İnsanın elinde olmuyor malesef böyle bir adama cok anlam yüklemişimİyide bir insan bunu bile isteye kendine neden yapar ki? Sen herşeyi kendi ellerinle hazırlamışsın resmen.
Böyle bir adamdan kurtuldum diye sevineceğin yerde hala nasıl unutabilirim diye soruyorsun.
Evet bana yaşattıkları cok fazlaydı. Bir de arayıp konuşur bana kendimi suçlu hisettirirdi. Biliyordu bırakamıcağımı. Ben de barıstık diye sevinirdim. Yaptıklarını hak etmedim zor geliyorUnutmamalasınız aslında. Yaşadıklarınız size ders olmalı. Aptal yerine konduğunuzu, aldatıldığınızı unutmamalısınız -daha önce aldatılmış biri olarak söylüyorum bunu-.
Sadece o kişiyle ilgili defteri kapatmalı, en ulaşılmaz raflara kaldırmalısınız. Bu ilişkiyi atlatmalı ve hayatınıza devam etmelisiniz. İyi ya da kötü günler tamamen unutulmaz zaten. Önemli olan o günleri nasıl yorumladığımızdır.
Evet bana yaşattıkları cok fazlaydı. Bir de arayıp konuşur bana kendimi suçlu hisettirirdi. Biliyordu bırakamıcağımı. Ben de barıstık diye sevinirdim. Yaptıklarını hak etmedim zor geliyor
Ben atlatmak istiyorumBenim de sonrasında gurur duymayacağım şeyleri yaptığım, ileride dönüp baktığımda ‘ne saçmalamışım ha’ dediğim dönemlerim çok oldu. İnsan sevince her şeye kanıyor. Kimi zaman başkasının başına geldiğini duyduğumuzda verdiğimiz tepkileri kendi başımıza geldiğinde veremiyoruz. Sizi çok iyi anlıyorum. Ben aldatıldığımı ayrıldıktan bir yıl sonra öğrenmiştim, aylarca da o çocuğun peşinde koşmuştum, şimdi gülüyorum bunlara. Hepsi tecrübe işte. Atlatmak da saplanıp kalmak da size bağlı, sizin tercihiniz.
BanadaEvet bana yaşattıkları cok fazlaydı. Bir de arayıp konuşur bana kendimi suçlu hisettirirdi. Biliyordu bırakamıcağımı. Ben de barıstık diye sevinirdim. Yaptıklarını hak etmedim zor geliyor
Siz de mi aynı durumdasınızBanada
Bende hep o hatalı olmasına karşın aman kavga etmeyelim aman seviyorum diye diye gurursuzlaştım kendimi değersizleştirdim . Ben ayrıyken gün sayarken o başka kadınların koynundaymış yani boşa yapmışım onca şeyi bende hiç haketmemiştim ona bağımlıydım huzur ve mutluluk dışında bişe yoktu . Ama karşındaki doyumsuz bi kişilikse malesef sorun sende değil onda oluyor sen sadece güzel duygularını hiç haketmeyecek birine verdiğinle kalıyorsun herşey bi sınav herşey bir ders şimdi ayrıldık 25 gün oluyor görüyorum başkalarıyla konuşuyor uzun süre online vs yani onların aklınada biz süşsek bizim kadar çabalardı . İnsan ASLA dediği yerden sınanırmış buda bi sınav buda bi tecrübe sıkma canını sen yanlış yapmadın sen doğruydun o sana doğru olamadı :)Siz de mi aynı durumdasınız
şuan nasıl hissediyorsunuz4 yıllık bir ilişkim vardı. Daha önce de konu açtım. Aldatıldım defalarca. Bırakamadım seviyordum cok bağlıydım. O sözler verdi bir daha olmayacak diye. İnanmak istedim güvenemiyordum ama sürekli diken üstündeydim. Kendim memurum hep evlenmek istedi ama lise mezunu ve daha bi işi olmadığı icin gelip İstemesine izin vermedim. Ki annem öğrendiğinde asla kabul etmem dedi. Telefonda ağlamama şahit olmustu çünkü. Hem issiz hem de seni üzüyor değer vermiyor diye. Annem bunları söyledikten baya bir süre de görüşmeye devam ettim ondan izinsiz geziye gittim diye beni bıraktı sonra geri döndü megerse o konuşmadığmız süre zarfında beni aldattığı kızı aramış mesaj atmış. Bunu o kızdan öğrendim. Savunması da sen baana yanls yaptın ben de ona yazdım oldu. Kız ona cevap vermemiş. Eger cevap vermiş olsaymıs onla çıkarmış. Ayrıldım ve suan boşluktayım. Kendimden nefret ediyorum. Yediremiyorum kendime. Dayanamıyorum çoğu zaman. Uyurken yatarken kAlkarken gülerken bile aklımda. Bu kadar AciZ olmaktan nefret ediyorum. Unutamam gibi geliyor. Herkes normal diyor yeni olduğu icin. Böyle bir durum yaşadınız mı. Cok korkuyorum bana bunları yasatan birini hala unutamamaktan. Siz ne kadar sürede unuttunuz.
Cok haklısınız. Beni hak etmediğini biliyorum. O üstümde baskı yaparak yine beni sindirmeye çalıştı baktı ki yapamıyor hayatımda baska birinin olduğunu iddia etti. Yani ben hayatımda baska biri olduğu icin ondan ayrılmışım hatası yokmus hataları yüzünden olmamış bunlar.. benim içim rahat cok sükür. Cok çabaladım ama olmadı artık bıraktım ben de. Hayırlısı böyleymiş yapacak bisy yok. Kendisi gibi birisi basına düşünce anlar artık beni. Benim de cok yeni daha.Bende hep o hatalı olmasına karşın aman kavga etmeyelim aman seviyorum diye diye gurursuzlaştım kendimi değersizleştirdim . Ben ayrıyken gün sayarken o başka kadınların koynundaymış yani boşa yapmışım onca şeyi bende hiç haketmemiştim ona bağımlıydım huzur ve mutluluk dışında bişe yoktu . Ama karşındaki doyumsuz bi kişilikse malesef sorun sende değil onda oluyor sen sadece güzel duygularını hiç haketmeyecek birine verdiğinle kalıyorsun herşey bi sınav herşey bir ders şimdi ayrıldık 25 gün oluyor görüyorum başkalarıyla konuşuyor uzun süre online vs yani onların aklınada biz süşsek bizim kadar çabalardı . İnsan ASLA dediği yerden sınanırmış buda bi sınav buda bi tecrübe sıkma canını sen yanlış yapmadın sen doğruydun o sana doğru olamadı :)
Keske baştan beri bırakmıs olsaydım belki suan cok farklı yerlerde olurdum. Ben Affettikçe onun beni aldattığı kızla konuşması bile normal geldi ona. Yani konustum ne var ki duygusal bisey konusmadık ki dedi. Artık kaldırılacak gibi değildi ayrıldım daha kötü seyler yaşadın bunda beni bıraktın basit biseyde aklında başka seyler var deyip gitti hesaplarımı kapatacam falan. Suan ekisi gibi umrumda değil. Unutacağm elbetDefalarca aldatan bi karaktersizi unutmak benim icin cok kolay olurdu açıkçası
İlk günlere göre cok daha iyiym :))şuan nasıl hissediyorsunuz
Ha bu arada benimki de hala kızı Yok beni sevene gidecem sevene sevgimi verecem bundan sonrA dedi :)) benleyken konuşan benden sonrA mı konusmıcak. Omlarda o potansıyel var Emin’im yapıyordurBende hep o hatalı olmasına karşın aman kavga etmeyelim aman seviyorum diye diye gurursuzlaştım kendimi değersizleştirdim . Ben ayrıyken gün sayarken o başka kadınların koynundaymış yani boşa yapmışım onca şeyi bende hiç haketmemiştim ona bağımlıydım huzur ve mutluluk dışında bişe yoktu . Ama karşındaki doyumsuz bi kişilikse malesef sorun sende değil onda oluyor sen sadece güzel duygularını hiç haketmeyecek birine verdiğinle kalıyorsun herşey bi sınav herşey bir ders şimdi ayrıldık 25 gün oluyor görüyorum başkalarıyla konuşuyor uzun süre online vs yani onların aklınada biz süşsek bizim kadar çabalardı . İnsan ASLA dediği yerden sınanırmış buda bi sınav buda bi tecrübe sıkma canını sen yanlış yapmadın sen doğruydun o sana doğru olamadı :)
Ben de kin besliyorum biraz. Benimkisi en son memur oldum bütün hesaplarımı kapatacam bana ulasamıcaksın dedi. Memurluğunun pesine düşeceğimi düsünüyor herhalde . Bu kadar düşer mi dedim gercekten de hesaplarını kapatmışUnutmuyorum kin besliyorum
Kendilerini önemli sanıyorlar uğraştıktan sonra,sen uğraşmayı bırak o zaten sana geri döner büyük ihtimalle. :)Ben de kin besliyorum biraz. Benimkisi en son memur oldum bütün hesaplarımı kapatacam bana ulasamıcaksın dedi. Memurluğunun pesine düşeceğimi düsünüyor herhalde . Bu kadar düşer mi dedim gercekten de hesaplarını kapatmış
Dönsün ya da dönmesin barışmam icin uğraştı ama ben kabul etmedim. Daha da uğrasmaz yazmaz ki böylesi benim icin daha iyi. Bitti gitti .Kendilerini önemli sanıyorlar uğraştıktan sonra,sen uğraşmayı bırak o zaten sana geri döner büyük ihtimalle. :)
Gerçekten soruyorum yermek ve eleştirmek değil amacım, aldatıldıktan sonra nasıl mideniz alıyor da devam edebiliyorsunuz? (Sonuç olarak 2. kez düşünebileceğiniz ne evlilik var ne çocuk)4 yıllık bir ilişkim vardı. Daha önce de konu açtım. Aldatıldım defalarca. Bırakamadım seviyordum cok bağlıydım. O sözler verdi bir daha olmayacak diye. İnanmak istedim güvenemiyordum ama sürekli diken üstündeydim. Kendim memurum hep evlenmek istedi ama lise mezunu ve daha bi işi olmadığı icin gelip İstemesine izin vermedim. Ki annem öğrendiğinde asla kabul etmem dedi. Telefonda ağlamama şahit olmustu çünkü. Hem issiz hem de seni üzüyor değer vermiyor diye. Annem bunları söyledikten baya bir süre de görüşmeye devam ettim ondan izinsiz geziye gittim diye beni bıraktı sonra geri döndü megerse o konuşmadığmız süre zarfında beni aldattığı kızı aramış mesaj atmış. Bunu o kızdan öğrendim. Savunması da sen baana yanls yaptın ben de ona yazdım oldu. Kız ona cevap vermemiş. Eger cevap vermiş olsaymıs onla çıkarmış. Ayrıldım ve suan boşluktayım. Kendimden nefret ediyorum. Yediremiyorum kendime. Dayanamıyorum çoğu zaman. Uyurken yatarken kAlkarken gülerken bile aklımda. Bu kadar AciZ olmaktan nefret ediyorum. Unutamam gibi geliyor. Herkes normal diyor yeni olduğu icin. Böyle bir durum yaşadınız mı. Cok korkuyorum bana bunları yasatan birini hala unutamamaktan. Siz ne kadar sürede unuttunuz.
Ben de suan cok pişmanım affettiğime. Keske yapmasaydım. Zaten son olaylar aklımı basıma getirdi. Öyle ayrıldım. Acı ceksem de geri dönmeyi düşünmüyorum.Gerçekten soruyorum yermek ve eleştirmek değil amacım, aldatıldıktan sonra nasıl mideniz alıyor da devam edebiliyorsunuz? (Sonuç olarak 2. kez düşünebileceğiniz ne evlilik var ne çocuk)
Bunlarda ne var biliyor musun bi hataları yüzünden terkedilmeyi kaldıramıyorlar . Ama normalmiş gibi gösterdikleri ayrılıkta kendilerini rahat hissediyorlar . Yapıyordur emin ol . Bende bazen kendimi kandırmak istiyorum yok ya kardeşiyle konuşuyordur yok ya işle ilgilidir vs ama daha önce de böle bi ayrılıkta uzun kalışlarından şüphelenip kopyaladığım telefonda nelerle karşılaştım . Allah ıslah etsin beni değil kendini kandırıyor . Töbe diyor kul hakkı dior benim sen hayatımda olmasanda o taraklarda bezim yok diordu ama bu ruh hastası bence normal insan bunca sözün üzerine aynı şeleri yapmaz ama eminim bu yapıordur yine . Bak hayatında tek biz olsaydık eminim özleme hasrete sevgiye dayanamaz yazardı . Ama adamlarda karı bol oluncaHa bu arada benimki de hala kızı Yok beni sevene gidecem sevene sevgimi verecem bundan sonrA dedi :)) benleyken konuşan benden sonrA mı konusmıcak. Omlarda o potansıyel var Emin’im yapıyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?