çok sevenler cevap verebilir mi

Neden sordum biliyormusunuz insan 30/31 yaşına kadar sevgiyi farklı duygularla karıştırabiliyor.

Siz erkek arkadaşınızı seviyorsunuz.
Sevseniz çok farklı olur, insan sevdiği insanı seviyormuyum seviyormuyum diye düşünmez.

Size vicdan olmuş çok ağır yük olmuş.
Garantici, kontrolcü ve eksik bırakmayan bı insan olmanız hiç önemli değil.
İlişki sevgi vs bu özelliklerle alakalı asla değil.

Burcunuzu çok merak ettim

Korkusuz olmak,sevgininde askinda en temeli buymuş dedim.
Neden?
Asla ve asla evliliği düşünmeyen ki bunun yanında çocukta neymiş diyen bir kişiydim.
Su an için evliyim ve iki evlada sahibim.
Çevrem hala muhabbeti açılınca sen ki evlenmek vb cümleler kurar.
Düşüncelere dalıp öyle mi böyle mi sevdim mi seviyormuyum deseydim bu mutlu hayati yaşayamayacaktim.
Ama korkmadım ve aksine asla eşimle kendimi sorgulamadim
Isin ozu sende korkma eger korkusuzsan sahiden seviyorsun demektir

hah işte bu aynı bu durumdayız bizde en yakın arkadaşım gibi gerçekten yapmayı sevdiğimiz her şey aynı ilk tanıştığımda ikizim gibi gelmişti fizilksel olarak çok etkilenmedim ama karakterini sevdiğim için ve bana aşırı benzediği için bu vakte kadar gelebildik aynı siz gibi sevdiğimiz aktiviteler yapımız düşünce tarız aynı bizimde yani ikimizde birbirimiz için hiç öf bunu yapmak isetimyorum ama onun hatrına yapacaz dediğmiiz bişey olmadı burçlarımız bile aynı ama bazı kötü huylarımız da aynı resmen benim erkek versiyonum gibi

Adamı boşverin ailesiyle tanışın. Sever anlaşırsanız onlardan bir kopyayla evleneceksiniz bunu unutmayın. En yontulmuşu bile buram buram o aile kokar.
aynen bence de ailesi neyse oda o olur ailesiyle tanıştım ama içlerine sokulmuyorum yanlış mı yapıyorum sizce öyle şimdiden sıcak bi ilişki kurmak istemiyorum şimdiden dediğim de evlenme teklifi filan aldım annesi uzun zamandır beraber olduğumuzu da ibiloy of nasıl anlayacağım ya aile mevzuları benim de çok önem verdiğim birşey

yorumunuz için teşekkür ederim :)

ben ödlek bir insanım ya evlenmeden önce herşey kafamdaki gibi olsun diye bekliyorum galiba hani iyice herşeyi ayarlayayım da sonradan sorun çıkmasın gibi ama bunun kontrolum altında çokda olmadığına kendimi ikna etmek gerekiyor galiba belli başlı şeylere bakabilirim ama gerisin allahın takdiri bide birda çok kötü konular açlııyor onları okudukçada hevesim iyice kaçıyor başka arkadaşmlar da yazıyor bazen görüyorum okudukça evlenesim gelmiyor diye çünkü çoğunluğu başta böyle diğildi yazıyor ya başta öyle değilse zaten nasıl anlayacaklar ki

cevapların hepsi çok güzel ama hiçbir sevginin tanımı değil nasıl anladınız sorusuna cevap değil maalesef acaba tam manasıyla sevgi ne demek nasıl bir histir bunu bilmiyor muyuz

Evet gerçekten birebir aynı durumdayız, bizimde burçlarımız aynı kötü yanlarımız aynı. Şöyle söyleyeyim biz 5 yıllık evliyiz ve yakında 3 olacak bir kızımız var. O hala benim en yakın arkadaşım. Aşkım , bebeğim hayatım falan değil o benim hayat arkadaşım, eşim. Beraber 2 şehir değiştik, büyük aile kavgaları ,bir bebek kaybı ve 1.5 yıl işsizlik atlattık. İnsanlar kim olsa şu durumda ilişkileri yıpranırdı dedi ama biz daha güçlü çıktık. Çünkü o ben gibi ,bende o. Sanki hani kolun bacağın gibi öyle doğal varlığı. İkimizde evden çalışıyoruz sürekli geyik muhabbet. Romantizm çok yok evet bak çünkü yapı itibariyle öyle mumlar çiçekler insanı değiliz ama geyik, espri , sohbet, muhabet hırla gürle Herkes bence süper aşık olmak zorunda değil yada evde kafandan kalpçikler çıkmak zorunda değil. Yapı bu , belki sende bizim gibisindir. Kendini şöyle olmak zorundayım diye zorlama. Gerçekten arkadaşında, çok uyumluysanız ve onu seviyorsan bence kaçırma. En yakın arkadaşınla evli olmak huzur ve mutluluk katıyor hayatına

Film izlerken, yemek yerken, uyurken sürekli keşke o da olsa diye düşünmeye başladığımda fark etmiştim. Meşhur kitapta yazdığı gibi, örneğin o öğleden sonra dörtte gelecekse ben üçte mutlu olmaya başladığımda, ona sarıldığımda kalbimin nasıl çarptığını fark ettiğimde ise âşık olduğumu anlamıştım.

senle karşılaştığım için çok sevindim bence de herkes aşık olmak zorunda değil aşkın gözü kör eden karşındakinin hiç bişeyini görmeyen tutkusundan korkarım aşkı da olmak istemem zaten aslında bende mantık tarafı da ağır basar ama tamamen de sevgsi bir evlilik istemem ben onla vakit geçirmeyi çok seviyorum mesela birlikte saatlerce kitap kırtasiye gezebiliyoruz fotoğraf makinemizi alıp istediğimizyere gidip amatör çekim yapıyoruz birbirimizin çektiklerine yorum yapıyoruz yeni yerler keşfetmekten yeni şeyler yemekten çok keyif alıyoruz daha ne olsun diyedüşünüyorum :) size özelden yazıcam rahatsız etmezsem

güzel bir cevap oldu teşekkür ederim mutluluklar dilerim :)

Ay çok klişe ama anlatılmaz yaşanır. Ve kafanda soru işareti olmaz. Senin var. Demek ki doğru değil bu ilişki.

15 senedir eşim sevgilim. Birlikte büyüdük. Asla tereddüt etmedim çocuk yaşımda bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…