Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben böyle kadere turp sıkayım ne diyim ağzınızdan diremle laf çıkıoAyrı yaşamak tan kasıt çok sevip sevılıp ama mecburi bı yol ayrımı kader de dıyebılırız![]()
Dıremle laf çıkıyor derken??ben böyle kadere turp sıkayım ne diyim ağzınızdan diremle laf çıkıo
Yani lafi cimbizla agzindan almakDıremle laf çıkıyor derken??
Sevdiğiniz insan gerçekten cezaevinde mi yoksa başka bir durum mu var emin olamadım açıkçası. Yani evli olma gibi bir durumu olabilir gibi geldi bana. Çünkü yeterince açıklamıyorsunuz konuyu :) yanlış anlamayın lütfen sadece emin olamadım.
Eğer gerçekten cezaevindeyse bu günler de geçer size düşen sabredip beklemek, sevgi emek ve sabır gerektirir... umarım yakın zaman kavuşursunuz
Sevdiğiniz insan gerçekten cezaevinde mi yoksa başka bir durum mu var emin olamadım açıkçası. Yani evli olma gibi bir durumu olabilir gibi geldi bana. Çünkü yeterince açıklamıyorsunuz konuyu :) yanlış anlamayın lütfen sadece emin olamadım.
Eğer gerçekten cezaevindeyse bu günler de geçer size düşen sabredip beklemek, sevgi emek ve sabır gerektirir... umarım yakın zaman kavuşursunuz
Hayır neden yanlış ankayayımkı konuyu açıklayamadım çünkü dediğim gibi hanı benim gibi bir iki tane olursa muhabbet amaçlıydı dertlesmek amaçlıydı bide çok yeniyim mazur görün anlattığım kişi tabıkıde çok sevdiğim çocuğumun babası kocam evet cezaevinde kocam
neden ayrıldınız ne kadarlık bir ilişkiydi bunları konunun başına yazsaydınız emin olun daha sağlıklı yanıtlar alırdınızDıremle laf çıkıyor derken??
ay canimbenimm ne olur sabret .. Rabbim buyuktur bolbol dua etHayır neden yanlış ankayayımkı konuyu açıklayamadım çünkü dediğim gibi hanı benim gibi bir iki tane olursa muhabbet amaçlıydı dertlesmek amaçlıydı bide çok yeniyim mazur görün anlattığım kişi tabıkıde çok sevdiğim çocuğumun babası kocam evet cezaevinde kocam
Allah razı olsunay canimbenimm ne olur sabret .. Rabbim buyuktur bolbol dua et
Allah senıde kavhstursın bende inşallah ben 6 senedir kavusamıyorum ama inşallah kvusuruz ne dıyelımkı takdirNeyi kastettiniz anlamadım ama ben evlendik evleneli eşimden ayrıyım.. 2 Ay yaşadık beraber.. 2 sene oldu kavuşamadık.. Oluyor yani..
Callah razNeyi kastettiniz anlamadım ama ben evlendik evleneli eşimden ayrıyım.. 2 Ay yaşadık beraber.. 2 sene oldu kavuşamadık.. Oluyor yani..
Neyi kastettiniz anlamadım ama ben evlendik evleneli eşimden ayrıyım.. 2 Ay yaşadık beraber.. 2 sene oldu kavuşamadık.. Oluyor yani..