Çok sevgili arkamda duran eşim

Doğru söylüyorsun ...ama bana dün yazdığı o uzun şeylerden çıkan anlam neydi biliyor musun ?? Sen her zaman en sondasin, onlar ne yaparsa yapsın her zaman senden çok daha değerlidir ,hep haklı olacaklar sende yerini gor benim gözümde hiç değerin yok ...

Sence yanımda mi ??bana dün onları savundu ya ...4-5 gün kalmami bile beğenmemekte haklı mı yani
Evet haklı.
Siz 2 senelik mevzuyu uzatıyorsunuz ama.
2 sene önceki mevzu orada kalmalı. Bakın öz aileniz yanınızda değil. onların sözlerini yutup yanlarında 2 ay kalabiliyorsanız eşiniz de kendi ailesini affedebilir. Niye adil ve tarafsız bakmıyorsunuz?

Ayrıca sizin tavrınız kendini ezdirmemek değil kibir, inat. Kavramları karıştırıyorsunuz.

Madem sözde o kadar gururlusunuz ve 2 senelik mevzunun kinini taşıyorsunuz, annenizin o laflarından sonra o evde 1 dk durmamalıydınız, çıkıp kendi evinize gitmeliydiniz. Kendi ailenize gelince pasifseniz, alttan alıyorsanız, çekirdek aileniz için de yeri geldiğinde idare etmeyi öğreneceksiniz.

Aklınızdan sürekli boşanma geçiyorsa üzgünüm ama sorun sizdedir. Ve buyrun boşanın o gururunuz için. Ancak gururlu bir kadın olarak arkanızdan dedikodunuzu yapan ailenizle en az 2 sene görüşmeyin.
Eş ailesine gelince esip gürleyen siz, kendi ailenize gelince sus pus olmanız çelişkinin dibidir.

Sizin için de eşiniz en sonda. Ona değer vermiyorsunuz.

Unutmayın, ne verirseniz onu alırsınız.

Evet aileme de sesim çıkıyor ama kim gutmuyorum sanırım yada affetmek için bahane arıyorum haklısınız .
Eşim dedi ki cevrendeki hiç kimse sana benim kadar değer vermiyor bunu bil ,bence artık huzurla yaşamamız için sende birşeyler yap .Yok olmuyor diyorsan da sen bilirsin

Bu yüzden mi bu muammeleye maruz kalıyorum ?bu nu eşimden de çok duydum .sen bizi sahiplenmedin iki aydır oradasın son bir ayın keyfi evini ,aileni sahiplenen özler duramazdı o kadar ama sende onksvram yok dedi

Çok haklı.
Geçmişi geçmişte bırakmayı bilmelisiniz.
Görümce hariç. Onunla görüşmeseniz de olur. Sanırım kv sizden özür diledi. O yüzden uzatan siz olmayın.

Bu yüzden mi bu muammeleye maruz kalıyorum ?bu nu eşimden de çok duydum .sen bizi sahiplenmedin iki aydır oradasın son bir ayın keyfi evini ,aileni sahiplenen özler duramazdı o kadar ama sende onksvram yok dedi
Çok çok çok haklı. Evli çocuklu kadın neden 2 ay ailesinde kalır ki?

Ben kendi ailemde 3. gün sıkılırken 2 ay düşünemiyorum bile.

Çok haklı.
Geçmişi geçmişte bırakmayı bilmelisiniz.
Görümce hariç. Onunla görüşmeseniz de olur. Sanırım kv sizden özür diledi. O yüzden uzatan siz olmayın.
Görümce de diledi .Onu eşim bilmiyo sanırım ki onlarla görüş diye birşey söylemedi tek derdi annem babam çocuğu görsün diğerlerini boşver .Annemi bu yaştan sonra değiştiremem ama artık dersini aldı bir daha öyle bir olay olamaz ama sen de durup dururken laf sokup sataşma artık sen iyi niyetli olursan onlar yine de hata yaparsa o zaman görürsün neler yapacağımi dedi

Eşiniz gayet makul. Ailesi özür dilemiş. Ben 40 yıllık ömrümde özür dileyen erkek ailesi görmedim. Bunun kıymetini bilin.

Çok çok çok haklı. Evli çocuklu kadın neden 2 ay ailesinde kalır ki?

Ben kendi ailemde 3. gün sıkılırken 2 ay düşünemiyorum bile.
Bilmiyorum neden uzattığımi ,başta anneannemin sağlık durumuyla iliği ciddi bir şey oldu onu bekledim şükür çıktı sonra da erteleye erteleye bugüne geldik .
Belki de bende sahiplenemedim evet

Bilmiyorum neden uzattığımi ,başta anneannemin sağlık durumuyla iliği ciddi bir şey oldu onu bekledim şükür çıktı sonra da erteleye erteleye bugüne geldik .
Belki de bende sahiplenemedim evet
Öyle görünüyor.
Çünkü kavram kargaşası yaşıyorsunuz.
Aklınız karışık.
Evlilikte akıl, mantık, sevgi bir arada olmalı. Yoksa durduk yerde mevzular büyür. Aranız bozulur.

Kendinizin olumsuz yönlerini törpüleyin ve empati yapın mutlaka. Bir sorunla karşılaşınca siz yapsaydınız ne olurdu, aileniz yapsaydı nasıl davranırdınız?
Ölçün tartın, tarafsız, adil olun. Ne kendi aileniz ne de eşinizin ailesi hakkında asla konuşmayın.

Evlilik kapıyı çarpıp çıkacağınız bir şey değil.

Peki şuan nasıl bir adım atmsliyim nasıl konismaliyim
Arayıp kırdığınız için özür dileyin. 2 ay kalmak ve meseleyi 2 sene uzatmak konusunda hatalı olduğunuzu, onu çok sevdiğinizi söyleyin. Mümkünse önce eşinizin yanına gidin. Kırgınlığı geçince ailesinde 1-2 hafta kalmak için İzmir'e döneceğinizi söyleyin.

Hiç mi özlemediniz yahu kocanızı, ona sarılıp yatmayı?

Bence sizde çok zor bir insansınız, eşiniz daha makul şu son yazdiklarınızda, 2 ay ailenin yanında kalmanın anlamı nedir mesela, birde çocuk var, çocuk 2 aydır babasını görmüyor. Ailesi sizden özür dilemiş biraz makul olun yahu nasıl sağlıklı evlilik yürüyeceksiniz bu tavırlarınızla? Ailesinin yanına sizde gitmeyi düşünüyordunuz zaten, giderdiniz eşinizin ailesinin tavrına göre kalacağınız gün şekillendirdi. Bu kadar yıpranmaya ve yıpratmaya gerek yok .

Biz kadınların çoğunlukla kendimizi ezdirmemek adına inat ettiğimiz bir çok meselede,bu işi bilen terapistler,biraz alttan alabilmeyi yada konuyu sinirli haldeyken konuşmamayı öneriyorlar.Biraz alttan alıyor görünmek sizi ezik yapmaz,buna biz huzuru satınalmak olarak bakmalıyız diyor bir terapist.Siz düşünüp karar verin artık nasıl davranmalısınız bundan sonra.

Adamın tespiti doğru kincisiniz, ananızın tespiti doğru çekilir gibi değilsiniz. Anneni eşinize acıyacak kadar ne yaşıyorsunuz siz allahısen???
Adam sizden ayrılırsa yeni birini bulur evlenir, sizde işsiz halinizle annenizin evinde çocuk bakıcam diye uğraşırsınız.
Birine lafını yedirmesen önce bir iş güç edinin. Ona buna muhtaçken kimseye hiçbir laf yediremezsiniz

İki yıl oldu o yüzden beni kinnci olmakla suçluyor .ama bu tehditten sonra şans versem çok saçma bir durum olmayacak mı?

Keskin sirke küpüne zarar, eşler arasında bu kadar ego savaşı olmamalı. Ailesi ile bu sorunlar yaşandığında boşanma kararı almadıysanız bir zaman sonra orta yolun aranacağını düşünmeliydiniz. Bu kadar hırçın olup en son söylenecek sözü en önce söyletmenin ne gereği var, kendinizi neden böyle zor bir duruma sokuyorsunuz. O zaten hatayı görmüş arkanızda durmuş, sürekli bunun üstüne sürtmenin alemi yok. İlaveten iki ay evinizden ayrı kalmanız doğru değil, adama boşanmanın provasını yaptırmışsınız zaten, bak demiştir kendi kendine iki aydır karım olmadan yaşayabiliyorum. Eşim iki ay evimizden uzak olsa incinirdim, beni özlemiyor diye de düşünürdüm açıkçası, bu durumu bir an önce halledin bence. Eşinizin sizi sürekli boşanmayla tehdit edeceğini düşünmüyorum, bu konudan bıkkınlık gelmiş öyle anladım yazdıklarınızdan. Eşinizi seviyorsanız, evlilikle ilgili sıkıntılarınız yoksa üçüncü şahısları sorun etmeden toparlayın durumu. Ailesine gidin duruma bakın, çok gerginse ortam çabuk dönersiniz

C capricorn87 bak B Began ve ATTRAENTE çok güzel tam benim soyleyeceklerimi yazmışlar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…