çok sevip, başkasını arzulayan?

Noktayı koyun ve unutun. Boş yere macera aramayın bunla evlenseniz sonu vahim. Filmlerde ve KK da çok yaşanmış örneği var; okuyun, izleyin, ders alin
haklısınız. bu ruh hastalarıyla malesef tanışmak ne acı. büyük hasar bırakıyolar insanda

aldatma sebebi olarak asla sevgim bitti demiyor hata yaptım diyor ama 3 yıl boyunca buna devam etmiş ayakta uyutmuş ve asla ayrılmak istemiyor kapıda yatıyo resmen
Affetmek mi istiyorsunuz? Sevgisi aslında bitmemiş falan diye açıklama yaptığınıza göre.

Adam kisaca serefsiz. 7 numara daki dizide nisanlisi cansuyu aldatmisti. Gerekcesi: "Sen nadir bir pirlantasin. Kendimden sakinirim. Ama genc bir erkegim ihtiyaclarim var." Cansu ne yapti tekmeyi basti. Ona göre: Seven adam.pipisine de sahip cikar. Baskasiyla yatmaz
çok haklısın. bazıları diyorki erkekler birden fazla kadını arzulayabilir bu normal erkekler sevmedende sevişebilir falan diyolar :(

aldatma sebebi olarak asla sevgim bitti demiyor hata yaptım diyor ama 3 yıl boyunca buna devam etmiş ayakta uyutmuş ve asla ayrılmak istemiyor kapıda yatıyo resmen

Ya siz zaten ayrılmayacaksınız da buraya onaylanmak için gelmişsiniz. Adam aldatmış işte kapıda yatsa nolur bacadan girse nolur. Dur ben söyleyeyim sizin duymak istediklerinizi, herkes hata yapar, bu çocuk seni seviyor, bak kapılarda yatıyormuş. Dersini almıştır bence affet.

çok haklısın. bazıları diyorki erkekler birden fazla kadını arzulayabilir bu normal erkekler sevmedende sevişebilir falan diyolar :KK43:
3 sene boyunca sevmeden sevişmiş diyelim bu size ne kazandıracak?
Sizi seviyordu diğer tarafla ise sadece cinsellik yaşıyordu mu diyelim?

teşekkür ederim yorumunuz için. bunu neden yapar peki gerçekten kafayı yicem anlamaya çalışmaya çalışmaktan ve tabiki bana travma yaşatan birini neyse boşver diyip kafamdan atamıyorum neden neden diye soruyorum sürekli kendi kendime
Bunu Kendine niye yapıyorsun. Bunların sebebi karşındaki insanın karaktersiz olması. Karaktersizliğin bir açıklaması yok bence

çok haklısın. bazıları diyorki erkekler birden fazla kadını arzulayabilir bu normal erkekler sevmedende sevişebilir falan diyolar :KK43:

o başka bir mevzu kadınlarda sevmeden sevişebilir ona bakarsan.
ama sevdiğini iddia ettiğin kişiyi yıllarca aldatıp salak yerine koymak başka.

Kadinlar da istese begendigi erkekle sevisebilir. Bunlar sadece bahane. Bizim etrafimizda yakisikli erkek yok mu? Var..biz niye atlamiyoruz? Sadakat ve sevgi varsa atlamiyorsun. Hatta diger erkeklere öyle alici gözle bakmiyorsun bile.. düzgün erkek sevdigi kiza sadik kaliyor. Kaldiki kadin aynisini yapsa erkek "hisslerin yoksa problem degil" mi diyecek

Neden diye niye sorguluyorsunuz ki ??? 3 yıl iki belki daha fazla kadınla birlikte olmuş . Erkektir yapar diye bir şey yok , sizi sevmemiş ya da sadakat , güven gibi duygular yaşayacak kadar sevmemiş .
Volki gibi ikinizi de seviyorum mu diyor yani ???
Kapıda yatması gerçekten bir şey ifade ediyor mu size ?
Hadi tek seferlikti , şeytana uydum , içkiliydim , Kızgındım sana , öcümü almak istedim vs dese anlarım ama 3 yıl , :oha:
Sen seviyorsan affet . Ama bence adamın tutar bir tarafı yok .

Ee oha resmen üç yıl ne yahu..
O kızı sizle aldatıyor bile olabilir 😂

Maalesef sizi sevmiyor, karaktersizin teki. gozunun disari kaydigini anladigi anda ayrilabilirdi, sizi sevseydi zaten baska bir kadinla iliski kurmazdi dile kolay 3 sene ustelik. diger kadinla 3 yildir beraber olduguna göre aralarinda ten uyumu ve cekim var hatta duygusal bir bag bile olabilir. Ve katipin dedigi gibi evde donlari yikayacak, yemek yapacak, evi cekip cevirecek bir kadin lazim o kadinda sizsiniz.

Back
X