Uzun uzun yazmışsın ama sabırla okudum :)
Açık konuşmak gerekirse sen 26 ,o 30 gibi görünüyor uzaktan. Yani hiç olgun davranmamışsın adeta ergenler gibi bir küs bir barış durumlar, klasik kızsal tripler. Bir defa şunu aklından çıkarma ki sürekli ben gidiyorum deyip aslında gider gibi yapıyor olman alışkanlık haline gelmiş ve çocuk da bu durumu önemsememiş. Kim olsa aynı şeyi düşünür. Sonra da üstüne yetmemiş ara verelim demişsin. Gerçekten gereksiz bir kapris. Ve tüm bunları sırf sana yalvarsın, ilgilensin üstüne düşsün diye yaptığın o kadar belli ki.
Bana kalırsa bu çocuk seni sevmiş, son yazdığı yazıdan da net anlaşılıyor, eğer sen de gerçekten seviyorsan al karşına ve net bir şekilde ifade et. Bazı insanlar gerçekten sevgisini çok belli edemez, mesela benim babam da öyledir, ama bazen öyle bir şey yaşanır ki çok derinden anlarım sevgisini. İlle bağıra bağıra söylemeye gerek yok ,bazen gözler belli eder, bazen davranışlar. Ama zorlamayla, istemeyle ilgi olmaz, kendi haline bırakıp olduğu gibi kabul edeceksen git konuş ve sevdiğini söyle derim ben...
Sevgiler :)