- 19 Eylül 2013
- 4.881
- 9.360
- 408
- Konu Sahibi legendary1
-
O zaman soyleyinbilemediniz bi hak daha vereyim mi yoksa söyleyim mi
Ben eşimin merhametine vurulmuştum. Cok uzun süre gözlemledim olaylara bakısı hep vıcdandan yanaydı buda beni cok etkiledi. Kotuluge bile iyilikle giden yapısı var ben cok kindarım dur onun bukadr merhametli yuregi beni etkiledi. Ha evlenince anladım merhamet maraz doguruyo, ona saf olma bu kadar iyi olma diye cok kızdım bazı konularda , bunun icin bir cok kez kavga ettik ama hep ddm sen bu adamı bunun icin sevdinmerhaba biraz öncede konu açmıştım ama biraz kafam karışık benim kusuruma bakmayın evlenmekten çok korkan ve evliliği hiç bi zaman hayal eden biri olmadım yapım gereği mesela çocuğum olsun düşüncesi de hiç gelmiyor, şu zamana kadar ilişkilerim oldu ve hiç cinsel ilişki yaşamadım. Hayatımda biri var, bazı zamanlar çok aşırı sıcak hissediyorum ona karşı sevdiğimi hissediyorum, bazı zamanlarda da soğuk hissediyorum. 5 senelik bu arada ve ciddi yola girecek bir ilişki en başından beri kafamda bu düşünceler var ama evlenme teklifi aldığımda iyice panik yapmaya başladım bide yapım gereği aşırı garantici bir tipim bi işimi hep eksik bırakmayan sürekli kontrolcu biriyim akışına bırakamam bir şeyi yani ,bazen düşünüyorum ki hani sevdiğimiz insanla evlenmeliyiz diyoruz ya, bazen size de sevgi tam olarak ne diye bir soru geliyor mu sizede sevmek nasıl oluyor tam manasıyla eşlerinizi ve sevgililerinizi sevdiğinizi nasıl anladınız ve aşk ile fark nedir ?
bazı şeyler evlenince tamamen ortaya çıkıyo. ama sevgililik başta olmak üzere belli ediyo kendini. ailesini anlatmasına gerek yok ki muhakkak denk geliyosunuzdur. ne biliyim Bi tartışmaları olmuştur mesajlarına şahit olmussunuzdur bazı yaşadıklarını anlatmıştır. Bi yerden belli eder yani size ben sadece önümde olan şeylere seviyorum sevginin aşmayacagı şey yok diye gözümü kapatmıştım ama olmuyo yani öyle. evlilik gercekren disardan görüldüğü gibi değil en ufak şeyler bile size evliliğinizin aslında nasıl olacağına işaret ediyo bunlara dikkat etmek lazım. nişanlaninca zaten ailesine daha çok gireceksiniz ailesiyle şu anda olduğundan daha fazla Bi sohbet ortamı olacak ve tanıma şansınız olacak. sadece dikkat edin derim. birisi daha yazmış aile gerçekten kişinin yansıması ve evlilikte çok önemli rol oynuyo.sizi çok iyi anlıyorum umarım yeni hayatınızda çok mutlu olursunuz aileler karışmasaydı eminim ki çok seviliyorsunuzdur ah bu aileler gerçekten oğlunu seven insan neden böyle yapar ki anlamış değilim işte ailesini bana anlatmaz pek bende bizimkileri anlatmam ben içli samimi olmuyorum başta şehirde yayşıyorlar zaten öyle sıcak içlerine sokulmuyorum seviyeli bir ilişki istiyorum ailesi ile ama işte denge konusunu nasıl anlayacağım başında nişanlanısak ortaya çıkar mı
Eşimle tanıştığımızda sanki birbirimizi yıllardır tanıyor gibi hissetmiştik. O kadar kolay uyum oldu ki birbirimizi çözmek hiç zor olmadı. Yanında çok rahat hissediyordum. Eğlenceli bi birlikteliğimiz oldu ve hala da öyleyiz. Sanıyorum biz bu sebepten birbirimize çok bağlandık. Bazen eşime boş bulunup baktığımda içimin titrediğini hissediyorum. O an sanki beynim ne kadar çok sevdiğimin sinyallerini veriyor gözümü ondan alasım gelmiyor. Bence sevgi zıt kutuplarda değil birbirini tamamladığın birlikteliklerde şahlanıyor.merhaba biraz öncede konu açmıştım ama biraz kafam karışık benim kusuruma bakmayın evlenmekten çok korkan ve evliliği hiç bi zaman hayal eden biri olmadım yapım gereği mesela çocuğum olsun düşüncesi de hiç gelmiyor, şu zamana kadar ilişkilerim oldu ve hiç cinsel ilişki yaşamadım. Hayatımda biri var, bazı zamanlar çok aşırı sıcak hissediyorum ona karşı sevdiğimi hissediyorum, bazı zamanlarda da soğuk hissediyorum. 5 senelik bu arada ve ciddi yola girecek bir ilişki en başından beri kafamda bu düşünceler var ama evlenme teklifi aldığımda iyice panik yapmaya başladım bide yapım gereği aşırı garantici bir tipim bi işimi hep eksik bırakmayan sürekli kontrolcu biriyim akışına bırakamam bir şeyi yani ,bazen düşünüyorum ki hani sevdiğimiz insanla evlenmeliyiz diyoruz ya, bazen size de sevgi tam olarak ne diye bir soru geliyor mu sizede sevmek nasıl oluyor tam manasıyla eşlerinizi ve sevgililerinizi sevdiğinizi nasıl anladınız ve aşk ile fark nedir ?
boğa :)O zaman soyleyin
güzel yorum yapmışsınız teşeekkür ederim :)Ben eşimin merhametine vurulmuştum. Cok uzun süre gözlemledim olaylara bakısı hep vıcdandan yanaydı buda beni cok etkiledi. Kotuluge bile iyilikle giden yapısı var ben cok kindarım dur onun bukadr merhametli yuregi beni etkiledi. Ha evlenince anladım merhamet maraz doguruyo, ona saf olma bu kadar iyi olma diye cok kızdım bazı konularda , bunun icin bir cok kez kavga ettik ama hep ddm sen bu adamı bunun icin sevdinyani bence seviyorsan hoşlanıyorsan bir özelliği seni tuttuyo ve ona tutunup asık oluyorsun devamı geliyor
Yardımcı olduysam ne mutlugüzel yorum yapmışsınız teşeekkür ederim :)
ama bunun net bir cevabi olmaz ki yani tek dogru budur diyemezsin hicbir zaman.cevapların hepsi çok güzel ama hiçbir sevginin tanımı değil nasıl anladınız sorusuna cevap değil maalesef acaba tam manasıyla sevgi ne demek nasıl bir histir bunu bilmiyor muyuz
işte yansıtmıyor bana hiç kavga ettiklerini duymadım bana yansıtmıyo kavga etsede anlatmaz evinde kavga olsada anlatmaz aile ilişkilireni yansıtmıyo bi mesaj filan da görmedim ailesi zaten mesaj filan yazmayı bilen insanlar değilbazı şeyler evlenince tamamen ortaya çıkıyo. ama sevgililik başta olmak üzere belli ediyo kendini. ailesini anlatmasına gerek yok ki muhakkak denk geliyosunuzdur. ne biliyim Bi tartışmaları olmuştur mesajlarına şahit olmussunuzdur bazı yaşadıklarını anlatmıştır. Bi yerden belli eder yani size ben sadece önümde olan şeylere seviyorum sevginin aşmayacagı şey yok diye gözümü kapatmıştım ama olmuyo yani öyle. evlilik gercekren disardan görüldüğü gibi değil en ufak şeyler bile size evliliğinizin aslında nasıl olacağına işaret ediyo bunlara dikkat etmek lazım. nişanlaninca zaten ailesine daha çok gireceksiniz ailesiyle şu anda olduğundan daha fazla Bi sohbet ortamı olacak ve tanıma şansınız olacak. sadece dikkat edin derim. birisi daha yazmış aile gerçekten kişinin yansıması ve evlilikte çok önemli rol oynuyo.
Beş senelik ilişkiniz var. Sevginin tanımıyla ilgili oturmamış şeyler var kafanızda. Mesela bana göre sevgi bir çok anlamıyla beraber, kafanda soru işaretlerinin olmamasıdır. Bununla beraber, iki insanın arasındaki en özel duygu ve her kişiye göre tanımı farklılaşır. Sizin geçen bu süreçte, söylediğiniz kadar garanticiyseniz çoktan farkında olmanız lazımdı diye düşünüyorum.cevapların hepsi çok güzel ama hiçbir sevginin tanımı değil nasıl anladınız sorusuna cevap değil maalesef acaba tam manasıyla sevgi ne demek nasıl bir histir bunu bilmiyor muyuz
Hayırdır inşallahneyse arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler ilişkim yaklaşık 40 dakika önce bitti artık bu sorularımın çevaplarını aramaya gerek kalmadı herkese teşekkür ederim
Sevgi farklı bır duygu .Ama buyuklerın bır sozu var sevgıye 2 gunde doyulur dıye.Huy onemlı huy huy .Huyu guzelse dunyanın en cırkın adamı bıle gozune harıka gorunur.merhaba biraz öncede konu açmıştım ama biraz kafam karışık benim kusuruma bakmayın evlenmekten çok korkan ve evliliği hiç bi zaman hayal eden biri olmadım yapım gereği mesela çocuğum olsun düşüncesi de hiç gelmiyor, şu zamana kadar ilişkilerim oldu ve hiç cinsel ilişki yaşamadım. Hayatımda biri var, bazı zamanlar çok aşırı sıcak hissediyorum ona karşı sevdiğimi hissediyorum, bazı zamanlarda da soğuk hissediyorum. 5 senelik bu arada ve ciddi yola girecek bir ilişki en başından beri kafamda bu düşünceler var ama evlenme teklifi aldığımda iyice panik yapmaya başladım bide yapım gereği aşırı garantici bir tipim bi işimi hep eksik bırakmayan sürekli kontrolcu biriyim akışına bırakamam bir şeyi yani ,bazen düşünüyorum ki hani sevdiğimiz insanla evlenmeliyiz diyoruz ya, bazen size de sevgi tam olarak ne diye bir soru geliyor mu sizede sevmek nasıl oluyor tam manasıyla eşlerinizi ve sevgililerinizi sevdiğinizi nasıl anladınız ve aşk ile fark nedir ?
o kadar saçma bişey ki ondan bi kaç şey rica etmiştim basit şeyler onlara bile değer vermeyip yapmadı mesaj yazarken hızlı cevap vermesini ve yatmadan iyi geceler demesini iyi geceler demeden gene uyudu ha sebebi bu mu diyeceksiniz ama senelerdir çekiyorum ben bunu işi yoğun diye sürekli uyuya kalıyor gün içinde de gene yoğunluktan yazamıyor canıma tak etti artık iyi geceler demeden uyuduğu gibi birde üstüne trip atmamı bile çekmedi defoldu gitti engelleyipHayırdır inşallah
Bu devirde konu sadece eşi tanıyamamak mı yeri geliyor insan kendi canınindan anasını babasını tanıyamıyor. Yani senin bile kendinde bilmediğin ozellikler vardır belki neme lazım. Plan proje yaparsan olmaz zaten o iş. Güveniyorsan cikmalisin yola güvenmiyorsun noktayı koymalisin. Elelamin yasadigina bakma sen.ben ödlek bir insanım ya evlenmeden önce herşey kafamdaki gibi olsun diye bekliyorum galiba hani iyice herşeyi ayarlayayım da sonradan sorun çıkmasın gibi ama bunun kontrolum altında çokda olmadığına kendimi ikna etmek gerekiyor galiba belli başlı şeylere bakabilirim ama gerisin allahın takdiri bide birda çok kötü konular açlııyor onları okudukçada hevesim iyice kaçıyor başka arkadaşmlar da yazıyor bazen görüyorum okudukça evlenesim gelmiyor diye çünkü çoğunluğu başta böyle diğildi yazıyor ya başta öyle değilse zaten nasıl anlayacaklar ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?