merhaba kızlar bu sene üniversite son sınıfım 4 senedır bırını cok sevıyorum aynı okuldaydık bu sene o mezun olup bu şehirden gıdene kadar ıyı kötü bi ilişkimiz vardı gelgitleri olan bi ilişki..sevgili olduğumuz güzel günlerimizde oldu hiçbir şey olmayı beceremediğimiz ama aradaki bağın hiç kopmadığı günlerimizde ..Ben onu hiç unutamadım çok üzdü beni ama onu ilk gördüğüm gün bundan 4 sene öncesinde görur görmez anladım bu benım kaderım dedım ve o gun bugundur ıyı kötu tum zamanlarında destekçisi oldum ama hep bı tarafın sevgısı daha fazladır ya o benım ıste onun sevgısı benı hıcbır zaman tatmın etmedı ..sımdı gorusmuyoruz konusmuyoruz sadece okulu uzattıgı ıcın sınavlara geldıgınde gorustuk ama sınavlar bıtınce gıttı ve tekrr konusmadık o kpssye hazırlanıyor baska bır sehırde bense hala aklım onda kıvranıyorum hala dıyorum kı o benım kaderım bır gun biliyorum bi gün olucaz benım durumumda olanınız var mı çok karışık durumdayım lütfen yardım edin
merhaba kızlar bu sene üniversite son sınıfım 4 senedır bırını cok sevıyorum aynı okuldaydık bu sene o mezun olup bu şehirden gıdene kadar ıyı kötü bi ilişkimiz vardı gelgitleri olan bi ilişki..sevgili olduğumuz güzel günlerimizde oldu hiçbir şey olmayı beceremediğimiz ama aradaki bağın hiç kopmadığı günlerimizde ..Ben onu hiç unutamadım çok üzdü beni ama onu ilk gördüğüm gün bundan 4 sene öncesinde görur görmez anladım bu benım kaderım dedım ve o gun bugundur ıyı kötu tum zamanlarında destekçisi oldum ama hep bı tarafın sevgısı daha fazladır ya o benım ıste onun sevgısı benı hıcbır zaman tatmın etmedı ..sımdı gorusmuyoruz konusmuyoruz sadece okulu uzattıgı ıcın sınavlara geldıgınde gorustuk ama sınavlar bıtınce gıttı ve tekrr konusmadık o kpssye hazırlanıyor baska bır sehırde bense hala aklım onda kıvranıyorum hala dıyorum kı o benım kaderım bır gun biliyorum bi gün olucaz benım durumumda olanınız var mı çok karışık durumdayım lütfen yardım edin
çok sevipte kavuşamamak deyince ben de karşılıklı büyük bi aşk var da başka aşılamaz engeller var sandıydımNiye o kadar değer veriyorsunuz ki. Sizi yıpratır ve zaman kaybından başka bir şey değil. Hem biriyle birlikte olduğunu duyarsan çok fazla üzülürsün bence yok saymalısın.
kendinize bir senaryo yazmış başrol oynuyorsunuz. film de dram.merhaba kızlar bu sene üniversite son sınıfım 4 senedır bırını cok sevıyorum aynı okuldaydık bu sene o mezun olup bu şehirden gıdene kadar ıyı kötü bi ilişkimiz vardı gelgitleri olan bi ilişki..sevgili olduğumuz güzel günlerimizde oldu hiçbir şey olmayı beceremediğimiz ama aradaki bağın hiç kopmadığı günlerimizde ..Ben onu hiç unutamadım çok üzdü beni ama onu ilk gördüğüm gün bundan 4 sene öncesinde görur görmez anladım bu benım kaderım dedım ve o gun bugundur ıyı kötu tum zamanlarında destekçisi oldum ama hep bı tarafın sevgısı daha fazladır ya o benım ıste onun sevgısı benı hıcbır zaman tatmın etmedı ..sımdı gorusmuyoruz konusmuyoruz sadece okulu uzattıgı ıcın sınavlara geldıgınde gorustuk ama sınavlar bıtınce gıttı ve tekrr konusmadık o kpssye hazırlanıyor baska bır sehırde bense hala aklım onda kıvranıyorum hala dıyorum kı o benım kaderım bır gun biliyorum bi gün olucaz benım durumumda olanınız var mı çok karışık durumdayım lütfen yardım edin
Canım insan biryerden snra sevdiğinden küçükte olsa bir değer farklı olduğunu hissetmek istiyor, olmayınca olmuyorbazen sadece sevmek yeter boşver kaderini kurcalama sonunda üzülürsün belki .. hem allah böylesini hayırlı görmüştür bozsver hayatına devam et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?