• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok sevdiği insandan ayrı yaşamak zorunda olanlar bı bakarmısınız

Buradan bazı uylere cevap yazma gereği bile duymuyorum yazık sadece burada varlığınızı göstermek için yorum yapıyorsunuz düşmez kalkmaz bir allahtır umarım biliyorsunuzdur Deniz sekı gibi bı ornegımız var hatırlatayım benlik bı durum yok allah kimseye yasatmasın yasayan bilir ama kırdıgın yerden kırılırsın uzdugun yerden uzulebılırsın.. Senin burada bunları demen hiç umurumda bile değil ben senin vicdanına yazıyorum iyi akşamlar

Buradan bazı uylere cevap yazma gereği bile duymuyorum yazık sadece burada varlığınızı göstermek için yorum yapıyorsunuz düşmez kalkmaz bir allahtır umarım biliyorsunuzdur Deniz sekı gibi bı ornegımız var hatırlatayım benlik bı durum yok allah kimseye yasatmasın yasayan bilir ama kırdıgın yerden kırılırsın uzdugun yerden uzulebılırsın.. Senin burada bunları demen hiç umurumda bile değil ben senin vicdanına yazıyorum iyi akşamlar
Konu sahibi kimse size kötü bir şey dememiş ki neden alınganlık yapıyorsunuz , yukarı da arkadaşın demek istediğini hangi suçtan girdi ki iyi niyette bulunayım yani örnek verirsek adam tecavüzden yargılanıyorsa kimse bu adama üzülmez. Konuda pek açıklama yapmadınız millette fikir üretmeye çalışıyor .

Fikir üretmeye çalışırken en kötüsünü düşünüp mu yorum yapılır bu platform da karşıdakı ınsanım tas falan olduğunu mu düşünüyorsunuz yanı :KK20::olamaz: o zaman bısey diyemem ama konuyu açarken ben hayatı bana benzıyenlerı davet etmiştim neyse geldiniz yorum yaptınız eyvallah basım üstüne ama böylemi dalınır yanı bı sorulmazmı acaba ne kadar güzel iyi dileklerini getiren insanlarda var yorum yapmak için yapanlar da maalesef

Ben de üç aydır eşimden uzakta başka ülkede eğitim için geldim. Her ay görüştük 2 3 ya da bir hafta. Daha da ne kadar ayrı kalacağız belli değil.
Hemen her gün görüşmeye çalışıyoruz ama yan yana olmak hayatı paylaşmak ne büyük nimetmiş onu anlıyor şükrediyorum güzel günlerimiz için. Sevgimizi anlamak hissetmek birini böyle güzel özlemek şükürlük nimetler...
Allah kalbinize ferahlık versin. Hayırlısı ile kavuştursun

Vuslat yakın , yazmissiniz profilinize
demek ki tünelin ucundaki ışık yakın :)
6 yıl beklemişsiniz, ha gayret biraz daha kalmış

*İnsan hiç ummadığı anda hiç ummadığı şeyler yaşayıp da dusebilir hapishaneye, kimsenin ne olacağı hiç belli olmaz...
Üniversitede taniştigim bir kizin babası bir gün mahallede arabaya biniyor,geri geri giderken aynı apartmanda oturdugu- annesinin hamiliginden beri tanidigi çocuğu ezip öldürüyor!
Adam durduk yere,50 yaşında, küçücük çocuğun katili oldu, hapishaneye girdi. Evin tek gelir kapısı o olduğu için çocuklar geçinmek için okullarını bıraktılar falan filan... En kötüsü de tabii durduk yere çocuğunu kaybeden ailenin durumu...
Çok talihsiz bir olay
İki aile de perişan oldu...
Ama hapishaneler böyle olaylarla dolup taşıyor maalesef :KK43:

Back
X