Çok sessiz, normal mi sizce?

Bence esas ilişkinin başında bunlar sorulur. Sen de ona göre yol çizersin.
Böyle bir görün sonra kaybol olayı çok itici.
Dramatikleştirme bunu kafanda hemen. Çabuk kapılmışsın. :/
Yüz yüze görüşüyor musunuz? Yoksa hep mesajla mı iletişimdesiniz?

bir ortamda bir kere yüz yüze görüştük ama arkadaşlık falan yoktu sonradan bu beni buldu mesajla konuşmaya başladık işte
kendime çok yakın buldum hemen kapıldım hata ettim biliyorum, üzülen taraf yine ben oldum
şimdi gelip konuşsa bile eskisi gibi olmayacak dedigin gibi bir görünüp sonra kayboldu, ne yapacagi belli olmaz
başlamadan bitti

Canım haklisin çekmek zor belki ama artı eksileri bir araya koymak gerekirse;
Benim esim sert ,ice dönük filan , ama çok merhametli ve iyi bir baba , asırı dürüst (bazen fazla ). Oyuzden iyi özelliklerine bakıp bu konuşmaması gibi sevmediğim huylarını görmemeye çalışıyorum , yoksa zaten bu devirde evlilik ,birine güvenmek filan zor isler . Ben babamdan ötürü erkeklere güvenmediğim icin eşimde en cok istediğim şey dürüstlük ve ahlaklı olmasıydı

Canım diğer cevaplarını okumadım ama hakkında hayırlısı olsun hemen umutsuzluğa kapılma bence, zamanın ne getireceği belli olmaz.
Bizde basta bi ayrılık yaşamıştık sonra hic alakasiz bir msjla hersey çorap söküğü gibi gelişti ,
Seni bos yere umutlandirmayayim ama hersey bitti derken birden evleniverdik biz :) bütün sorun da onun sessiz olup bizim iletişim kuramamamizdi

dedigin çıktı :) mesaj attı, aslında yogun oldugunu biliyorum ama iki gün mesaj falan atmayınca depresiyona girdim agladım rüyalarımda gördüm
erkek milleti neden böyle ya peşinden koşuyor ve zamanı olmayınca bir mesaj yazmıyor zamanım yok yogunum diye, hiç düşünmüyor bu kız merak etmezmi küsmezmi diye üstelikte yeni tanışmışız yeni yeni yüz vermeye başladım yinede o öyle düşünmüyor

neden yazmıyormuş peki bir şey demiş mi?

benimkinden hala ses yok hayata küsmüş belli ki, benimle bile konuşmuyor, ne olacak hiç bilmiyorum ...

neden yazmıyormuş peki bir şey demiş mi?

benimkinden hala ses yok hayata küsmüş belli ki, benimle bile konuşmuyor, ne olacak hiç bilmiyorum ...

evet canım neden yazmadıgını söyledi ailevi bir sorunları var, aslında bunu biliyordum ama yinede söylemesini beklerdim "ben mesaj yazamıcam bir kaç gün" diye ama neyse affettim :)
bu arada ben önceki yazıları yazarken sevgili degildik ama şimdi sevgili olduk :)) çok mutluyum, Sabah ilk günaydın mesajimi bile aldım :)

canım üzülme seninkide yazar elbette ama yakınını kaybetmiş onuda anlamak lazım sen üstüne gitme bir hafta geçsin acısı hafifler

çok sevindim canım senin adına :)

biz de daha yeni sevgili olmuştuk ama döndüğünde ne durumda oluruz bilmiyorum, araya soğukluk girdi sanki... ayrıca, 1 hafta oldu ama hala ses yok... Hayırlısı artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…