tahammül edemem böyle bir erkekeğe,çok sıkıcı.
O aramayınca ben de aramıyorum. o yazmayınca ben de yazmıyorum ama sonra dayanamıyorum(
böyle yürümez ki ama..
Ne cinsler var ya,hem teklif ederler hem de böyle davranırlar.
Belki de kendince "zor adam" taktiğini uyguluyordur..
Ki başarılı olmaya başlamış bile,baksana dayanamayıp yazıyorum diyorsun.
Pembikin mesajından bilinçaltım çok etkilenmiş olmalı ki hiiç kullanmadığım bir deyimi kullanmışım farkında olmadan:) Kusura bakmayınıız özentilik gibi olmuş ama inanın öyle degil:)
kızlar dün benimle hiç ilgilenmiyosun diye msj atıp telefonu kapattım ulaşamasın da anlasın değerimi diye ama bugun şu saat oldu açtım telefonu ne mesaj var ne bişey :S şok geçirmiş durumdayım şu anda, böyle bişey görmedim ben ya. bence de ilk zamanlar her dk merak edilir her gün sesini duymak ister insan ama sanki ben onu zorlamışım sevgili olalım diye bu ne rahatlık anlamadım!!!
Bi yandan da başına bişey mi geldi acaba diye düşünmeye başladım , ailesiyle değil tek yaşıyor. Elim telefona gidiyor arasam mı bişey mi oldu diye ama... salak mıyım ben diyorum sonra... aramicam, yazmicam bakalım ondan ne zaman ses çıkacak...
senin konuda da bakıyorum şimdi,Ben de böyle sessiz takılan biriryle beraberdim.Hem de yurt dışı.Şimdi sessizliğinin cezasını çekiyorum.Ayrılmak zorunda kaldık daha yeni..Konuma bakabilirisin.Son konu..
Çok gıcık tipler gerçekten ömründen ömür yiyor ,hele benim gibi yorgun gönüle hiç iyi gelmedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?