Her koyun kendi bacağından asılır bırak ne hali varsa görsün kadının hayatı çok monoton herhalde aktion,heycan başka erkekte arar olmuş
Bu tip kadınlara kızıyorum boşa o halde zaten cinayetler hep buna benzer durumlardan oluyor ! Allah kimseyi azdırmasın ,azanıda doğru yola sevk etsin ,toplumun bozulması, kanser gibi kötü etkileri oluyor
Bizim işyerinde de var böyle gizli gizli msn de yazışmalar, eşinden habersiz alınıp saklanan telefonlar vsLafa geldimi de ay kocam, çocuklarım herşeyim :44:
bence durum tam da anladığınız gibi,
sürekli telefonda konuşmalar msn de yazışmalar,
insan en samimi arkadaşıyla bile o kadar süre hem telefonda hem msn de konuşamaz
ben sizin yerinizde olsam bilmiyormuş gibi yaparım.
yarın öbürgün bir şekilde eşi öğrenirse,sizin anlattığınızı düşünmesin
haberiniz yokmuş gibi davranın bence
zaten kocasından gizli aldığı telefondan amacının ne olduğu kabak gibi ortaya çıkıyor.
ben insanoğlundan her şey beklerim.
bazıları göründükleri gibi olmuyorlar dışarıya verdikleri imaj ile içindeki duyguları tamamen farklı olabiliyor.
o ablan da eline bir eline bir fırsat geçince ortaya çıkarmış ne olduğunu.
Ben o tlf aldıgında bile '' neden alıyor, acaba birsey mi var '' demedim. Ark. mesajlasmak icin alıyorum demisti inanmıstım yani garip gelen birsey olmamıstı.
yalan söylemiş, arkadaşıyla mesajlaşmak için 2 tane telefon yetmiyor mu
üstelik bu telefondan kocasının haberi yok ve devamlı olarak o telefonla uzun görüşmeler yapıyor.
msn konuşmalarına hiç şahit olmayıp sadece telefon mevzusunu yazsaydın yine de amacının ne olduğu bariz ortaya çıkardı.
Dogru diyorsunuz böyle birseyi görmek, bilmek inanın cok huzursuz ediyor beni. Ne yapacagımı bile bilemiyorum suan kendimle celistigim bile oluyor cünkü burada böyle konular acıldıgı zaman tavrım hep netti kesinlikle magdur olan kisiye söylenmeli göz göre göre kandırılmasına izin verilmemeli diyordum.. Suan susmak zorundayım cünkü kocası ögrenirse neler olur düsünmek bile istemiyorum..
tam anlamıyla iki ucu b...lu değnek
kadının kocasına söylesen dönüp dolaşıp suçlu sen de çıkabilirsin , söylemesen vicdanın seni rahatsız eder.
kendi kimliğini gizleyerek kocayı haberder etme gibi bir şansın varsa bunu deneyebilirsin en azından o gizli telefondan bir şekilde haberi olur.
ya da o kadınla eskisi kadar muhattab olmayarak en azından yaptığı pisliklere uzak olursun.
benim de şu dünyada en nefret ettiğim şeylerin başında birilerinin kandırılıp enayi yerine konması gelir.
özellikle böyle riyakar insanlardan tiksinirim.
Vicdanen hic rahat degilim ne yapmam konusunda da karar veremedim egrisi, dogrusu ne olur bilemiyorum.. Kadın bildigimi de bilmiyor bilse ne bileyim acık acık konusurdum bildigimi ben biliyorum sadece.. Belkide o tlf' la sadece o kisiyle görüsüyor diyelim ki esini bir sekilde haberdar ettim bu hattını bir tek ben biliyorum isyerinde bırakıyor zaten direkt benden süphelenebilir ucu bana da dokunur belki bir kılıf uydurur günah kecisi de ben olurum..
hattı sadece sen biliyorsan direk senden şüphelenir.
kocası durumu öğrenip olaylar çıkmaya başladığı zaman cazgırlık çıkarıp "yuvamı yıktı" "evliliğimi kıskandı" tarzı bahanelerle suçu senin üstüne yıkıp kendisini zeytin yağı gibi üste çakarır böyle şahsiyetsizler.
o yüzden işin zor.
Durumu kendi kocanıza açsanız nasıl olur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?