• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok sevdiği insandan ayrı yaşamak zorunda olanlar bı bakarmısınız

Hepsenol

2 Melek Annesi‍‍❤️
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2017
182
209
53
38
Çok yenıyım daha bu yüzden çok ozelıme girmeden sadece dertlesmek niyetim varmı aranızda çok ama çok sevip te ayrı yasamak mecburiyetınde olanlar

Ayrı yaşamak tan kasıt çok sevip sevılıp ama mecburi bı yol ayrımı kader de dıyebılırız:KK200:

Konumuz bence sızlık değil zaten :KK12:allah sevdiklerinizıde her daim yanınızda etsin inşallah

Ayri değilseniz. Ama sadece mesafeler varda sürekli görüntülü konuşun. Telefonda görüşün. Bu bile yeter sevdikten sonra.. hatta uyurken bile kamera açık kalsin :KK200::KK60:

Oda mumkun degılkı sadece telefon da konuşabiliyoruz maalesefff:olamaz:

Hayır sadece mecburiyet ayırıyor yanı kader belki de ben sadece benim gibi sevdiği ınsana hasret çeken varmı burada duygularımızı paylaşalım istemiştim ama :KK1:yanlıs anlasıldım

Sabır fazlasıyla var Allahıma şükür ne yapayım diye sormak için burada değilim benim gibi sevdiğine hasret olan varmı belki de ölene kadar sürecek bı hasret :KK19:onsuz asla uzakta bile olsa son nefesim ı verene kadar Allah'ın izniyle severim ama ben tekmıymısım enterasannnn

Hayır sadece mecburiyet ayırıyor yanı kader belki de ben sadece benim gibi sevdiği ınsana hasret çeken varmı burada duygularımızı paylaşalım istemiştim ama :KK1:yanlıs anlasıldım
gözden uzak olan gönülden Irak olur demişler

Gönülde olan gözden uzak olsa neyazarkı bence peşin cevap yazıp büyük söz etmeyin sevdiğiniz bu insanı uzaktan sevilmeye mecbur bırak olduğunuzda sevmıcekmısınız yanı bitecek mi bu sevgi hala cevap aynıysa sız sevginın ne olduğunu bilmiyorsunuz derım...

Benim hocaminda kocasi 1 aylik evliyken hapse atildi .. Ne zorluklar cekti herkes bosan dedi .. Ev sahibi kovdu sabretti.. Cikmaz dediler en az 15 16 yil dediler yasida ilerdeysi zaten .. Ama sabir dua gozyasi .. Adam birgun ansizin cikti geldi.. Cok mutlular

Back
X