- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.835
- 698
- Konu Sahibi kaderinguzelolsun
-
canım biraz ayrı kalın...ama boşanmayın..
yada davayı aç ve mahkemeye kadar görüşme..
seni iyce bi özlesin..
burnu sürtülsün...
sonra ona son bi şans ver..
aklı başına gelir inşallah..
Eve almıyorum 1 hafta olacak.
Dilekçenin fotoğrafınıda gönderdim ona verdim mahkemeye diye.
Anenmleri annesigili aramış ağlayarak onlar ondan geldi zaten.
Pişman çok pişman kendinde değil.
Benimse evde tek başıma kalma korkum var uyuyamıyorum, onu bu kadar çok severken onu eve almıyorum.
Ne kadar zor.
Farkeder mi nişanlıyken öpmüş evliyken öpmüş veya daha sevigliyken öpmüş. Mühim olan sen hayatındayken öpmüş.
bosanıyorsunuz hayırlısı olsun ..
güven bittiyse bosa konusmak olur gerisi ..
Kocan her anlamda hc guvn verici bir insan deilki. Madem istedigin koca olabiliyordu, sana garezi neydi? Madem sen bosanacaksin dye bu kadar korkuyordu ne cesaret, daha gecen hafta nereye gttiginize kadar biliyor digeri? Kocanin ailesi neyse de seninkiler gercekten ilgincmis. Kocani senden de mi ck seviyorlar. Yeryuzunde iyi adamin kokune kiran mi girdi saniyor annen acaba? Bn ck uzuluyorum sana. Gercekten ck temiz kalpli birine benziyosun.Amin canım hakkımda hayırlısı olsun inşallah...
boşan ya da boşanma demem ama konunuzu biliyorum
öpüşürken fotoğraflarını gördünüz.bunu unutabilecek misiniz?ayrıca evliyken ya da nişanlıyken ne farkeder sonuçta siz hayatındayken öpüşmüş
geçen hafta kime gittiğinize kadar kadın biliyor
ayrıca eşiniz size kötü davranıyor,annesi her zaman sizden bile değerli onun için
sırf yediği haltlar ortaya çıktı diye size iyi davranıyor ve siz de buna inanıyor musunuz?
bence çok iyi düşünün
güven bittiyse evlilik zaten bitmiştir.çok yakınımda kaç tane kadın aldatıldı ve hepsi de affetti ama evlilik diye bişey kalmadıaralarında.hepsi mutsuz hepsi keşkelerle yaşıyor.aileler şunu demiş,bnu demiş ne farkeder.akşam olunca siz başbaşa kalıyorsunuz o insanla.önemli olan sizin ne düşündüğünüz.sonuç olarak ben affetmezdim.bunu söylüyorum ve evli ve çocuk sahibi biri olarak söylüyorum.kendine saygı duyabilmek çok önemli.
ayrıca evde yalnız kalan tek insan siz değilsiniz.kapınızı kilitleyip yattıktan sonra size kim ne yapabilir?yalnız kalmaktan korkmayın
hakkınızda hayırlısı olsun diyorum
Affetseniz de sanıyorum ki mutlu olamazsınızİnsanın çok sevdiği biri tarafından kandırılması ne kadar zormuş.
Onsuz nefes alamam derken onsuz olmak zorunda olmak.
Nişanlıyken başka biriyle zevkine yarımşar saatten 3 kere görüşmesi, evliyken (dün gelen kızın itirafıyla) tek bir defa bile görüşmemesi.
Sadece tanımadık bir numara olunca açan ve konuşan bir eş, tek yaptığı şey buymuş evliyken.
Herşey delilli kanıtlı ortada.
Onsuz nefes alaamam derdim, onsuz bir hayat düşünemem derdim.
Çok büyük darbe yedim. Çok seviyordum onu ve malesef hala çok seviyorum.
O benim ilk aşkımdı 3 yıldır başka birine dahi yan gözle bakmadım ben...
Boşanmak için dilekçem hazır tek yapmam götürüp adliyeye vermek, ama haftasonu aileler geldi tek bir şans yuvan hatrına diye ikna etme çabalarında.
Annem babam herkes perişan durumda.
Herkesin istediği tek şey tek bir şans.
Bu kadar kolay mı peki?
Herkes eşimi çok sever ailemde sessiz sakin iyi niyetli derler, ama telefonla da görüşmüş olsada evliyken nasıl kendime yedirebilirim..
Tüm ailemin dediği burnunu sürt istediğin herşeyi yaptır ama yuva kolay kurulmuyor, senin üzülmene zaten gönlümüz razı olmaz ama bir dene istediğin koca olsun bir şans ver bakalım nasıl olacak ondan sonra boşan, arkandayız...
Kaldıramıyorum.
Çok ağır oldu bana..
Ne kadar gururluymuşum meğerse...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?