• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok sevdiği insandan ayrı yaşamak zorunda olanlar bı bakarmısınız

Ümit allahtan geleceğine ınanıyorum bende bir gün ansızın çıkıp geleceğine ama hocanızın durumu beni biraz daha umutlandırdı:KK66:tesekkur ederim:KK24:

Sevdiğiniz insan gerçekten cezaevinde mi yoksa başka bir durum mu var emin olamadım açıkçası. Yani evli olma gibi bir durumu olabilir gibi geldi bana. Çünkü yeterince açıklamıyorsunuz konuyu :) yanlış anlamayın lütfen sadece emin olamadım.

Eğer gerçekten cezaevindeyse bu günler de geçer size düşen sabredip beklemek, sevgi emek ve sabır gerektirir... umarım yakın zaman kavuşursunuz

anladım şimdi ama dediğim gibi niyetim burada kendi hayatımı anlatıp içimi dökmek değildi bu yüzden öyle anlaşıldı sanırım benım niyetim benim gibi kaderi benımkıne benzeyen arkadaşlarla iki lafın belini kırmaktı saolsun bazı arkadaşlar bayağı motivasyon amaçlı konuşuyor onlara çok teşekkür ederim ama bazıları da var ki burada hanı kötü bir şeyler anlatılsında hemen bizde girelim falan yapıyor ama bu konu sızlık değil ayrıyetten o kadar konu var ki istediğiniz gibi ağzınıza gelenı oralarda sayabilirsiniz rast gele:KK47:

Sevdiğiniz insan gerçekten cezaevinde mi yoksa başka bir durum mu var emin olamadım açıkçası. Yani evli olma gibi bir durumu olabilir gibi geldi bana. Çünkü yeterince açıklamıyorsunuz konuyu :) yanlış anlamayın lütfen sadece emin olamadım.

Eğer gerçekten cezaevindeyse bu günler de geçer size düşen sabredip beklemek, sevgi emek ve sabır gerektirir... umarım yakın zaman kavuşursunuz

Hayır neden yanlış ankayayımkı konuyu açıklayamadım çünkü dediğim gibi hanı benim gibi bir iki tane olursa muhabbet amaçlıydı dertlesmek amaçlıydı bide çok yeniyim mazur görün anlattığım kişi tabıkıde çok sevdiğim çocuğumun babası kocam evet cezaevinde kocam

Hayır neden yanlış ankayayımkı konuyu açıklayamadım çünkü dediğim gibi hanı benim gibi bir iki tane olursa muhabbet amaçlıydı dertlesmek amaçlıydı bide çok yeniyim mazur görün anlattığım kişi tabıkıde çok sevdiğim çocuğumun babası kocam evet cezaevinde kocam

Burada öyle şeyler okuyoruz ki insan emin olamıyor asıl siz mazur görün beni.

Dilerim en yakın zamanda kavuşursunuz Allah kolaylık versin size de çocuğunuza da...

Yok estagfurlah Allah razı olsun çok teşekkür ederim inşallah kavusurum inşallah .biraz fazla imkansız gibi ama Allah var iyi insanlar var sizin gıbı düşünsenize dileğiniz dua olmuş gitmiş Allah'a ve kabul olmuş.. Hiç tanımadığımız insanların duaları en çok kabul edilen dualarmıs...

ay canimbenimm ne olur sabret .. Rabbim buyuktur bolbol dua et

Neyi kastettiniz anlamadım ama ben evlendik evleneli eşimden ayrıyım.. 2 Ay yaşadık beraber.. 2 sene oldu kavuşamadık.. Oluyor yani..

Neden cezaevinde olduğuna bağlı. Ayrıca burası herkese açık bir platform ve insanlar istediği yorumu yapabilirler.
Allah kavuştursun derdim ama hangi sebepten cezaevinde bilmediğim için diyemiyorum.

Neyi kastettiniz anlamadım ama ben evlendik evleneli eşimden ayrıyım.. 2 Ay yaşadık beraber.. 2 sene oldu kavuşamadık.. Oluyor yani..
Allah senıde kavhstursın bende inşallah ben 6 senedir kavusamıyorum ama inşallah kvusuruz ne dıyelımkı takdir
Callah raz

Back
X