Herkese iy akşamlar umarım konum yanlış anlaşılmaz .Akşamüzeri sosyal medyaya bakarken öyle selamlaştiğim bi kız arkadaş sözlenmiş eh hayırlı olsun elbet şaşkınlık noktam şu: Bu arkadaş 32 yaşında daha ya sözlüsü resmen amca gibi birşeydi ya okadar üzüldüm ki hem onun adına hem kendi adima 30 u geçenlere ne yani bu kadarmi büyükler talip olcak hayır büyük olmasini geçtim adam amca gibi duruyor ya sinirim bozuldu geçende bana birini söylediler fotoğraf atın dedim bi baktım oda ayni resmen bi amca çıktı ben niye istediklerimle olmadığımı şimdi anladım valla demekki yaşı sorun ettiler ama ben teyze gibi durmuyorum :))) sorun yaş kesinlikle değil 20 yaşında biri beklemiyorum yanlış anlaşilmasin 35 de olabilir ama genç gözüksün istiyorum ya çokmu şey istiyorum dersiniz öyle aman çok yakışıklı olsunda değil sadece genç gözüksün :)) bu arada şunu da diyeyim arkadaşa üzülme sebebim yanina farklı birini yakıştırırdım ondan dedim sadece evlenmek istediğini biliyordum acaba dedim zoraki gibi birseymi yapti anlamadım