Çok seven bir erkeğin ağzından..

chelik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2009
287
3
0
İstanbul
Benim işyerimde pek samimi olmadığım ama, hikayesini bildiğim bir erkek arkadaşım var. Bu arkadaş zamanında bir kızı çok sevmiş 8-9 sene mi ne sürmüş ilişkileri evlilikle taçlandırcakken pürüzler ve sorunlardan kaçmış bu bizim arkadaş ve ayrılmışlar. Sonrasında kız başkasıyla evlenmiş aynı zamanda uzaktan akrabalar bu kişiler. Arkadaşım neredeyse 40 yaşına geldi ama ondan sonra kimseyle dikiş tutturamadı. Uzun zamandır tanıyorum ve hep derdim ki ne kadar çok seviyormuş. Ama bu sabah bir konuşma geçti aramızda internet şifresinin kullanıcı adını sevdiği kızın adı yapmış sonrasında geçen konuşmayı aynen aktarıyorum;

ben: ....abi kullanıcı adın ne senin bakiyim:)
abi: kocaman bir kahkahayla onun adı
ben:evlendi mi abi o
abi:evlendi hemde boşandı bile
ben:eee kaçırılmayacak fırsat abi bu

bundan sonrası çok sinirimi bozdu işte

abindan bana hayır gelmez evlenip boşanmış kendimi yakamam

senelerdir onun aşkını taşıdığını düşündüğüm bniri bunu dedi erkeklerin kafa yapısı neden böyle
soruyorum seviyor musun seviyorum eee seviyorsan bu ne?

açıkçası çok hayal kırıklığına uğradım ben sevdiği kadına böyle kalıplar uygulayan ne kadar çok erkek var anlayamıyorum inanın....

kızında onun sevmemıslıgı baska bır adamla beraber olmuslugu bunlara etken olabılır..Şayet ben bayan oldugum halde sevdıgım adam evlense baska bırıyle bana donse ben bıle kabul etmem kı erkekler etsınn....

o kizla bi kere ayrilmis demek ki anlasamiyolar, simdi kiz evlenmis gene ayrilmis, bu da bence dogru diyo.
seviyo ama ne yapsin ki, bi insani istedigin kadar sev, anlasamiyorsan bosuna.

belkide kızı seviyodur ama gecinmesi zor bi insan oldugunu dusunuyodur, sonucta anlasamayıp ayrılmıslar. bak kac senedir kendini toparlayamamıs cocuk belki aynı seyi yasamak istemediğini kastederek başımı yakamam demiştir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…