Cok saskınım, yanılıyor olmayı cok isterdim..

smuwiLa

Guru
Pro Üye
3 Ekim 2010
11.530
3.932
448
Merhaba..

İstemeden de olsa sahit oldugum bir durum var. Cok yakınım olan bir bayanın baska biriyle msn konuslamarına tesadüfen sahit oldum hala saskınım konuduramıyorum bir türlü böyle birsey yapabilecegini! Biriyle konusuyor o kisi beni tanımadıgı halde smuwila yanımda yazıyordu hic kötü birsey düsünmedigimden irdelemedim..

Ne zaman msn' den birsey yazmasına denk gelsem smuwila yanımda diye hep belirtiyordu.. Süphelendiren ilk olay ; hava sogudugundan beri hemen yan taraftaki kaloriferde ısınmaya calısırken oldu. Görüdügümü düsünerek '' senin adını soruyor '' dedi. Ha kim deyip baktım yine aynı kisi oldugunu gördüm yani smuwila yanımda diye defalarca belirttigi kisi ve '' hıı okuyor yani '' gibi birsey gördüm görmemle kapatması bir oldu bende bozuntuya vermeden cekildim yanından o sırada gelen giden oldu oda dısarı cıktı bende tekrar pc' ye gectim internete gircektim ki, pencereyi kapamayıp kücülttügünü gördüm benim hakkımda konustuklarını düsündügümden actım ve bu konusmalara sahit oldum..

xxxx ; Hıımmm yazdıklarımıza bakıyor yani, kötü..

Ayse ; Evet ama elimden geldigince okutmamaya calısıyorum..

O an basımdan asagı kaynar sular döküldü ne yaptım ben dedim hem yaptıgımın yanlıs birsey oldugu icin, hemde böyle birsey icinde artık ücüncü bir kisi oldugum icin. İlk olaydan sonra pc' nin yanına gitmemeye basladım birseyler görmek istemiyordum cünkü. Onun pc' de kullanmamaya basladım. En son dün bana birsey gösteriyordu o kisi birsey yazmıs pencereyi actı aniden ve seviyorum gibi bir cümle görmemle kafamı cevirmem bir oldu oda hemen kapadı pencereyi benim gördügümü anlamadı.

Bugünde dısarda tlf' la konusuyordu 3 tane tlf var ikisi masanın üzerinde esinden gizli aldıgı tlf' nu ise hic yanında ayırmıyor wc' ye giderken bile yanında. Ve genelde o tlf' la konusuyor. Neyse o yok diye internete gireyim dedim ve netteyken hic farketmemisim msn yeni acmıs ve birileri birseyler yazıyordu dalmısım o kisi de yazmıs. İceri girdi, yanıma geldi bir dk. dedi o kisinin pencersini actı..

xxxxx ; burdan devam edelim yazmıs..

Ne diyor bu yaa deyip kapadı pencereyi böyle birsey yazdıgını tahmin etmedigi icin sanırım actı yanımda. :26:
Normalde de bu kisiyle konusurken yanında olursam pencereyi acıp, kapaması bir oluyordu hani insan bazen dalar ya farketmeden bakar o öyle yapınca hemen kafamı ceviriyordum zaten ama baskalarıyla konustugunda aynı seyi yapmadıgını farkettim hatta ben kafamı ceviriyordum oda '' bak bak birsey olmaz arkadaslarım '' diyordu.

Süphelendigimi anladı mı ya da öyle seyler düsünmeme ihtimal vermemek icin mi bilemiyorum ama bana bir kac kez kocasını cok sevdigini söyledi halbuki bundan önce evlilik ve esi hakkında sürekli '' evlenince ask, sevgi bitiyor, hic birsey kalmıyor, alıskanlık sadece, ben esimi seviyorum iyi bir insan! ama o olmasa da yaparım onsuz olamam, askından ölüyorum, geberiyorum diyecek kadar degil diyordu sasırıyordum..

Kendimi kötü hissediyorum cünkü yüzüne her baktıgımda bir tuhaf oluyorum, sürekli birseyleri sorguluyorum, konduramıyorum hala. Kendisini ablam gibi sever, sayarım daha önce de yanımızda calısmstı. Esini, Annesini, babasını, abisini, yengesini hatta sülalesini tanıyorum uzaktan akrabamız oluyorlar.

Konduramıyorum bir türlü acaba ben mi yanlıs anlıyorum dedigim bile oluyor hersey yukarıda yazdıgım gibi kimseyle de paylasamıyorum bu durumu.. İlk defa böyle birseye tanık oluyorum ve ne yapacagımı bilmiyorum??

Son düzenleme:
Her koyun kendi bacağından asılır bırak ne hali varsa görsün kadının hayatı çok monoton herhalde aktion,heycan başka erkekte arar olmuş

Her koyun kendi bacağından asılır bırak ne hali varsa görsün kadının hayatı çok monoton herhalde aktion,heycan başka erkekte arar olmuş

Esiyle cok sorunları olmus hala da var cok kez anlattı üzüldüm ona ama ayaklarının üzerinde durabilen bir kadın..
Hatta esim beni aldatırsa ben bosanmam ki bosanmak kolay degil ha ickisi, kumarı, dövmesi olursa bosanırım ama demisti.

Bu tip kadınlara kızıyorum boşa o halde zaten cinayetler hep buna benzer durumlardan oluyor ! Allah kimseyi azdırmasın ,azanıda doğru yola sevk etsin ,toplumun bozulması, kanser gibi kötü etkileri oluyor

Bizim işyerinde de var böyle gizli gizli msn de yazışmalar, eşinden habersiz alınıp saklanan telefonlar vs Lafa geldimi de ay kocam, çocuklarım herşeyim :44:

Bu tip kadınlara kızıyorum boşa o halde zaten cinayetler hep buna benzer durumlardan oluyor ! Allah kimseyi azdırmasın ,azanıda doğru yola sevk etsin ,toplumun bozulması, kanser gibi kötü etkileri oluyor

Haklısınız aldatılınca bosanmam diyor belkide suan kendi aynı seyi yaptıgı icin böyle düsünüyor. Belki de esi' de bu tür seyler yapmıstır ama öyle bile olsa bu cözüm degil ki cok yanlıs birsey..

Bizim işyerinde de var böyle gizli gizli msn de yazışmalar, eşinden habersiz alınıp saklanan telefonlar vs Lafa geldimi de ay kocam, çocuklarım herşeyim :44:

Aynen oda cocugum var diyor bosanmaya gelince cocugu düsünüyorda baska insanlarla konusunca nasıl düsünmüyorlar cocuklarını anlayamıyorum

bence durum tam da anladığınız gibi,
sürekli telefonda konuşmalar msn de yazışmalar,
insan en samimi arkadaşıyla bile o kadar süre hem telefonda hem msn de konuşamaz
ben sizin yerinizde olsam bilmiyormuş gibi yaparım.
yarın öbürgün bir şekilde eşi öğrenirse,sizin anlattığınızı düşünmesin
haberiniz yokmuş gibi davranın bence

Ben acıkca görmedigim zaman da msn' de cok yazısıyordu veya tlf' la konusuyordu uzun süre.. Hatta ilk aldıgında saatlerce konusuyordu ben muhasebe de tek basıma idare ediyordum bir bayan ark var tanıdıgım onunla konustugunu söylüyordu. O zaman agzından cıkan her söze inanıyordum tek birsey görmeye yetiyor iste. Görünce gerisini kendiniz birlestiriyorsunuz meger hersey cok acıkmıs yok söylemek gibi bir düsüncem yok zaten

Burada bu tarz konulara söylenmesi gerektigi konusunda yorum yaptım hep. Bazı durumlarda olmuyormus ama..
Söylemek gibi bir düsüncem asla olmadı.. (

Son düzenleme:
zaten kocasından gizli aldığı telefondan amacının ne olduğu kabak gibi ortaya çıkıyor.

ben insanoğlundan her şey beklerim.

bazıları göründükleri gibi olmuyorlar dışarıya verdikleri imaj ile içindeki duyguları tamamen farklı olabiliyor.

o ablan da eline bir eline bir fırsat geçince ortaya çıkarmış ne olduğunu.

Ben o tlf aldıgında bile '' neden alıyor, acaba birsey mi var '' demedim. Ark. mesajlasmak icin alıyorum demisti inanmıstım yani garip gelen birsey olmamıstı.

Son düzenleme:
Ben o tlf aldıgında bile '' neden alıyor, acaba birsey mi var '' demedim. Ark. mesajlasmak icin alıyorum demisti inanmıstım yani garip gelen birsey olmamıstı.

yalan söylemiş, arkadaşıyla mesajlaşmak için 2 tane telefon yetmiyor mu

üstelik bu telefondan kocasının haberi yok ve devamlı olarak o telefonla uzun görüşmeler yapıyor.

msn konuşmalarına hiç şahit olmayıp sadece telefon mevzusunu yazsaydın yine de amacının ne olduğu bariz ortaya çıkardı.

Dogru diyorsunuz böyle birseyi görmek, bilmek inanın cok huzursuz ediyor beni. Ne yapacagımı bile bilemiyorum suan kendimle celistigim bile oluyor cünkü burada böyle konular acıldıgı zaman tavrım hep netti kesinlikle magdur olan kisiye söylenmeli göz göre göre kandırılmasına izin verilmemeli diyordum.. Suan susmak zorundayım cünkü kocası ögrenirse neler olur düsünmek bile istemiyorum..

tam anlamıyla iki ucu b...lu değnek

kadının kocasına söylesen dönüp dolaşıp suçlu sen de çıkabilirsin , söylemesen vicdanın seni rahatsız eder.

kendi kimliğini gizleyerek kocayı haberder etme gibi bir şansın varsa bunu deneyebilirsin en azından o gizli telefondan bir şekilde haberi olur.

ya da o kadınla eskisi kadar muhattab olmayarak en azından yaptığı pisliklere uzak olursun.

benim de şu dünyada en nefret ettiğim şeylerin başında birilerinin kandırılıp enayi yerine konması gelir.

özellikle böyle riyakar insanlardan tiksinirim.

Vicdanen hic rahat degilim ne yapmam konusunda da karar veremedim egrisi, dogrusu ne olur bilemiyorum.. Kadın bildigimi de bilmiyor bilse ne bileyim acık acık konusurdum bildigimi ben biliyorum sadece.. Belkide o tlf' la sadece o kisiyle görüsüyor diyelim ki esini bir sekilde haberdar ettim bu hattını bir tek ben biliyorum isyerinde bırakıyor zaten direkt benden süphelenebilir ucu bana da dokunur belki bir kılıf uydurur günah kecisi de ben olurum..

Son düzenleme:

hattı sadece sen biliyorsan direk senden şüphelenir.

kocası durumu öğrenip olaylar çıkmaya başladığı zaman cazgırlık çıkarıp "yuvamı yıktı" "evliliğimi kıskandı" tarzı bahanelerle suçu senin üstüne yıkıp kendisini zeytin yağı gibi üste çakarır böyle şahsiyetsizler.

o yüzden işin zor.

Bundan korkuyorum..

Sakin haaa...Bence karsi taraf size acilmadikca asla kimseye bir seyler söylemeyin..kendisi size acilirsa yanlisligini anlatin sonuna kadar.
Iki arkadasim vardi.Evli erkekle cikan.Tamam onlar evli degildi bekardi.Birisiyle sonuna kadar savastim.Üstelik adam tarafindan en yakin arkadasimla aramin acilmasini saglamya calisildi.Neymis efendim ben cirkinmisimde onu kiskaniyormusum.Tabiki arkadasim mantikli davranarak kisa zamanda siyrildi adamda.Digeri ise biraz zaman aldi.Cünkü ben tanidigimda iraz ilerlemisti ilikileri.Neyse sonunda onlarad dogru yolu buldu..
Diyecegim o ki bu insanlar benim ciddi samimi arkadaslarimdi ve ben biraz ileriye giderek bazi yerlerde müdahelede bulundum ama yakinliginiz cok degilse basiniz sonradan cok agrir.Sakin baska insanlaradasöylemeyin lütfen.Böyle bir sey varsa da zamanla her sey aciga cikacaktir zaten.Nerede durulmasi gerktigini olylar belirleyecektir zaten-..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…