kızlar dün benimle hiç ilgilenmiyosun diye msj atıp telefonu kapattım ulaşamasın da anlasın değerimi diye ama bugun şu saat oldu açtım telefonu ne mesaj var ne bişey :S şok geçirmiş durumdayım şu anda, böyle bişey görmedim ben ya. bence de ilk zamanlar her dk merak edilir her gün sesini duymak ister insan ama sanki ben onu zorlamışım sevgili olalım diye bu ne rahatlık anlamadım!!!
Bi yandan da başına bişey mi geldi acaba diye düşünmeye başladım , ailesiyle değil tek yaşıyor. Elim telefona gidiyor arasam mı bişey mi oldu diye ama... salak mıyım ben diyorum sonra... aramicam, yazmicam bakalım ondan ne zaman ses çıkacak...
Çalışıyorda olabilirde bilemedim ama sen çok umursamamaya çalış canım bu saat sonra zaten normal biriyse sana açıklamasıyla dönücektir yoksada boşver...ben 27 yaşındayım o 25
Çalışıyorda olabilirde bilemedim ama sen çok umursamamaya çalış canım bu saat sonra zaten normal biriyse sana açıklamasıyla dönücektir yoksada boşver...
ben de öyle düşündüm, keşke hemen atmasaydım o mesajı bir gün bekleyip atsaydım en azından dedim ama muhtemelen öyle atmış olsam de bir şey farketmeyecekti. Hatta görüşmeyeli araya bir zaman girince daha çok geri çekmiş olacaktı kendini hiç yakınlaşmazdı, Sıcağı sıcağına atmam belki de iyi oldu ama, sorun ne anlamadım... Hiç cevap almama ihtimalini düşünmemiştim.telefonunu kapatmadan önce attığın mesaj olmasa şimdi mesaj atman daha iyi olurdu ama artık beklemen lazım, o mesaj üstüne bişeyler yazması lazın başı dertte değilse.
Bir mesajıma cevap verecek kadar değer vermiyorsa bana benim onu aramam kendime saygıma ters düşer gibi geliyor bana. Sanki telefon açınca ona "benimle ilgilense ne, bırakmasana" der gibi olmaz mıyım. "bak ben gidiyorum ama gitmek istemiyorum " der gibi, zorla sevdirmeye çalışlır gibi... Oysa ki gitme ihtimalimi zaten şu an tahmin ediyor olmalı, sonuçta ben ona benimle ilgilenmiyorsun diye şikayet içerikli mesaj attım. en azından yoğundum falan derdi hiç bir şey dememesi belki de sessizce bu ilişki bitsin istemesinden kaynaklanıyordur.... Kendisi içe kapanık sessiz olduğu için böyle kendiliğinden silinsin bitsin diye ses çıkarmıyor belki de ... Daha dün bir bugün iki bukadar mı çabuk fikri değişir insanın yaBence ara, telefona cevap veriyorsa konusarak bittir iliskiyi. O susarsa sen susarsan snn icinde dert kalir..en iyisi ara olmuyor boyle de
Kızlar erkek arkadaşımı anlayamıyorum, önceden tanışıyorduk arkadaştık. şimdi uzakta ama biz yeniden netten karşılaştık ve internette konuşmaya başladık.Zaten ilgisi vardı bana, teklif etti ben de kabul ettim.
Çok sevindi çok mutluyum yazıyordu sürekli ama sonraki gün suskunlaşmaya başladıBi kere telefonla konustuk, onun dışında hiç konusmadık daha.. Çok yeniyiz 1 hafta olcak daha. Bişeyler yazıyor bazen güzel şeyler yazıyor hemen yumuşuyorum ama sonra suskun kalınca çok sinirleniyorum. Yapı olarak pek konuşkan değil, ama sevdiğiyle konuşmak istemez mi insan ya. her an her dk merak eder sorar. Bu normal mi sizce?
Dün biraz çtlattım bu durumu, biraz daha ilgilendi ama bugün yine çok sessiz. Hiç bi şey söylemiyor ben sormasam. Ben de mesaj atıyorum bi saat sonra cevap veriyor.
Kafam çok karışık...
Bu iş yaş. Aramıyorsa boşver niye bu kadar takıldın ki ? Daha 1 hafta olmuş aramamasını ilgisizliğini bu kadar dert etmeni gerektirecek bir süre değil.
Ayrıca "her an her dk merak eder sorar. Bu normal mi sizce?" demişsin ya seninkide çok sağlıklı bir bakış açısı değil hani.
Cicim ayı diyeceğim ama içimden bir ses bu genel görüşünüz olduğunu söylüyor. Bu nedenle o çocuktan size yar olmaz...
ben de öyle düşündüm, keşke hemen atmasaydım o mesajı bir gün bekleyip atsaydım en azından dedim ama muhtemelen öyle atmış olsam de bir şey farketmeyecekti. Hatta görüşmeyeli araya bir zaman girince daha çok geri çekmiş olacaktı kendini hiç yakınlaşmazdı, Sıcağı sıcağına atmam belki de iyi oldu ama, sorun ne anlamadım... Hiç cevap almama ihtimalini düşünmemiştim.
Bir mesajıma cevap verecek kadar değer vermiyorsa bana benim onu aramam kendime saygıma ters düşer gibi geliyor bana. Sanki telefon açınca ona "benimle ilgilense ne, bırakmasana" der gibi olmaz mıyım. "bak ben gidiyorum ama gitmek istemiyorum " der gibi, zorla sevdirmeye çalışlır gibi... Oysa ki gitme ihtimalimi zaten şu an tahmin ediyor olmalı, sonuçta ben ona benimle ilgilenmiyorsun diye şikayet içerikli mesaj attım. en azından yoğundum falan derdi hiç bir şey dememesi belki de sessizce bu ilişki bitsin istemesinden kaynaklanıyordur.... Kendisi içe kapanık sessiz olduğu için böyle kendiliğinden silinsin bitsin diye ses çıkarmıyor belki de ... Daha dün bir bugün iki bukadar mı çabuk fikri değişir insanın yabir insan bu kadar mı dengesiz olur....
Ama olsun, baştan çıktı ne olduğu, iyi de oldu bi yandan.((
Neden takildin mi? Cunku kandirilmis,oyun oynanmis gibi hissediyorum . Bakayim kabul edecek mi deyip de meraktan mi teklif etti derdi ne merak ediyorum. Siz neden sinirleniyorsunuz ki?
Her an her dakika arar derken mubalaga yaptim tabiki lafin gelisiydi ama her an her dk aramasa bile merak eder insan sevdigini , ilk gunlerde en azindan...
zaten ondan ses çıkmadıkça ben sesimi çıkarmayı düşünmüyorum inşallah kendime yenilmem...
Ne kadar geçerli bir bahanesi olabilir ki.... En son ne yaptığını bile bilmiyorum beni bu kadar merakta bırakarak hakkıma giriyor( Ben de kafamda bitiricem artık...
Önce sevindi ama sonra korktu belki de... huyunu suyunu da anlayamadım doğru düzgün konuşmadığımız için
Kusura bakmayın lütfen, gerçekten çok gerginim.
Ben böyle şey görmedim, bir ses verse bir şey dese gam yemiycem. "Bitti, denedim sadece" dese ona bile razıyım yeter ki sessiz kalmasın çıldıracak gibi oluyorum. O kadar stresliyim iki gündür önüme gelene patlamamak için kendimi çok zor tutuyorum.
Bugün bu işi artık neticelendirmek istedim. Sessizlik bana göre hiç değil, akıl sağlığımdan korkmaya başlıyorum artık, iki günde sinir hastası etti beni...
Mesaj attım, cevap yok tabi. Saatler sonra dedim ki bari arayayım belki arayınca açar da öyle söylerim, aradım, açmadı tabi... Ben de son mesajımı attım. Bitirdim. Rahatladım... Üzüldüm de... ama en azından stresim azaldı biraz...
Kabul ettiğimde bana çok sevindiğini söylemişti, seni hiç üzmicem demişti çok mutlu olucaz demişti. Ne oldu da bu kadar döndü durum anlamıyorum, aklım almıyor gerçekten. O yüzden ben de düşünmemeye çalışıyorum artık. Çünkü cevap bulamıyorum,yok.
Bir anda bu kadar soğuyunca şaşkına döndüm, sinirden ağladım, o kadar üzüldüm ki. Ben önceden yüzük atmıştım ve çok yaralanmıştım, ondan beridir kimseyle görüşmüyordum. Erkeklere güvenim kırılmıştı. İlk defa biriyle başlayacak gibi oldum, yeniden birine güvenmek istedim, sonunda mutlu olucam dedim, bana umut verdi, şimdi ise sesi bile çıkmıyor...
Kusura bakmayın lütfen, gerçekten çok gerginim.
Ben böyle şey görmedim, bir ses verse bir şey dese gam yemiycem. "Bitti, denedim sadece" dese ona bile razıyım yeter ki sessiz kalmasın çıldıracak gibi oluyorum. O kadar stresliyim iki gündür önüme gelene patlamamak için kendimi çok zor tutuyorum.
Bugün bu işi artık neticelendirmek istedim. Sessizlik bana göre hiç değil, akıl sağlığımdan korkmaya başlıyorum artık, iki günde sinir hastası etti beni...
Mesaj attım, cevap yok tabi. Saatler sonra dedim ki bari arayayım belki arayınca açar da öyle söylerim, aradım, açmadı tabi... Ben de son mesajımı attım. Bitirdim. Rahatladım... Üzüldüm de... ama en azından stresim azaldı biraz...
Kabul ettiğimde bana çok sevindiğini söylemişti, seni hiç üzmicem demişti çok mutlu olucaz demişti. Ne oldu da bu kadar döndü durum anlamıyorum, aklım almıyor gerçekten. O yüzden ben de düşünmemeye çalışıyorum artık. Çünkü cevap bulamıyorum,yok.
Bir anda bu kadar soğuyunca şaşkına döndüm, sinirden ağladım, o kadar üzüldüm ki. Ben önceden yüzük atmıştım ve çok yaralanmıştım, ondan beridir kimseyle görüşmüyordum. Erkeklere güvenim kırılmıştı. İlk defa biriyle başlayacak gibi oldum, yeniden birine güvenmek istedim, sonunda mutlu olucam dedim, bana umut verdi, şimdi ise sesi bile çıkmıyor...
Bana soylemesi gerekmez miydi ya ? Nasil bi aci oldugunu tahmin edemem ama benimle paylasabilirdi. Simdi sessiz durup bana donup donmiceni mi beklicem ? "Bana zaman ver" demedi, "beni bana birak" dedi bu ne demek ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?