• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok severek evlenip boşanan var mı aranız da

Benim de ailem çevrem hep diyor kendi adına hesabın olsun ilerde ne olacağı belli olmaz paran olsun bir köşede erkek milletine güven olmaz diye

Kendimize ait şirketimiz vardı, ihracat yapıyorduk. Ben daha çok konu mankeni gibi yanında geziyordum. Öncelerde beni de yurtdışındaki fuarlara götürüyordu. Sonra kendi tek başına gitmeye başladı. Bu noktada tabii hayatlarımızda ayrı yerlere gitmeye başladı. Ben evde onun dönmesini bekliyordum. Onun kendine ait dışarda bir hayatı olmaya başladı. Başımıza gelen hiçbir şeyin sebepsiz olmadığına inanıyorum ben. Her hayırda bir şer, her şerde bir hayır vardır. Yaşadığımız her şey bizi biz yapıyor. Olgunlaştırıyor. Bizi öldürmeyen şey daha güçlü kılıyor.
Insan kendini kaybedip bulamayinca anliyo sadece o varmis gibi geliyo hayatta sonra kendi isteklerinin oldugunuda fark ediyo insan.15 sene cok sey paylasip cok uzun bir sure ki hele ki aliskanlik evreside cok uzundur.Siz cok guclu bi kadinsiniz bunu atlabilmis ve ustune ustluk bir de yeni bir yasam kurabilmissiniz.Umarim cok cok mutlu olursunuz.❤

Çok severek evlenip daha sonra anlaşamadığınız ve sevginizin bittiği oldu mu ?
Kesinlikle ailemi herkesim karşıma aldım memuriyetimi bıraktım. Ama jiç gerek yokmuş.. Evet maalesef aşk geçici sevgi ve kalıcılığı sağlayan tarafların tutumu. Tutm kötü olunca sevgide kalmıyor

Kesinlikle ailemi herkesim karşıma aldım memuriyetimi bıraktım. Ama jiç gerek yokmuş.. Evet maalesef aşk geçici sevgi ve kalıcılığı sağlayan tarafların tutumu. Tutm kötü olunca sevgide kalmıyor
Kaç sene evli kaldınız

Benim esim bana sen hayati ilgi olarak goruyosun ama hayat benim icin bundan ibaret degil dediginde bi aydinlanma yasamistim.Memuriyete geri donus yapamiyo musunuz peki tekrar

Back
X