eğerki olay senden önce olmuşsa bence kafya takacak bişi yok..resimlerin kaydedilim zamanına baktınmı?
bakmayi beceremedim. yani bir tarih gordum ama dogru degil 2006 diye ama daha yeni resimler var biliyorum. cokta anlamam teknoliden zaten yapamadim sanirim.
Ben de aynı şekilde hissederdim,duygusal döneminle alakası yok bence.Kıskanman gayet doğal,ama önemli olan o resimleri kaydettiğini unutmuş mu,yoksa hala saklıyo mu,bunu öğrenmelisin.Bunu da nişanlınla konuşarak öğrenebilirsin,tepkisine göre anlarsın neden hala bu resimleri kayıtlı tuttuğunu..
resmin üzerine sağ tıkla ve özellikleri sec orda yazmalı cnm..
resmin üzerine sağ tıkla ve özellikleri sec orda yazmalı cnm..
cok guzel uste cikabilen biri bole bisiyi sorarsam cok guzel ortbas eder bende aklimdaki soru isaretleri ile kalirim. ne inanabilirim nede ondna suphelenmeyi yedirebilirim:26: isin garibi suphelenmiyorumda yani cok yogun yeni bisi oldugunu dusunmuyorum zaten sorun bilmiyorum onun bole biri olmasini garipsemem. kotu bisimi bu onuda bilmiyorum isin dogrusu. kafam allak bullak :2:
Şüphelenmiyorsan gerçekten güveniyosun demektir canım.Senin şu anda yaşadığın sadece kıskançlık.Geçmiş geçmişte kalmıştır,daha fazla kafana takmamaya çalış.ama hala için rahat etmiyorsa,başka klasör yoksa harddiskin içinde bir süre sende kalsın ya da o resimlerin bulunduğu klasörleri kendi harddiskine fln atıp sil.Bakalım farkedicek mi,eğer farkederse onların orda olduğundan haberi var ve saklıyo demektir.Ancak böyle anlayabilirsin..
aynı şekilde bende sözlümle aşırı kavga ediyorum 2 gün iyi 5 gün kötü ve geçenlerde birşey sordum ona beni yanlış anladı ve tartışmaya başladık artık onunla evlenmek istemiyorum. hayal bile kurmuyorum sevgimi de azaltıyor
bizde nişanlımda üni dönemindeydik...ama daha yeni başladığımız zamanalrdı..bi sürü cdleri vardı onun yanında tek tek incdeledim ve netten konuştuğu kızların resmleri vardı..ama normal resimler bende cdleri kırıp atmıştım..çok dert etmemiştim..oda unutmuş olabilir önceden olmuştur..kötü düşünme ne olur moralini bozma
seninki bişey değil ben benimkinin önceden girdiği arkadaşlık sitelerini ve konuşmalarını buldugumda şok olmustum.. hatta soğumuştm biraz.. :/ ama takma hiç eskide kalmıstır şimdi bakmıyodur bile.. insanlar değişebilir.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?