Çok sessiz, normal mi sizce?

Yaşlarınız kaç?
Benim eşim mesajdan vs hiç hoşlanmaz mesela.
belkide öyledir?
Çalışıyodur vs yani sürekli ilgilenmesini beklemeyin.
O tarz genelde lisede oluyo.

Çalışan biri nasıl sürekli telefonla ugraşsın?
Hiç aramıyosa o kadarına biraz müdahale şart.
Yazmayın,aramayın.
Siz yazdıgınız için sizi merak etmiyo bence.

Çok garip ya ama bazı erkeklerin böyle halleri var arkadaşımdan biliyorum sınıfımdaki bir erkek arkadaşım kız arkadaşına ayrıldığını söylememişti ve kendi kafasında bitirip kızı hiç aramamıştı tabi çocuk gerizekalının tekiydi orası ayrı acaba seninkidemi böyle birşey yaptı başına birşey geldiğini zannetmiyorum ben.. bence boşver 1 haftalık ilişkiden bağlamamışsındır umarım kendini... kendi kaybetti aşırı derecede çocukça davranışlar bunlar boşver gitsin sakın çok düşünüpte kendini ona doğruda itme...Sende kendi kafanda bitir bence... Bu arada onun yaşı kaç seninki kaç?

Son düzenleme:
Çalışıyorda olabilirde bilemedim ama sen çok umursamamaya çalış canım bu saat sonra zaten normal biriyse sana açıklamasıyla dönücektir yoksada boşver...

zaten ondan ses çıkmadıkça ben sesimi çıkarmayı düşünmüyorum inşallah kendime yenilmem...

Ne kadar geçerli bir bahanesi olabilir ki.... En son ne yaptığını bile bilmiyorum beni bu kadar merakta bırakarak hakkıma giriyor ( Ben de kafamda bitiricem artık...

Önce sevindi ama sonra korktu belki de... huyunu suyunu da anlayamadım doğru düzgün konuşmadığımız için

Bence ara, telefona cevap veriyorsa konusarak bittir iliskiyi. O susarsa sen susarsan snn icinde dert kalir..en iyisi ara olmuyor boyle de

telefonunu kapatmadan önce attığın mesaj olmasa şimdi mesaj atman daha iyi olurdu ama artık beklemen lazım, o mesaj üstüne bişeyler yazması lazın başı dertte değilse.

telefonunu kapatmadan önce attığın mesaj olmasa şimdi mesaj atman daha iyi olurdu ama artık beklemen lazım, o mesaj üstüne bişeyler yazması lazın başı dertte değilse.
ben de öyle düşündüm, keşke hemen atmasaydım o mesajı bir gün bekleyip atsaydım en azından dedim ama muhtemelen öyle atmış olsam de bir şey farketmeyecekti. Hatta görüşmeyeli araya bir zaman girince daha çok geri çekmiş olacaktı kendini hiç yakınlaşmazdı, Sıcağı sıcağına atmam belki de iyi oldu ama, sorun ne anlamadım... Hiç cevap almama ihtimalini düşünmemiştim.

Bence ara, telefona cevap veriyorsa konusarak bittir iliskiyi. O susarsa sen susarsan snn icinde dert kalir..en iyisi ara olmuyor boyle de
Bir mesajıma cevap verecek kadar değer vermiyorsa bana benim onu aramam kendime saygıma ters düşer gibi geliyor bana. Sanki telefon açınca ona "benimle ilgilense ne, bırakmasana" der gibi olmaz mıyım. "bak ben gidiyorum ama gitmek istemiyorum " der gibi, zorla sevdirmeye çalışlır gibi... Oysa ki gitme ihtimalimi zaten şu an tahmin ediyor olmalı, sonuçta ben ona benimle ilgilenmiyorsun diye şikayet içerikli mesaj attım. en azından yoğundum falan derdi hiç bir şey dememesi belki de sessizce bu ilişki bitsin istemesinden kaynaklanıyordur.... Kendisi içe kapanık sessiz olduğu için böyle kendiliğinden silinsin bitsin diye ses çıkarmıyor belki de ... Daha dün bir bugün iki bukadar mı çabuk fikri değişir insanın ya bir insan bu kadar mı dengesiz olur....

Ama olsun, baştan çıktı ne olduğu, iyi de oldu bi yandan. ((

Bu iş yaş. Aramıyorsa boşver niye bu kadar takıldın ki ? Daha 1 hafta olmuş aramamasını ilgisizliğini bu kadar dert etmeni gerektirecek bir süre değil.

Ayrıca "her an her dk merak eder sorar. Bu normal mi sizce? " demişsin ya seninkide çok sağlıklı bir bakış açısı değil hani.
Cicim ayı diyeceğim ama içimden bir ses bu genel görüşünüz olduğunu söylüyor. Bu nedenle o çocuktan size yar olmaz...

Neden takildin mi? Cunku kandirilmis,oyun oynanmis gibi hissediyorum . Bakayim kabul edecek mi deyip de meraktan mi teklif etti derdi ne merak ediyorum. Siz neden sinirleniyorsunuz ki?
Her an her dakika arar derken mubalaga yaptim tabiki lafin gelisiydi ama her an her dk aramasa bile merak eder insan sevdigini , ilk gunlerde en azindan...

canim bnim iliskimde ayni durumda.biz tanistiktan sonra ani bi sekilde gelisti hersey ilk bir ay surekli pesimde surekli arayan msj atan biri vardi gece bile uyumaz benle msjlasir konusurdu. sonra bi anda degisti sebepsiz yere. aramamaya basladi bana vakit ayirmamaya basladi tabi cok kez kavga ettik ama kavgalarda bile ben kendi kendime ediyodum cvp wermiyodu sonra gorusup barisiyoduk. bi cok kez ayrildik ayni hareketlerinden dolayi ve ayrilik mesaji yazdigmda bile cevap alamiyodum ust uste msj atiyodum telefonunh kapatiyodu. bend onun icin hep bana deger vermiyo sewen insan arar ilgilenir ayrilcaz die odu kopar die dusundum. ama sevmiyo gibide davranmiyo yanimda cok mutlu we samimi.saatlerce zaman geciriyoruz sklmadan ve hersy mukemmel beraberken. su an 4 ay oldu daha uc gun once yine ayrildk ve cwp bile vermedi.. bu iliski bu sekilde gidyo ve bende mantigini anlayamiyorum. 23 yasindayim ve iliski tecrubelerm cok sayida oldu yani insanlari cozerim genelde iki soze gelcek salak kizlardan degilimdir. sewmiyo diyemiyorum ama sewiyoda diyemiyorum bi cikmazda bizim iliskimiz

Sinirlenmedim hanımefendi yanlış anlıyorsunuz. Sanırım hassas bir dönemdesiniz. Sadece bir kaç günlük bir yaşanmışlıkta eğer sizi tınlamayan bir adam varsa karşınızda sizin bu kadar üzülmenize kırılmanıza değmeyecek bir insan olduğunu düşündüm.
Bir kaç günlük ilişkilere bu kadar anlam yüklememek gerek diye düşündüm. İlk zamanlar cicim aylarıdır beklentinizi karşılamıyorsa düşünmeden bitirin. Eğer size değer veriyorsa zaten peşinizden koşar sıkıntını anlat karşındakine devam ediyorsa dediğim gibi bu iş yaş.

Not: Olayı kişiselleştirmeyin lütfen. Sözlerimde art niyet arayıp savunmaya geçiyorsunuz. Bunlar benim konu ile ilgili yorumum benim düşüncem. Eğer kaldıramayacaksanız konu açmayın lütfen.

Kusura bakmayın lütfen, gerçekten çok gerginim.

Ben böyle şey görmedim, bir ses verse bir şey dese gam yemiycem. "Bitti, denedim sadece" dese ona bile razıyım yeter ki sessiz kalmasın çıldıracak gibi oluyorum. O kadar stresliyim iki gündür önüme gelene patlamamak için kendimi çok zor tutuyorum.

Bugün bu işi artık neticelendirmek istedim. Sessizlik bana göre hiç değil, akıl sağlığımdan korkmaya başlıyorum artık, iki günde sinir hastası etti beni...
Mesaj attım, cevap yok tabi. Saatler sonra dedim ki bari arayayım belki arayınca açar da öyle söylerim, aradım, açmadı tabi... Ben de son mesajımı attım. Bitirdim. Rahatladım... Üzüldüm de... ama en azından stresim azaldı biraz...

Kabul ettiğimde bana çok sevindiğini söylemişti, seni hiç üzmicem demişti çok mutlu olucaz demişti. Ne oldu da bu kadar döndü durum anlamıyorum, aklım almıyor gerçekten. O yüzden ben de düşünmemeye çalışıyorum artık. Çünkü cevap bulamıyorum,yok.

Bir anda bu kadar soğuyunca şaşkına döndüm, sinirden ağladım, o kadar üzüldüm ki. Ben önceden yüzük atmıştım ve çok yaralanmıştım, ondan beridir kimseyle görüşmüyordum. Erkeklere güvenim kırılmıştı. İlk defa biriyle başlayacak gibi oldum, yeniden birine güvenmek istedim, sonunda mutlu olucam dedim, bana umut verdi, şimdi ise sesi bile çıkmıyor...

Son düzenleme:

Kesinlikle hakkına giriypr canım...

Katılıyorum hakta veriyorum sana çünkü ister istemez umutlanmışsın ben kendince bir insanı hayatıma hem zor alırım aldığım insanıda zor çıkarırım, insan ister istemez umutlanıyor eğer sirf iş olsun diyede teklif edip kaçmışsada gerçekten günahı boynuna bence iğrenç bir hareket. Yapman gereken tek şey ise artık onu hayatına girmemiş gibi düşün zaten mesajda atmışsın bitti felan diye rahatladıysanda (mesaj atma konusunda) bırak önüne bak derim..

Tüm bunlara rağmen cevap vermeye tenezzül etmemişse çok "korkak" bir insan ve çok çabuk öğrendiğin için şanslısın. Sen yeni bir umutla çıkmışsın yola üzülmen elbette doğal. Bazı erkek tipi vardır. Ayrılmaya korkar telefona bakmaz mesaj atmaz iletişimi keser. İşte öyle yüreksiz biriymiş. Lütfen olurda sizi tekrar ararsa yumuşamayın. Sizi üzer sadece. Bu arada daha önce kırıldığınızı güvenmek istediğinizi yazmışsınız. Lütfen gönlünüzü ferah tutun. Kısmetiniz bir gün karşınıza çıkar. O gün geçmişinizdeki hayal kırıklıkları nedeniyle hata yapmamaya çalışın.(diğerinin size verdiği güvensizlik nedeniyle karşınızdaki farklı kişiye güvenmemezlik etmeyin demek istiyorum) Üzülmeyin. Yolunuz açıkolsun...

kızlar gece cevap yazmış, sabah gördüm. yakın arkadaşımı öldürdüler kimseyi görmüyor gözüm demiş beni bana bırak demiş. Şok oldum, inanamadım nasıl öldürürler ya fazla bir şey de soramadım, tanımıyorum da arkadaşını... Ben de "keşke söyleseydin, zaten üstüne gelmezdim ben de sana bişey oldu sandım" deidm, tamam susuyorum,Allah sabır versin dedim. Nihayet bir ses çıktı.... Ne zaman oldu nasıl oldu vs merak ediyorum ama yazsam yine cevap alamıcam yüksek ihtimal, hiç yeniden strese girmek istemiyorum... Zaten durumu çok zor şu an, üstüne de gitmek istemiyorum.
Stresten daha 1 haftam var olmasına ragmen erken hasta oldum ya belirsizlik resmen işkenceymiş bunu çok iyi anladım...

Bana soylemesi gerekmez miydi ya ? Nasil bi aci oldugunu tahmin edemem ama benimle paylasabilirdi. Simdi sessiz durup bana donup donmiceni mi beklicem ? "Bana zaman ver" demedi, "beni bana birak" dedi bu ne demek ?

Bana soylemesi gerekmez miydi ya ? Nasil bi aci oldugunu tahmin edemem ama benimle paylasabilirdi. Simdi sessiz durup bana donup donmiceni mi beklicem ? "Bana zaman ver" demedi, "beni bana birak" dedi bu ne demek ?

Emin misin peki arkadaşının gerçekten öldüğüne??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…