- 27 Şubat 2012
- 17.100
- 29.035
- 798
- Konu Sahibi EstrellaMorente
-
Ya ciddi misin?
Bakıyorum hemen.Evet konumu okuyabilirsin
O hareketleri kasarlar yapar dedi.adam sana kaşar mı dedi, yoksa o hareketi kaşarlar mı yapar dedi.
O hareketleri kasarlar yapar dedi.
Konustuk ki zaten.. ama cozulmuyor bana yine yapsan yine derim ksr diye diyor.. diyorum ablanda yapiyor ama o zaman o da ksr diyo ya!O zaman sana kaşar dememiş bence, şöyle düşün sen salaksın demek ile salaklaşma demek arasında fark var bence.Eşin yaptığın davranışı (o da ayrı bir şey, herkesin önünde falan mı yaptınız? ben eşime bile yapıyorum arada :)) sana yakıştıramamış ve bunun için kendi zihninde olan izlenimlerden yola çıkarak benzetme yapmış .Senin gitmeni de istemiyor ki :yani bu davranışı yapacaksın deyip, senden değil davranıştan rahatsız olduğunu söylüyor.Bence fevri bir karar verme.Otur konuş eşinle, çözülemeyecek bir durum değil .Onun neden rahatsız olduğunu, senin de kaşar kelimesinden rahatsız olduğunu iyice anlat ki bir daha böyle sıkıntıya düşmeyin.Umarım tatsızlaşmadan çözersiniz problemi.
Konustuk ki zaten.. ama cozulmuyor bana yine yapsan yine derim ksr diye diyor.. diyorum ablanda yapiyor ama o zaman o da ksr diyo ya!
Evde yapildi bu hareket evli baska bir arkadasimla toplanmistik iki cift oyle ctesi gecesi yapiyorduk bilirsiniz. Ama bu adamin bu yaptigi ilk degil baska baska seylerde var yani artik birikmislik diyeyim..siz bu hareketi neden yaptınız peki, yaptığınız ortam nasıldı? Bir de siz de inatçı gibisiniz bir daha yapmasanız olmaz mı yani.Ayrıca bakın siz de söylüyorsunuz adam size değil hareketi yapan herkesin böyle olduğunu düşünüyor.Kaşar kelimesini eşiniz sırnaşık,laubali anlamında da kullanıyor olabilir.Yani sadece siz değil ablası, sokaktaki herhangi bir kadın bunu yapsa yine aynı düşünecek.
Evde yapildi bu hareket evli baska bir arkadasimla toplanmistik iki cift oyle ctesi gecesi yapiyorduk bilirsiniz. Ama bu adamin bu yaptigi ilk degil baska baska seylerde var yani artik birikmislik diyeyim..
Tesekkur ederim emin olun bende sakin kafayla kalip dusunup karar verecegimHakkınızda hayırlısı olsun o zaman ama şunu söyleyeyim başka bir erkeğin yanında ben de bunu yapsam eşim bana sayardı biraz, onun yanında küfür de ederim abuk sabuk da davranırım ama ortamda başkası olunca dikkat ederim.Mesela ben bahtsız bedeviyim deyip duruyordum ortada eşim beni çekti sen bu sözün devamını biliyor musun dedi, yoo dedim sonra devamını söyledi bana.bir daha da öyle ulu orta söylemedim.Size hak veriyorum söz ağır ama eşinize pozitif olarak bakınca adamın mantığını anlıyorum.
Hakkınızda hayırlısı olsun o zaman ama şunu söyleyeyim başka bir erkeğin yanında ben de bunu yapsam eşim bana sayardı biraz, onun yanında küfür de ederim abuk sabuk da davranırım ama ortamda başkası olunca dikkat ederim.Mesela ben bahtsız bedeviyim deyip duruyordum ortada eşim beni çekti sen bu sözün devamını biliyor musun dedi, yoo dedim sonra devamını söyledi bana.bir daha da öyle ulu orta söylemedim.Size hak veriyorum söz ağır ama eşinize pozitif olarak bakınca adamın mantığını anlıyorum.
Tesekkur ederim emin olun bende sakin kafayla kalip dusunup karar verecegim
Bahtsiz bedevi mi diyodun ulu orta :) ay sen çok yaşa güldüm valla :))
ama ben o sözü o kadar biliyordum, şanssızım manasında kullanılıyor zannediyordum.Sonra başıma kaynar sular döküldü.
sakın kullanma, devamında bahtsız bedeviyi çölde kutup ayısı s.... çünkü.Bende bilmiyorum ya neymiş devamı :/ bende kullanırım :/
Ona bende aynisini soyledim zaten. Ben senin karinim namusun oluyorum nasil boyle bir laf edebiliyorsun diye..Yazıp yazıp sildim büyük konuşmuş olmamak için. Bir anne olarak sizin yaptığınız ayrı çirkin, eşinizin görgüsüzlüğü ayrı çirkin. İnsanın kendi kocası da namusuna dil uzatacaksa biz ölelim o zaman. Zaten kaldırılır bir laf değil ama biz Türk kadınları mezhep genişliğinde her gün yeni bir rekora koşuyoruz.
Allahtan ben biliyorum onun devamini :)sakın kullanma, devamında bahtsız bedeviyi çölde kutup ayısı s.... çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?