Çok sevdim.

Kızın ve esimin dediğine göre kız tehdit etmis esine söylerim diye.. bana yazdı kizda itiraf etti baktım olmuyor bende vicdan azabi çekiyorum sana söyleyeyim dedim dedi...
Seni birakmasi için tehdit ettim sana söylemekle tehdit ettim ama beni sevmedi hic Uğur dedi bende beni mutsuz etti kendide mutsuz olsun diye sana söyledim dedi..

Bir nevi siz bu olayı , kız eşinizden intikam alırken öğrendiniz ?

Bir nevi siz bu olayı , kız eşinizden intikam alırken öğrendiniz ?

Aynen öyle..
Esimin eski hattini bulup açtım mesaj geldi esim gormemis kız en son sey yazmış artık mutsuz olma sirasi sende kolay gelsin yazıp gülücük koymuş...
Siz bosanirken ben tatilde olacağım falan diye de not düşmüş...
Esim hattını değişti bu hattı kapatmistik 4 gun once açtım bu mesaj vardi hat diger gün kapandi zaten...

sanırım adam sız nışanlıyken başladı
eee, bu adamdan beklenen nedır? adamın kapasıte bu kadar.. bu olayın basit bişi olmadıgı nişanlılık dönemınden ıtıbaren devam eden şeylerden belli. evlendıkten sonra olsaydı bu kadar koymazdı ınsana. bu agır bişi bana göre, sevdıgın ınsanla evlenıp
diğer yandan da diğerini idare edıyorsun. bu bence barısılacak kadar basit bır aldatma degıl, geçmişe...evlenmeden önceye dayalı. aldatmanın boyutu olmaz ama, demek ki nasıl bir aşksa evlendıkten sonra bıle kopamamıs, sorun bu

affedersın, kocan olanlar unutulduktan sonra yıne yedıgı boka devam eder
her sey affedılene kadardır. ruh halıdır bu duruma göre şekil alır ve sonra yıne duruma göre şekil verir...
yani; devam etmeye karar verırsınız
sen bıraz surat astıktan sonra normale donersın, ama içinde asla unutmamıssındır.. ama suratta asmaman lazım uzun sure çünkü affetmıssındır artık.. daha sonra normale donersınız ve eşin başlar yıne aynı şeylere, bu sefer tedbırler daha sağlam olur.
alışmış kudurmustan beterdır. insanlar alışkanlıklarını gecıcı olarak terk ederler.

Valla ben de bir onceki konuda aynen bunu yazmistim. Bu herif bence konu sahibesini sevmiyor, bu hatunu seviyor. Lakin konu sahibesiyle niye evlenmis ben de bunu cozemedim. Belki de nisanliyken asik oldu, verdigi sozden geri donemedi, belki ayrildi sonra unutamadi.......lakin bu konudan anladigim tek sey sudur ki, bu adam baska birini seviyor.

Kararın kesinse hemen şimdi kalk git ve ver dilekçeni. Daha fazla beklettikçe daha fazla üzüleceksin. Annene de selamımı söyle bir çift lafım var ona.
yarın çocuk olursa e aynı durumu yaşarsan herşey daha katlanılmaz olacak bunu biliyorsun değil mi..sunu bunu yap demek değil maksadım iyi düşün..nişanlı evli sevgili farketmez o adam senin elini bi defa tutmuşsa birine yan gözle bile bakmamalı.ailelere de helal olsun aman bizim başımız derde girmesin telaşında herkes senin bi adamı öpmüş resmın olsa ortada kolundan tutar baba evine atarlardı hemen hemde ne küfürler hakaretlerle.ama erkek olunca başka oluyo onların gözünde tabi..allah böyle erkeklerin topunun belasını versin inşallah

ne yaparsan yap bu adamdan çocuk yapma

Durum çooooook çokk karışık canım inan benim aklım yetmediii ..
Kızın istediği olmasın, boşanma diyeceğiiiiim gururun ne olacak ?
Hadi diyelim boşandın bu sefer ya bu kız bu adama gene yapışırsa , yapıştı mı , onun için mi bıraktım ?
İçiniz içinizi yiyecek

Durum çooooook çokk karışık canım inan benim aklım yetmediii ..
Kızın istediği olmasın, boşanma diyeceğiiiiim gururun ne olacak ?
Hadi diyelim boşandın bu sefer ya bu kız bu adama gene yapışırsa , yapıştı mı , onun için mi bıraktım ?
İçiniz içinizi yiyecek

Aslında soranlar olmuş ama cevap vermemişsiniz; eşiniz evlendikten sonra birkaç kez telefonda konuştuysa siz olayı öğrenmeden bir hafta önce nereye gittiğinizi nereden biliyormuş bu kadın? Yani sırf eşinizden intikam almak için sizi takip mi etmiş? Yoksa olay sizin görmek istediğinizden daha mı uzun soluklu?

Ben henüz nişanlıyım ve başıma böyle bir şey gelmedi; ancak babamdan yana tecrübelerim var. Babam annemi aylarca benden beş yaş büyük biriyle aldattı, çok ayrıntısına girmeyeceğim ancak ben bunu gözlerimle gördüm. Fakat anneme daima "O benim kızım yaşında, ben hiç bunu sana yapar mıyım?" dedi durdu. Benim gözlerimin içine bakarak... Annem affetti de ne oldu peki? Hiçbir şey, aynı şeyler devam etti. Aldatmanın sonu gelmedi. Çevremde aldatan adamlardan birinin bile ettiği yeminlere -Allah rızası için- riayet ettiğini görmedim. Yine de siz bilirsiniz.

Erkek aldattı mı, kadına aileler, toplum baskı yapıp dursun, o da onlara kanmamak için burda sevgisini tüketmeye, acısını dindirmeye çalışsın.

Kadın aldattı mı, iğrenç şekilde damgalanıp, ömrü boyunca tacizlere maruz kalıp, belki ailesi tarafından bile reddedilsin ve hatta belki de öldürülsün. Namusunu korumadı ya, adı da namus cinayeti olsun!
Peki namusun cinsiyeti olur mu? Tüküreyim bu zihniyetlere..

erkek arkadaşımla çok büyük kavga ettik benim yüzümden ailesiyle arası bozuldu ne yapacağımı bilmiyorum bna yardım edin lütfen.... ((

Aklinizda affetsem duzelir mi, diye bir dusunce varsa affedin. Ama affettikten sonra bu konunun acilmamasi gerekiyor ki yaralar kapansin. Ne kadar kapanirsa artik. Duzelecegine inanmiyorum, affetsem de devamli basina kakarim, diyorsaniz baslamayin. Ayrica aileniz gayet arkanizda benim anladigim. Onlar esinizin ne yaptiginin farkinda ama ikinci bir sans vermenizi istiyorlar. Aldatma disinda kabul edilmeyecek davranislari var ise bir sans daha verebilirsiniz. Zira sizin bunu istediginizi anlayabiliyorum. O nedenle yorumum bu.

Bazi arkadaslar mahkemeye verse ve mahkemeyi geri cekecekse hic gerek yok avukatlari mahkemeyi ugrastirmayi.siz ailem arkamda degil diyorsunuz ama ayrilsaniz da yine de arkanizda olurlar.siz ayrilmak istemiyorsunuz. Yalan yalani dogurur. Babam da yapti ölmus annesinin uzerine bile yeminler etti ki o da cok hassasti o konu da. Ama ne oldu yalan soyledigi cikti ortaya. Bir zaman sonra esinizle o bayani yatak odanizda yakalarsaniz hic sasirmam..ustelik cocugunuz yokken ..cocugunuz olunca daha kotu olur.bu defa da cocugu da kullanir. Insallah ben yanilirim Allah herseyin hayirlisini versin. Cok zor bir durum annem zor atlatti. Insallah dogru karari verirsiniz.

Bu ulkede namuslu olmasi gereken kadin cunku. Erkegi pipisi yonetiyo ya. Yaptigi namussuzluklarin sebebi o pipi. Bi kalkti mi inmiyo napsin adam.

Siz bilirsiniz yuva kolay kurulmuyor doğru ama erkeklerde demekki bunu göze alıyor ki aldatiyor eşimle böyle bir konuşma geçti gecen aramizda eşlerini aldatan erkekler icin diyorki bir kere aldatan yine aldatır diye bi erkek bunu diyorsa gerisini sen düşün artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…