cok saskinim! nolur bir fikir verin.

ekimay

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2011
137
0
0
İstanbul
gecenlerde nisanli oldugumu ve o insanin dogru insan olup olamayacagina nasil karar veririm diye bir baslik acmistim. kafam son gunlerde karisik bir gun iyi bir gun kotuyuz ve aklimda devamli evlenmelimiyim diye soru isaretleri var bu sebeptenmidir bilemiyorum az onceki olay beni cok etkiledi ve sizinle paylasmayi ve bir fikir almayi istedim cunku suan yikilmis durumdayim. :26: dun gece nisanlimla baya kotu bir kavga ettik, cok gereksizdi hersey guzelken gereksiz birsey yapti ve sonra ben bozulunca benim yuzumdenmis gibi davrandi. neyse konumuz bu degil. bu sabah bir sureligine ise gitti gelincede ablasina gidicez, bende onu bekliyorum evde ve hayatimda ilk kez bisi yaptim:26: bu 7 aylik surede bir kere bile ne telefonuna bakmisligim ne evini karistirmisligim yani isin kisasi onun ozeline hic bir sekilde mudahale etmemistim ne sormustum nede kendim kurcalamistim. bugun harddiskini gordum masada, nedenini bilemiyorum dunku kavganin etkisimi (ben hala ona tavirliyim) ya da sebebini bilmiyorum blg taktim ve baktim. aslinda amacim resimleri varsa ona bakmakti yani hafiyelik degildi. bir suru dosya gordum kizlarin isimleriyle kaydetmis (11-12 kadar) kizlarin resimleri var (normal resim) birinin icindede msn konusmalari yani anlik blg goruntusu ne muhabbet ettikleri tam belli degil. cok moralim bozuldu yanlis anlasilmasin bu beni aldatiyor anlaminda degil buyuk ihtimalle benden once zaten cunku gorusmeye basladiktan kisa sure sonra blg bozuldu ve bu zar zor icindeki bilgilerini profesyonel biir yardimiyla bu hardisce atti. ama bilemiyorum onu bole blg basinda kizlarla konusurken resimlerini bu sekilde paylasirken dusununce cok garip oldum. hayalimdeki adam gitti bir anda sanki. ben nasil biriyle birlikteyim oldum. bu arada resimleri sakliyormu diyebilirsniz bisi diyemicem belki o zamandan beri hic acmamistir o hardisci neticede blg yedekleme gibi bisi ya da kizlarin resimlerinde garip bir durum yok. ama bilemiyorum :2: duygusal donemimde oldugum icinmi bu kadar uzuldum yoksa nolur bir fikre ihtiyacim var yoksa bugun bitmez heleki ablasinin yaninda :2:

eğerki olay senden önce olmuşsa bence kafya takacak bişi yok..resimlerin kaydedilim zamanına baktınmı?

Ben de aynı şekilde hissederdim,duygusal döneminle alakası yok bence.Kıskanman gayet doğal,ama önemli olan o resimleri kaydettiğini unutmuş mu,yoksa hala saklıyo mu,bunu öğrenmelisin.Bunu da nişanlınla konuşarak öğrenebilirsin,tepkisine göre anlarsın neden hala bu resimleri kayıtlı tuttuğunu..

bakmayi beceremedim. yani bir tarih gordum ama dogru degil 2006 diye ama daha yeni resimler var biliyorum. cokta anlamam teknoliden zaten yapamadim sanirim.

cok guzel uste cikabilen biri bole bisiyi sorarsam cok guzel ortbas eder bende aklimdaki soru isaretleri ile kalirim. ne inanabilirim nede ondna suphelenmeyi yedirebilirim:26: isin garibi suphelenmiyorumda yani cok yogun yeni bisi oldugunu dusunmuyorum zaten sorun bilmiyorum onun bole biri olmasini garipsemem. kotu bisimi bu onuda bilmiyorum isin dogrusu. kafam allak bullak :2:

resmin üzerine sağ tıkla ve özellikleri sec orda yazmalı cnm..

ole yaptim subat 2006 diyor ama dedigim gibi 1 senelik resimlerde var. benim blg mac bazi seylere tam uyumlu olmuyor onunlami ilgili bilemiyorum:26: zaten bu kendi blg degil yani yeni bisiler yapsada oraya kaydetmez pek kullandigini gormedim bu hardisci ( tabi hic kullanmiyor diyemem). benden saklamaya calismazda ole bisi olsa blginda kalir cunku bilir bakmicami.

Şüphelenmiyorsan gerçekten güveniyosun demektir canım.Senin şu anda yaşadığın sadece kıskançlık.Geçmiş geçmişte kalmıştır,daha fazla kafana takmamaya çalış.ama hala için rahat etmiyorsa,başka klasör yoksa harddiskin içinde bir süre sende kalsın ya da o resimlerin bulunduğu klasörleri kendi harddiskine fln atıp sil.Bakalım farkedicek mi,eğer farkederse onların orda olduğundan haberi var ve saklıyo demektir.Ancak böyle anlayabilirsin..

bizde nişanlımda üni dönemindeydik...ama daha yeni başladığımız zamanalrdı..bi sürü cdleri vardı onun yanında tek tek incdeledim ve netten konuştuğu kızların resmleri vardı..ama normal resimler bende cdleri kırıp atmıştım..çok dert etmemiştim..oda unutmuş olabilir önceden olmuştur..kötü düşünme ne olur moralini bozma

sebep sadece kiskanclikmi bilemiyorum :26: insallah oledir. yani inanin elestirdigimden ya da yanlis olarak baktigimdan degil ama onun bole vaktini kizlarla internette konusarak gecirmesi kendimi kotu hisettim. garip bir durum ifade edemedigimin farkindayim ozur dilerim :2:

aynı şekilde bende sözlümle aşırı kavga ediyorum 2 gün iyi 5 gün kötü ve geçenlerde birşey sordum ona beni yanlış anladı ve tartışmaya başladık artık onunla evlenmek istemiyorum. hayal bile kurmuyorum sevgimi de azaltıyor

kavgalari o cikarmasina ragmen ben yapiyormusum gibi davranmasi bezdirdi. ama evet gittikce uzaklastiriyor kendinden belkide bu olaya bu kadar uzulmemin sebebi budur. ama inanin dunya basima yikildi sanki nedne bole hiseetim ki :26:

tesekkur ederim inananin bole paylasmak bile rahatlatti gercekten ama gercekten cok tesekkur ederim yorumlariniz icin . belkide hala kavganin etkisinden bu kadar hassaslastim. unutmus olma ihtimali yuksek hic bir kiz arkadasinin resmi bile yok cunku :26: bilmiyorum ya da kendimi iyi hissttirmeye calisiyorum. hayir aramiz kotu olmasa bir yolunu bulup onlari actirip sorabilirim ama suan bunu kaldirabilcek durumda degiliz ve suan elim ayagim titriyor sanirim ve ablasina gidicez kendime gelmem lazim ama nasil :2:

seninki bişey değil ben benimkinin önceden girdiği arkadaşlık sitelerini ve konuşmalarını buldugumda şok olmustum.. hatta soğumuştm biraz.. :/ ama takma hiç eskide kalmıstır şimdi bakmıyodur bile.. insanlar değişebilir.. :)

belki bilemiyorum sanirim diger kavgalarinda etkisi var dunden dolayi cok kirginim hala ve hic bisi yokmus gibi davraniyor. keske sogusam ya da su icimdeki garip duyguyu atsam bisiler kesinlesse keske :2:

aldattığını düşünmediğine göre bunu sorun etmene gerek yok. zamanını nette kızlarla konuşarak geçirmesine gelince de, bazı insanlar sıkıntılı zamanlarında hiç tanımadıkları insanlarla konuşmayı seviyorlar sanıyorum ki, benim ablamla eniştem de netten tanıştılar... o yüzden senden önceyse, bence onu da çok sorun etme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…