Çok sevip ayrıldıktan sonra ne kadar sürede unuttunuz ?

Benimki de öyleydi düşün ben aldatmayı affettim kendisi eve 11 de geldiğim için posta koyuyordu yazık ya neler için nelerden fedakarlık etmişiz bırak saçmalıklarında boğulsunlar :)

Benimki de öyleydi düşün ben aldatmayı affettim kendisi eve 11 de geldiğim için posta koyuyordu yazık ya neler için nelerden fedakarlık etmişiz bırak saçmalıklarında boğulsunlar :)
İsin garibi memur oldum diyor ama memurluk da Yok ortada bu kadar da yalanci biri. İnsan biraz utanır böyle bisey söylerken

Kalmayı seçeceği noktasında bir yorum yapmadım ki? Yalnızca sizi bağlayan sizden başka bir unsur olmadığından bahsediyorum.
Haklısınız. Evli değilim çocuğum yok. Beni ona bağlayan sadece seviyorum dememdi. Allah belasını versin bana sende kesin biseyler var ondan kendini bana yamamaya calısıyorsun bile dedi

Konu basligina cevap veriyorum 1 gunde unuttum. Gittim yenisini buldum la onla mi ugrasicam? Kadir kiymet bilmez,insafsiz ve de vefasiz insanin tekiydi

Konu basligina cevap veriyorum 1 gunde unuttum. Gittim yenisini buldum la onla mi ugrasicam? Kadir kiymet bilmez,insafsiz ve de vefasiz insanin tekiydi
bir ben mi böyleyim ya. Benimki aldattı defalarca hakaret de etti küfür de. Beni ediyordu da. Aldattığı icin ayrıldım bir de bana sana dört yılımı verdim nasıl bırakırsın dedi . Bütün hesaplarını kapatıp gitti beni vicdan azabına sokmak icin

Eh hata sizde. Ben ilk affedilmez hatasinda ayrildim. Umrumda bile olmadi. Ertesi gun bosanma davasi actim bitti

Vicdan azabı çektiren insan sizi bir bit kadar düşünmeyen insandır. Net !

Vicdan azabı çektiren insan sizi bir bit kadar düşünmeyen insandır. Net !
Düşünseydi zaten bu kadar hata yapmazdı bana. Sn ben işsizim diye bıraktın dedi. Halbuki öyle birşey Yok beni aldattı diye bıraktım. Uzman oldum dedi sanki pesinden kosacam. Pişman olacaksın bana yalvaracaksın diyor utanmadan. Hesaplarımı kapatıp gidecem bir DHA da yazman gidip köyden kız alacam sevmediğim biriyle evlencem senin inadına dedi. Ya sinirlerimi cok bozdu bir de beni suçlayıp gidiyor pislik

Hatam cok fazla. Onu unutamam diye korktum ayrılamadım. Ayrıldım evet ama üzülüyorum da.
Ben de birini çok sevdim bağlandım. Kör oldum. Neler yaşadım bir bilsen.. Ama sonra etrafıma baktım insanların nasıl acısı vardı. Benimki neydi ki ? 23 yalındayım ama ergen aşk hikayesi diyorum sadece. Bana değer vermeyen bir insanı daha ne kadar hayatımda tutabilirdim ? Ben ona kısır yaptım o içindeki domatesleri ayırdı, ona kek yaptım yağlı olmadığı halde bu çok yağlı dedi yemedi. İş arıyordu iş bulmaya çalıştım aman cebime 300 girse yeter diyordu mühendisti 1500 tllik iş buldum beğenmedi zırvalayıp durdu. Her gün o üzülmesin diye sabahlara kadar derdini dinledim ertesi gün sınavım olsa bile o sınavımdan da 33 aldım. Hepsi bana bir tecrübe oldu. Bazen doğru olanı yapmak için , en çok istediklerimizden vazgeçmemiz gerekir. Şimdi ise
Çok özür dilerim kendimden hiç hak etmediği halde kendimden her konuda taviz verip bazı şeylere bütünüyle sahip çıkıp ellerimden kaymasına izin vermediğim için, ellerimi paramparça etmesine rağmen sıkı sıkıya tuttuğum için, koşup takatim kalmayıp yere düştüğüm zamanlarda bile dizlerimi kanata kanata ulaşmak için devam ettiğim için.
Aylar boyunca sadece duvara bakıp günlerin bomboş geçmesine izin verdiğim için. O duvarlara bakıp ağlayıp ağlayıp kendimi üzdüğüm için !
Hayatımın en güzel zamanlarını kendime zindan ettiğim için.
Zamanımı bir hiç uğruna sarf ettiğim ama en önemlisi bu şeye ilk başlarda değeceğini düşünmüş olduğum için.
Kendi kendimi kandırdığım için.
Hala bu cümleleri yazıyor olduğum için. Meğer vazgeçmek kaybetmek değilmiş. Asıl vazgeçmek bazen nefes almakmış. Derin ve güzel bir nefes.. Benimde aklıma geliyor devam etseydi nasıl olurdu diyorum ? Ne olacaktı ki ben ona nasılsın diye sormaya devam edip benim hiç derdim yokmuş gibi hareket edecekti.. Güzel zamanlarımız olacak. Çok sevdiğim bir söz vardır Seda sayanın “insan kalbinin ekmeğini yer )’’

Ne güzel yazmıssınız.. belki ben de zamanla derin nefes alabileceğim . Keske sizinki gibi seyler yasamıs olsaydım. Onu faceden işlettim bi kere çocukluk iste.. benden ayrıldı ilk küfrünü o zMAn etti. Barıstık sonra 4 5 ay sonrA baska kızla beni aldatmış 8 ay boyunca ve ben bunu çabalarımla öğrendim. Yalvardım resmen Beni bırakmasjn diye barıstık ama o kızla da irtibatını kesmemiş megerse. Sonra tekrar aldattı onla. Hep bi bahanesi bi sucmlaması vardı. Watsptan bana küfür ederken o kıza canım cicim süslemeleri yapıyormuş ve benn bunu uykusuz geçirdiğim bir geceden sonrA öğrendim. Ayrıldım yalvardı bir DHA olmaz diye yine bArıstım bitmedi bitmedi.. geziye habersiz gittim diye beni aldattığı kızı aramıs konuşmak iicn en son bana beni o kızla yatakta da yakalasan bırakamazsın dedi... ve ayrıldım bu sözünden sonrA. Gitti beni sucladı sen bana hic güvenmedin ben snaa yıllarımı verdim sevsen bırakamazsın diye bahane buluyormuşum .. içim acısa da ayrıldım . Suan üzülüyorum ama geçecek ümidiyle dua ediyorum sadece

Gereksiz gerçekten gereksiz. Böyle bir adamın sizi sevmesini istiyor musunuz gerçekten ? Yakışır mi size ? Bunu düşünün derim

Ben de az once bitirdim. Guven cok ince bi mesele ve siz defalarca bu yonden sarsilmissiniz. Ben bir kez bir seylerini gordum ve aylardir unutamadim. Denedim icime sindirmeyi ama basaramadim. Simdi evet nefesim sanki beni boguyor ama gececeginden eminim. Siz de boyle dusunun. Emin olun gececek ve zamanini dusunmeye gerek yok. Belki 1 ay belki 10 ay. Sevginin oldugu yerde gelen aciyi da kabullenmek gerekiyor ben buna inanirim. Bile bile lades dediysen hele.. bazi seylere katlanmak zorundasin. Bekle. Zaman guzel seyler getirecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…