Çok sessiz, normal mi sizce?

Arkadasini bahane etmis sanki.. belkide yalan soyluyor.. dikkatli ol.
Oyle bsy olsa bile sana haber etmesi lazim. Bir msj 30 saniyesini almazdi..

Emin misin peki arkadaşının gerçekten öldüğüne??

Supheliyim aslinda,ama boyle bir seyin yalani olur mu? Gunahini almak da istemiyorum o yuzden dogrudur diye dusunuyorum. Beni birakmak icin soylemiss eger (ki bu cok mantiksiz geliyo cunku o istedi birlikte olmayi) o zaman ben bitirme msjini atmisken o sessiz kalmaya devam ederdi,ben bugun cevap gelmesse kesin kararliydim listemden silmeye,ama cevap yazdi. Biraz zaman vereyim diye dusundum ama ne zamana kadar beklicrm gelicek mi gelmicek mi bilmiyorum...

Arkadasini bahane etmis sanki.. belkide yalan soyluyor.. dikkatli ol.
Oyle bsy olsa bile sana haber etmesi lazim. Bir msj 30 saniyesini almazdi..

Evet bunu da dusundum. Bi msj atmak cok mu zor... beni merakta birakti. Bi 3-5 gun bekleyeyim ses cikmazsa silicem sanirim...

Yalan olabilir.Böyle bir sürü örnek var.Şimdi sen kendini dinleyip cevap ver burada kimse kimseyi tanımıyor,seni yargılasak bile siteyi kapattığın anda yok oluyoruz sen bu çocuğu seviyor musun?

Yalan olabilir.Böyle bir sürü örnek var.Şimdi sen kendini dinleyip cevap ver burada kimse kimseyi tanımıyor,seni yargılasak bile siteyi kapattığın anda yok oluyoruz sen bu çocuğu seviyor musun?

Aslinda seviyorum ama vazgecilmez degil. Sevgiye cok muhtac hissettigim bi anda cikiverdigi icin colde su bulmus gibi oldum ama serap gormus olmaliyim... bu anlamsiz halleri bende takinti yapmaya basladi sanki. Onu cozmeden rahat edemicem gibi
Off sessizligi beni cildirtiyor. Konussa icimde ne varsa sinirimi ofkemi kirginligimi dokucem ama...

"Dunyada gozum kimseyi gormuyor beni bana birak" yazmisti. Ne yaparsan yap mi dmek oluyor bu? Ben simdi tekrar okuyunca boyle anladim da,siz ne diyosunuz kizlar? Bu is kesin bitti sanirim yine tum hayaller suya dustu ... haksiz miyim?

Ha ha bunlar bana cok tanıdık geldi
Biz 8 yıldır evliyiz , adam hala sessiz
Issız adam benim kocam

Ha ha bunlar bana cok tanıdık geldi
Biz 8 yıldır evliyiz , adam hala sessiz
Issız adam benim kocam
hahaha ben bu yoruma kahkaha attımm

Canım ya sen çok takmışsın demek mesaj attı.. bilemiyorum eğer doğruysa hak veriyorum citten çocuga ama böyle birşeyde başıma gelmedi nasıl bir durumdadır düşünemedimde yinede mesaj atması gerekmezmı ki şuan cevap veremiyorum çok kötüyüm felan diye eğer yalansa diyede düşünüyorum ki neden böyle bir yalana kalkışsın saçma geldi bana.. Ama insan halindir neyi nasıl ne şekilde yaptıkları hiç belli olmuyor bu insanların yani herşey olabilir bence Yinede tetikte ol canım sen çok bağlanmamaya özen göster dicem ama şimdiden takıntı haline gelmiş bu durum... Zamana bırak derim zamanla anlarsın neyin ne olduğunu ki bence boşver gitsin artık konuşma bunla derimde yani

Son düzenleme:
Canım benim erkek arkadaşımda çok sessizdi mesajlaşmayı pek sevmezdi ama Allah korusun bir arkadaşı ölse bunu önce bana söyler destek beklerdi. Neden hala sorguluyorsun ki . Ben doğru söylediğine inanmıyorum. Bence önüne bak 1 haftada hiç bişey olmaz.

Yani bence çok zorlama madem çok sevmiyorsun ama bunu söylemek kolay yaşamak zor biliyorum.Arkadaşının öldüğünden eminsen ben senin yanındayım,yaşadığın şey zor farkındayım vs. şeyler söyleyebilirsin.Böyle kafan karışık duracağına yaz gitsin

Emin degilim

Ama boyle bi insanla bi omur de gecmez ben geciremem en azindan simdiden bu kadar kafaya takiyorum. Gerci bence hakliyim ama...

Biraz brklicem bi kac gun,sonra yazicam ya da o yazar zaten diyorum ama sonra bi saat bile beklemek zor geliyor o nasil benimle ilertisim kurmak istemez ya. Insan zor zamaninda sevdigini yaninda ister guc bulmak icin...

Son msjimi da okuyup onun icin de yorum yapar misin lutfeeenn.... esin de boyle olduguna gore anlarsin sen bunun derdini belki :/

"Dunyada gozum kimseyi gormuyor beni bana birak" yazmisti. Ne yaparsan yap mi dmek oluyor bu? Ben simdi tekrar okuyunca boyle anladim da,siz ne diyosunuz kizlar? Bu is kesin bitti sanirim yine tum hayaller suya dustu ... haksiz miyim?

Bana üzgünüm simdi görüşmeyelim demis gibi geldi , bu sonra görüşmeyelim manasına gelmiyor olabilir , benim esiminde yapacagı boyle olur bir arkadasinı kaybetse .8 seneyi devirdik de daha yeni yeni bana tam olarak açılıyor
Mesela 2 yıl önce Gorev icin Şırnak'taydi , 3-4 gün aramadigi olurdu,ne yaptığına dair hic birsey anlatmazdi, simdi öğreniyorum ki operasyonlara da katılmış , gitmedim demişti

telf da konuşmayı sevmez , msj atmazdi . Her insan bir degil tabi , ama huyuna alıştığım icin yadirgamıyorum artık . Beni sevmediğini düşündüğüm zamanlar cok oldu ama o kadar dürüst ki gercekten sevmese direk söyler , onun oyle laf cevirmeleri yoktur . O yüzden onu kendi haline bıraktım :))

Zaman ver istersen , zamanla daha iyi tanırsınız birbirinizi . Her insanın huyu bir degil , bende daha önce esim gibi birini tanımamıştım, ama iyiki var , bazi huyları zor olsada
Hakkınızda hayırlısı olsun

Benimki ilk zamanlar zor zamaninda istemezdi kimseyi yanında , tek basına yasamaya alışkındi
Yani bazı insanlar ice kapanık olabiliyor , birde erkekler bazen kadınlar kadar dışa dönük olmayabiliyor
Sen msj yaz icini dök , bence ona da biraz daha zaman ver , çabuk karar verme derim

inanmiyorum! konuyu sanki ben açmışım! ya bende yeni tanıştım biriyle henüz 3 hafta olmadı bile, ve bana mesajlar attı durdu tanışmak için sonra sadece tanışmayı kabul ettim, o daha çok aşka yöneltmeye çalışıyordu konuşmalarımızı, ama ne olduysa 4 gündür oluyor anlamıyorum mesaj yazıyor müsaitmisin diye evet diyorum mesajımı okuyor ama cevap yazmıyor, bugün son mesajımı attım bugün çalışmıyorum konuşmaya müsaitim diye, okudu ama cevap yazmadı...

bu saat oldu uyuyamadım hatta agladım, çok zoruma gidiyor, resmen peşimden koştu ve 4 gün öncesine kadar konuşmalarımız o kadar tatlı ve sempatiktiki ne oldu anlamadım.....sevmeye başlamıstım oysaki herşey çok güzel olabilirdi ama bitti ben böyle çekemem degişken insanlari

çok çok teşekkür edeirm. Dediklerin cok mantıklı geldi gerçekten çekingen bir yapısı var normalde de pek konuşmaz. Ve alan soylediğini sanmıyorum böyle bi konuda hele ki. Onu kendi haline bırakıcam artık mecbur.. üstüne gidersem olay büyüyecek muhtemelen çünkü.

Ben de çekemem diyorum ama bırakamıyorum da... nasıl bir çekim güçleri varsa etkisinden çıkmak zor... Erkekleri olduğu gibi kabul etmek gerek ama bunlar erkeklerin en zor olan tipleri sanırım daha da dikkatle sabırla yaklaşmak gerek sanki, ama biz becerebilir miyiz bilemiyorum :/... hakkımızda hayırlısı canım... sen de biraz zaman ver istersen

Bende başlarda çekemem falan dedim ama şu an yine çok üzgünüm ya ne kadar baglanmışım 2-3 haftada
benimki artık mesajda atmıyor aglıyorum resmen tüm gün gözyaşlarımı zor tuttum
bitti yani, çok güzel 2 hafta geçirdim rüya gibiydi, tamam bu sefer oldu beni seven birine aşık oldum derken, bitti ya bitti resmen bitti inanamıyorum kalbim çok acıyor

Tek yazdığın şey evet, müsaitim gibi kısacık ve ucu açık cümleler mi?
O konuşmaları aşka yöneltmeye çalıştığında da böyle soğuk ve genel cümleler mi kurdun hep?
Eğer öyleyse çocuk haklı.
Hoşlanıyorsan biraz sıcak, daha detaylı konuşmalar yapmak iyi olur.
Birkaç soru sormak mesela lafı açar. Ya da bugün şunu bunu yaptım, şöyle bir olay oldu gibi bir şeyler demek ...
Ağlamak saçma iletişim kurup çözüm aramak yerine. Pasif hareketler bir şey getirmez sana.
Denersin, olmazsa da önüne bakarsın. Yoksa kendi kafanda kurup duracaksın.

yok hayır canım 4-5 gün öncesine kadar herşey çok güzeldi sohbet ediyorduk hatta az önce tüm mesajları okudum o kadar gülmüştümki çok eglenceli biri, ama ne olduysa 5 gün falan önce oldu mesaj yazmamaya basladı en son mesajıda müsaitmisindi ardından iki tane mesaj attım okudu ama cevap vermedi bende biraktım artık ne yapayım
zaten çok yeni bir tanişma oldugu için neden mesaj atmiyorsun diye soramiyorumda

bence yapısı bu. konuşmayı sevmiyo olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…