Çok sevgili arkamda duran eşim

Bu kadar olayın üzerine gitmek istemiyorum tek başıma dediğim için ettiği laflara bakar mısın ?sence hiç gitmeyelim desem neler der? Ki korkmuyorum ondan demiyorum ama bu kadar taş kafalı işte .o zaman aaa x e bak karısına bı söz geçiremedi filan derler Allah korusun maalesef eşimin kafasi buymuş .Birde oğlumu götürmek ister ve ben tek başına onunla asla göndermem şuan .Ancak 6-7 yaşına gelir belki o zaman
Evet bosanmak çözüm değil belki ama her işini yaptırmak için beni böyle tehdit mi etmeye çalışacak bu

Üzerinden iki sene geçtiğini anlamamışım. Yakın bir zamanda yaşandı bunlar sanıyorum. Epey bir zaman olmuş, doğal olarak eşinizin ailesine olan kızgınlığı biraz geçmiştir. Arayı bulmak istiyordur. Koşullar böyle ise son bir şans verebilirsiniz diye düşünüyorum.

Yani ihtimal konuşmak istemem

Dene, ne kaybedersin ki?

Ama eşinle konuşur gibi konuş, kavgalı iş arkadaşı gibi değil.

Çok gerginsin, rahatla biraz

Sorun orda sen eşine diyorsun burnunu indirmedigi sürece dönmem diyosun ama burda seninde burnunu indirmen gerekiyor birazcık eşini seviyorsan ama sen o adamı gözden çıkarmışsın adam nelere göz yummuş senin arkanda durmuş sen hala biseylere inat ediyorsun

Sana samimiyetle söylüyorum ailesi sana bunları yaptığında sen boşanmayı istemeliydin...."senin ailen ,senin canin ciğerin onlar, atsan atamazsin satsan satamazsin ....dugununuz olacak cenazeniz olacak ömür boyu ailen onlar ama yaşadığımız bu olayı sindirmem unutmam kendime hakaret olur...güzellikle bosanalim herkes yoluna gitsin" diyecektin. Evliliğinin sürmesini isteyen erkek de senin bir daha ailesi ile görüşmeyecegini bilerek devam edecekti yola....ya da ikiniz birbirinize kırılmadan incinmeden onun ailesi yüzünden boşanmış olacaktiniz.Ama sen ne yaptın? Ailesi ile gorustun,evinde ağırladın...gittim geldin!! Şimdi de durup durup bu olayı gündeme getiriyorsun! Bu yasananin davasını o gün gútmeliydin. Şimdi değil...evliliği bir güç yarışı -strateji meselesi haline getiriyorsun....kaybedersin..evli ama mutsuz bir kadın olursun ki zaten şu an öylesin.Annenin yaptigi onca seye ragmen hala annene gidip fikir soruyor ,onun lafına göre hareket ediyorsun.Sen annene hicbirsey anlatmamayi beceremiyorsun ama esin annesi ile konuşunca sucluyorsun. Eger meselen çocuğun velayetiyse çocuğu sana verir hakim. Esin su an tek başına çocuga bakamayacagina göre? İzin alıp ailesine bile gidemedigine göre? Zaten kendi ailesi ile yaşayıp çocuğuna baktirmaksa mesele sen de ailenle yaşayıp aynı imkanı sunabiliyorsun cocuguna.Ama ben senin annenle yaşanmayacağını bu iki ayda onunla yasamanin çok yanlis olduğunu dusunuyorum.Bence bu gün bosanirsaniz eşinizin ailesi yüzünden değil eşinle gecinemediginiz için bosanmis olacaksiniz....ailesi yüzünden olsa o gün boşanmış olurdunuz .

İki yıl oldu o yüzden beni kinnci olmakla suçluyor .ama bu tehditten sonra şans versem çok saçma bir durum olmayacak mı?

Evet haklısın bende burnunu indiremiyorum ama boşanmayla ,oğlumla tehdit etmek nedir ?bunun üzerine gitmem saçmalık olmayacak mı korkmuş sinmiş gibi

Eğer içiniz rahatsa, elimden geleni yaptım diyorsanız ayrılın.

Benim eşimde başta öyleydi. Ailesini tamamen çözmesi 4-5 sene sürdü.
Bn sadece bir kez boşanalım dedim, onda da ciddiydim. Yani boşanma lafı blöf olmamalı. O sözü kullanacaksanız gerçekten boşanacağınızı bilmeli eşiniz.

Eğer pişman olmam diyorsanız, kararlıysanız hemen şimdi eşinize anlaşmalı boşanma protokolü atın whatsapptan. İmzalayıp göndermesini isteyin. Yok sadece korkutmaksa amacınız boşanma kelimesini asla kullanmayın. Eşi tehdit ederek evlilik sürmez. Çok çirkin.

O yüzden tavrınızı ölçün. Kararlıysanız protokol gönderin. Değilseniz açık açık tekrar konuşun ve ailesine değil evinize gidin. Önce kendi aranızdaki bağları sağlamlaştırın. Ve en önemlisi ailesiyle ilgili iyi-kötü hiçbir yorum yapmayın bundan sonra. He he deyin geçin. Hemen olmaz ama 1-2 seneye karı koca aileleri kötülememeyi, onlara mesafe koymayı öğrenirsiniz diye düşünüyorum.

Evet kesinlikle öyle olacaktı ama o aman bizi aldığı gibi çıktı gitti o evden ve ilk kez bu kadar arkamda gördüm onu .Annesi gelince de gidip alma kalsın orda diyemedim havaalanına kadar gelmiş .Ama annesi Batman'a da kalınca o gidene kadar gelmem şuan karşılaşmak istemiyorum dedim .En son özür diledi annesi öyle gittim sanıyor ama durum otel değil tabi .Burda ailem ee işte çocuk etkileniyor ,bence cok durma git ,yok sende çok inatsin sivri dillisin illa bişey yaomissindur haklısın ama sende masum değilsin .diye diye resmen defol git in kibarcasiyla attılar başlarından .Evet o an bosanmaliydim sanırım eşimin tavrı yanılttı o da farkında diye bu insanlara istediğini vermeyetim dedm herhalde bilmiyorum .
Evet bende de suç var ama tek başıma gitmek istemiyorum buna bile tahammül edemedi boşanma ya getiren o oldu bu kez

Eğer bu kadarlar oldu ve eşinizin ailesiyle hiç görüşmemiş iseniz bence gitmeyin. Ama arada gelip gitme olmuşsa eşinizin böyle bişey istemesi ve gün belirtmesi bana ters gelmedi.
Aile meselesine çok takılacaksanız şimdi değil o olaylar olduğunda ayrılmalıydınız.
Eşiniz karım bu olayı hazmedemez bunu unutamaz bizim evliliğimiz için aşılmaz bir durum olarak görmüyor.
Yani erkeklerde böyle bişey var aileleri konusunda özür diledi bitti gitti gibi düşünüyorlar.

Annenizin dediği şu lafları kv deseydi o evde 1 dakika durmaz terkederdiniz, kocayı boşardınız.

Ama anneniz deyince hiç ortalığı yıkmamışsınız. Hala oradasınız.
Bu açıdan bakınca eşinize kızmaya hakkınız yok.

Evet haklısın bende burnunu indiremiyorum ama boşanmayla ,oğlumla tehdit etmek nedir ?bunun üzerine gitmem saçmalık olmayacak mı korkmuş sinmiş gibi
Sen de bunu ona yapmıyor musun? Sen daha iki hafta önce ki konularında bile esin için "öyle yaparsa bosanirim....böyle derse bosanirim" diye plan yapmıyor muydun? Esin aynı şeyi söyleyince senden önce söylediği için mi suçlu? Sürekli boşanmayı ağzına doluyorsun ama bu nerede yaşamayı düşünüyorsun pardon?? Annenle yaşamayı gerçekten istiyor musun??Bosanirsan Esin nafakayi çocuğunun masraflarına "destek" olarak gönderiyor olacak ...kalacagin evi,yiyeceğin yemeği ,faturaları sen karşılıyor olacaksın.

Yok bende o şekilde tehdit rtmem ağzımdan bir kez çıkar ve asla dönmem .Eminim uzulecegime.
Sakince konusabilsrk olacak ama konusamiyoruZ zaten bu lafların üzerine gitmemi beklemiyorfur

Bunu dün gece öğrendim inanın.Ha söylesem ne olacak yine bir curcuna .Artık çok sıkıldım .Evet kendi ailesi olunca insan daha mı alttan aliyor bilmiyorum maalesef kendimi sadece kimsesiz gibi hissediyorum

Ben burda yazdım ama eşime surekli bunu dillendirmedim gerçekten .Evet ama düşündüm mu? Düşündüm haklısın belki de farkım yok ondan .Evet ailemle yaşanmayacağını acı bir şekilde gördüm .Zaten kendim birşey yapmadan ayrılmam .oyuzden yanlış birşey yapmak istemiyorum diye söyledim .Ya ne bileyim çok zoruma gitti o o laflar.yemin ederim o kadar açıklayarak yazdım ki neden tek gitmek istemediğimi ,olurda Hatri için gidersem de uzun klmak istemediğimi ...bu lsflari edecek birşey söylemedim

Bence aç telefonu saydır o kadına. Senin yüzünden yuvam yıkılıyor mutlu musun de. Muhtemelen izmir den açıp buraya gelsinler diye eşinin başının etini yemistir. Esine de ki çok istiyorsan torunlarını görmelerini gel kendin görür. Bu ne ya. Nasıl insanlar bunlar. Hem sevmezler gelinleri hem de gelmesi için binbir numara çevirirler.

Öyle olmamak için bu konuyu bu kadar uzatmayacaktin bı kere sinsen bişey olmaz konuyu sen uzattın bu kadar tartışma çıkararak bak burda ki bu çok kişi de öyle söylüyor en başta tamam hayatım dönüş zamanimdaki durumlara göre hareket ederim o zamana kadar da biraz düşüneyim deyip idare etseydin bişey olmazdı ama sen uzattın üstüne gittin eşin ona güvenmeni istedi sen seni sindirecegini varsaydin az dışını sıkardin olayın üstünden 2 yıl geçmiş eşinin hiç mi hatri yok sevmiyon mu sen bu adamı hiç ?? Valla bende neler yaşadım ama bak bugün hazırlanıyorum eşim işine gidiyor bende kv ye çok da lazım gibi ama eşimin hatri bosansam daha iyisi olacağı yüzünün güleceğim ne malum benim kocam benim arkamda durdukça onun da bende hatri var ve onun hatrına katlanirim

Bacim boşan o adami kendinden kurtar. Olaylari uzatan abartan sakiz gibi sunduren sensin. Adam senin yaninda ama sen hala baska seylerin derdindesin. Vall yazik kocana. Ayril adami kurtar kendinden

Bacim boşan o adami kendinden kurtar. Olaylari uzatan abartan sakiz gibi sunduren sensin. Adam senin yaninda ama sen hala baska seylerin derdindesin. Vall yazik kocana. Ayril adami kurtar kendinden
Sence yanımda mi ??bana dün onları savundu ya ...4-5 gün kalmami bile beğenmemekte haklı mı yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…