- 9 Ocak 2014
- 663
- 124
- 48
- Konu Sahibi kaderinguzelolsun
-
Bu adam bu kıza aşık oldu ama nedeni belirsiz bir şekilde sizinle de evlendi üzgünüm ama kızla hiç kopmamasının başka bir açıklaması yok . . . Hastalıklı bir şekilde sahip olduğunu (erkekler öyle düşünürmüş) bırakamama psikolojisine girmediyse eğer .
Biri başkasına aşıkken neden evlenir ki ?
Diğer türlü adam aldatmaya meyilliyse , birden fazla kadınla olurdu .
Yani böyle de olmuş olabilir tabii .
Her iki türlüsü de çok kötü .
Allah yardımcınız olsun.
Bir nevi siz bu olayı , kız eşinizden intikam alırken öğrendiniz ?Kızın ve esimin dediğine göre kız tehdit etmis esine söylerim diye.. bana yazdı kizda itiraf etti baktım olmuyor bende vicdan azabi çekiyorum sana söyleyeyim dedim dedi...
Seni birakmasi için tehdit ettim sana söylemekle tehdit ettim ama beni sevmedi hic Uğur dedi bende beni mutsuz etti kendide mutsuz olsun diye sana söyledim dedi..
Bir nevi siz bu olayı , kız eşinizden intikam alırken öğrendiniz ?
Bu adam bu kıza aşık oldu ama nedeni belirsiz bir şekilde sizinle de evlendi üzgünüm ama kızla hiç kopmamasının başka bir açıklaması yok . . . Hastalıklı bir şekilde sahip olduğunu (erkekler öyle düşünürmüş) bırakamama psikolojisine girmediyse eğer .
Biri başkasına aşıkken neden evlenir ki ?
Diğer türlü adam aldatmaya meyilliyse , birden fazla kadınla olurdu .
Yani böyle de olmuş olabilir tabii .
Her iki türlüsü de çok kötü .
Allah yardımcınız olsun.
yarın çocuk olursa e aynı durumu yaşarsan herşey daha katlanılmaz olacak bunu biliyorsun değil mi..sunu bunu yap demek değil maksadım iyi düşün..nişanlı evli sevgili farketmez o adam senin elini bi defa tutmuşsa birine yan gözle bile bakmamalı.ailelere de helal olsun aman bizim başımız derde girmesin telaşında herkes senin bi adamı öpmüş resmın olsa ortada kolundan tutar baba evine atarlardı hemen hemde ne küfürler hakaretlerle.ama erkek olunca başka oluyo onların gözünde tabi..allah böyle erkeklerin topunun belasını versin inşallahKararın kesinse hemen şimdi kalk git ve ver dilekçeni. Daha fazla beklettikçe daha fazla üzüleceksin. Annene de selamımı söyle bir çift lafım var ona.
ne yaparsan yap bu adamdan çocuk yapmaAffetmemek için elimden gelen herşeyi yapıyorum...
Ailem veya herhangi biri arkamda değil o nedenle buraya yazma gereği duydum..
Sizinle konusup tartışmak bana iyi geliyor..
Gerçek Merveyi bulabiliyorum..
3 gündür ailelerin hiçbiri beni anlamıyor malesef...
Durum çooooook çokk karışık canım inan benim aklım yetmediii ..Aynen öyle..
Esimin eski hattini bulup açtım mesaj geldi esim gormemis kız en son sey yazmış artık mutsuz olma sirasi sende kolay gelsin yazıp gülücük koymuş...
Siz bosanirken ben tatilde olacağım falan diye de not düşmüş...
Esim hattını değişti bu hattı kapatmistik 4 gun once açtım bu mesaj vardi hat diger gün kapandi zaten...
Durum çooooook çokk karışık canım inan benim aklım yetmediii ..Aynen öyle..
Esimin eski hattini bulup açtım mesaj geldi esim gormemis kız en son sey yazmış artık mutsuz olma sirasi sende kolay gelsin yazıp gülücük koymuş...
Siz bosanirken ben tatilde olacağım falan diye de not düşmüş...
Esim hattını değişti bu hattı kapatmistik 4 gun once açtım bu mesaj vardi hat diger gün kapandi zaten...
Erkek aldattı mı, kadına aileler, toplum baskı yapıp dursun, o da onlara kanmamak için burda sevgisini tüketmeye, acısını dindirmeye çalışsın.
Kadın aldattı mı, iğrenç şekilde damgalanıp, ömrü boyunca tacizlere maruz kalıp, belki ailesi tarafından bile reddedilsin ve hatta belki de öldürülsün. Namusunu korumadı ya, adı da namus cinayeti olsun!
Peki namusun cinsiyeti olur mu? Tüküreyim bu zihniyetlere..
Kopsun o pipileriBu ulkede namuslu olmasi gereken kadin cunku. Erkegi pipisi yonetiyo ya. Yaptigi namussuzluklarin sebebi o pipi. Bi kalkti mi inmiyo napsin adam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?