Çok sessiz, normal mi sizce?

sessia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2013
195
5
46
İstanbul
Kızlar erkek arkadaşımı anlayamıyorum, önceden tanışıyorduk arkadaştık. şimdi uzakta ama biz yeniden netten karşılaştık ve internette konuşmaya başladık.Zaten ilgisi vardı bana, teklif etti ben de kabul ettim.
Çok sevindi çok mutluyum yazıyordu sürekli ama sonraki gün suskunlaşmaya başladı Bi kere telefonla konustuk, onun dışında hiç konusmadık daha.. Çok yeniyiz 1 hafta olcak daha. Bişeyler yazıyor bazen güzel şeyler yazıyor hemen yumuşuyorum ama sonra suskun kalınca çok sinirleniyorum. Yapı olarak pek konuşkan değil, ama sevdiğiyle konuşmak istemez mi insan ya. her an her dk merak eder sorar. Bu normal mi sizce?

Dün biraz çtlattım bu durumu, biraz daha ilgilendi ama bugün yine çok sessiz. Hiç bi şey söylemiyor ben sormasam. Ben de mesaj atıyorum bi saat sonra cevap veriyor.

Kafam çok karışık...

Son düzenleme:
O aramayınca ben de aramıyorum. o yazmayınca ben de yazmıyorum ama sonra dayanamıyorum (

Son düzenleme:
O aramayınca ben de aramıyorum. o yazmayınca ben de yazmıyorum ama sonra dayanamıyorum (

Böyle yürümez ki ama..
Ne cinsler var ya,hem teklif ederler hem de böyle davranırlar.
Belki de kendince "zor adam" taktiğini uyguluyordur..
Ki başarılı olmaya başlamış bile,baksana dayanamayıp yazıyorum diyorsun.

supersın ya.cok mantıklı.

1 hafta daha cok erken ki gerçi 1 haftada daha cicim aylarının baslangıcıdır hemen ne bu susmalar felan ... benımkısı hala ilk günki gibi hatta daha fazlası olduu.. 1 saat konusmadan mesaj atmadan duramaz canını yediğim

Keşke benimki de öyle olsa! Ben sevmem öyle sürekli konuşmak isteyen hay canını yediğim ne şanslı kızsın farkında mısın?:) Utangaçtır belki dur hele daha çok yenisiniz ilerleyen zamanda gör onu.. erkek milletinin ne yapacağı belli olmaz

Pembikin mesajından bilinçaltım çok etkilenmiş olmalı ki hiiç kullanmadığım bir deyimi kullanmışım farkında olmadan:) Kusura bakmayınıız özentilik gibi olmuş ama inanın öyle degil:)

bence ne yap biliyo musun...
o aramayana kadar sen arama
o msj cekmeyene kadar sen cekme..
hic ustune gitme neden boylesin felan deme..
Bunlari uygula bak bakalim yola geliyor mu
İyi haberlerini bekliyorum.

Son düzenleme:
Pembikin mesajından bilinçaltım çok etkilenmiş olmalı ki hiiç kullanmadığım bir deyimi kullanmışım farkında olmadan:) Kusura bakmayınıız özentilik gibi olmuş ama inanın öyle degil:)

eheheh ne özentiligi olur öyle şeyler

Her dakika aramaz sormaz .
Onun senin dışında bir hayatı , işi yok mu ? Ailesi , arkadaşları yok mu ?
Bunlar ufak ayrıntılar , hayat etrafımızda dönmüyor kızlar .

Normal degil bence..normalde baslarda cok heycanli olur iliskilerde. Insan birbirine kipir kipir olur. Sessiz, utangac, konuskan. Fark etmiyor ki?

Bende pek normal karsilayamadim ilk haftalar telefona yapışılir, her iki taraftada bir birinin herseyini öğrenmeye calisir...Bence o mesaj atmadıkca sende atma eğer bilerekte yapıyorsa gercekten cok kiralabilirsin haklı olarak...

kızlar dün benimle hiç ilgilenmiyosun diye msj atıp telefonu kapattım ulaşamasın da anlasın değerimi diye ama bugun şu saat oldu açtım telefonu ne mesaj var ne bişey :S şok geçirmiş durumdayım şu anda, böyle bişey görmedim ben ya. bence de ilk zamanlar her dk merak edilir her gün sesini duymak ister insan ama sanki ben onu zorlamışım sevgili olalım diye bu ne rahatlık anlamadım!!!

Bi yandan da başına bişey mi geldi acaba diye düşünmeye başladım , ailesiyle değil tek yaşıyor. Elim telefona gidiyor arasam mı bişey mi oldu diye ama... salak mıyım ben diyorum sonra... aramicam, yazmicam bakalım ondan ne zaman ses çıkacak...

Son düzenleme:

ammaaaan boşver be salla gitsin ne hali varsa görsün... her dakka aranmaz gerçi... çok sıkboğaz etmemek lazım herkezin bi işi gücü var sonuçta....ama günde bir kerede aranır yani... uzak ilişki yürümez zaten....bence yani...

en gıcık erkek tıpı yaaa... güya cool takılıyo sende arama sorma basta nasıl alıstırırsan öle gider bu iş

Uzaktaysaa o is olmaz bence. Davranislari cok sacmaa. Bence ayrilik mesaji at, bitir. Sana erkek cook, ona da kiz. Boswerrr, sallaaa defolsun gitsin

Ben de böyle sessiz takılan biriryle beraberdim.Hem de yurt dışı.Şimdi sessizliğinin cezasını çekiyorum.Ayrılmak zorunda kaldık daha yeni..Konuma bakabilirisin.Son konu..

Çok gıcık tipler gerçekten ömründen ömür yiyor ,hele benim gibi yorgun gönüle hiç iyi gelmedi..

Son düzenleme:
ben de çok sevmem aslında sürekli her dakika soran sıkboğaz eden tipleri ama bu kadar sessizlik de tahammül edilir gibi değil !

geçici olarak ayrı şehirdeymiş, iş için. ama geçici dediğim de bi kaç yıl kesin sürer. Arada iş için benim şehrime geliyomuş gelince görüşcez güya ama ne zamn geleceği belli değil... Bi yüzümü görse belki daha ilgili olur diyorum ama ondan da pek umudum kalmadı çünkü teklif ettiğinde de hemen çok mutlu oldu benimle çok ilgilendi ama sonra bir anda uzaklaştı. Bunda da aynı şey olmayacağı ne malum...

senin konuda da bakıyorum şimdi, ( yorum yapıcam
ne zor bir durum sinir hastası eder insanı bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…