülürdüm.sizi kendi çocuğunu yetiştirmeye layık görmüyorsa yada yaşam tarzınıza saygı duymuyorsa neden evlenmiş ve sizden çocuk sahibi olmuş.bu lafı söylemektede çocuğu dinle korkutmaktada çok haksız.annenizde çocuğa babası hakkında bu tarz şeyler söyleyerek yanlış yapmış keşke bir şekilde geçiştirip torunu hakkında rahatsızlığını size dile getirseydi öncelikle sizde uygun bir dille eşinize söylerdiniz.

Ben Belki yaşadığım sorun yüzünden eşiniz hakkı gelmiştir Ben bu inanç sorunu yüzünden evlenemezdim Çok sevdim ama sevdiğim insan biraz olsun anlamadı Ailem de inanç yüzünden istemedi Her gece dua ediyorum İnşallah kalbine Allah sevgisi inanç ver Allah da birleşiriz diye Ben hiç kimseyi bu duayı edecek kadar çok sevmedim Bu kötü Bişey değil inanın Aksine onunla beraber paylaşmak için yaşamak için istenilen Keşke anlayabilsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…