çok sevip kavuşamamak

barbara22

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2012
46
5
28
merhaba kızlar bu sene üniversite son sınıfım 4 senedır bırını cok sevıyorum aynı okuldaydık bu sene o mezun olup bu şehirden gıdene kadar ıyı kötü bi ilişkimiz vardı gelgitleri olan bi ilişki..sevgili olduğumuz güzel günlerimizde oldu hiçbir şey olmayı beceremediğimiz ama aradaki bağın hiç kopmadığı günlerimizde ..Ben onu hiç unutamadım çok üzdü beni ama onu ilk gördüğüm gün bundan 4 sene öncesinde görur görmez anladım bu benım kaderım dedım ve o gun bugundur ıyı kötu tum zamanlarında destekçisi oldum ama hep bı tarafın sevgısı daha fazladır ya o benım ıste onun sevgısı benı hıcbır zaman tatmın etmedı ..sımdı gorusmuyoruz konusmuyoruz sadece okulu uzattıgı ıcın sınavlara geldıgınde gorustuk ama sınavlar bıtınce gıttı ve tekrr konusmadık o kpssye hazırlanıyor baska bır sehırde bense hala aklım onda kıvranıyorum hala dıyorum kı o benım kaderım bır gun biliyorum bi gün olucaz benım durumumda olanınız var mı çok karışık durumdayım lütfen yardım edin

kendini kandırıyorsun.vazgeç olsun bitsin

aynı şeyleri yaşadıgım için yazıyorum belirteyim.çok seviyorsun ama karişındaki o kadar sevmiyor ve her görüşmede bir şeylerin ekskliğini yaşıyorsun iliklerine kadar.hayır diyorsun böyle olmaz, olmamalı.zorlama diyorsun.doğrusu nedir diyorsun.daha önce bir şey yaşamadığın için azla yetiniyorsun.sonra zamanla kabulleniyorsun başka limanlara açılacak cesareti kendinde buluyorsun.

Niye o kadar değer veriyorsunuz ki. Sizi yıpratır ve zaman kaybından başka bir şey değil. Hem biriyle birlikte olduğunu duyarsan çok fazla üzülürsün bence yok saymalısın.

Niye o kadar değer veriyorsunuz ki. Sizi yıpratır ve zaman kaybından başka bir şey değil. Hem biriyle birlikte olduğunu duyarsan çok fazla üzülürsün bence yok saymalısın.
çok sevipte kavuşamamak deyince ben de karşılıklı büyük bi aşk var da başka aşılamaz engeller var sandıydım

kaderim diyerek sen sadece kendini rahatlatıp kandırıyorsun. bu melenkolik hallerinden çıkıp hayata dönmelisin bence. bak o ne güzel kpssye hazırlanıyor hayatına şekil vermeye çalışıyor ve sen umrunda değilsin. onu örnek al sende öyle davran

kendinize bir senaryo yazmış başrol oynuyorsunuz. film de dram.
bırakın kaderi falan. size kim kıymet veriyorsa onunla olun.

Öncelikle yorumlarınız için teşekkürler kızlar.. Ancak insan olayın içindeyken mantığını ön plana koyamıyor doğru olanı bildiği halde duygularına yeniliyor. benim yapamadığımı o yaptı ve benim içimdeki umutları tüketmem için söylenebilecek ne varsa hepsini 20 dakikalık bir telefon konusmasında söyledi.Şu an çok rahatım birinin bu belirsizliği gidermesi gerekliymiş.. evet düşününce içim yanmadı değil ben senın sevdıgın adam değilim artık anlamıyormusun demesini sanırım hiç unutmam ama önüme bakabilirim artık ..Şu saatten sonra tek duam ilahi adaletin yerini bulması olmazları oldurmaya çalışmaktan vazgeçtim..

Üzüldüm cidden.

Benim de sevdiğim beni umursamıyor diyebilirim,neyse.

Gençsin, yarın kalbini çarptıran biri çıkınca unutursun.

Canım neden kaderin olarak görüyorsun böyle birini
Seni mutsuz edeceğini dusunuyorsan bi kere bu düşünceden kurtul mutlu olmak da mutsuz olmakda senin elinde kendine eziyet etme boşuna

karşılıklı büyük aşk varsa kavuşuluyor genelde. ben de öyle bir şeye düşüp hikaye yaşamıştım. çok aşığız ama kavuşamıyoruz diye.
ne zaman ki bıraktım ucunu, kafamdaki ağırlık gitti. midemdeki yumru gitti.

bazen sadece sevmek yeter boşver kaderini kurcalama sonunda üzülürsün belki .. hem allah böylesini hayırlı görmüştür bozsver hayatına devam et

Nasibinse çinden gelir nasibin degilse senin olsada elinden gidiverir diyorlar bence dogruluk payi var zorlama ve beklentide olma şayet benim de biraz boyle oldu :))

Zorlamayı bıraktım ama içim hala yanıyor . Senelerdir kurduğum hayallerin gerçekleşmeyecek olmasının acısı sanırım bu. Kavuşamayınca aşk olurmuş ya benimkisi ondan sanırım çünkü hiçbir zaman sevildiğime inanmadım Hep belki bi gün olur ya dedim . Kimsenin bundan snra onu benim kadar çok sevemeyeceğini biliyorum bende kimseye bu kadar buyuk sevgiler veremeyeceğimi biliyorum. Tek temennim Allahtan tek duam benim onun zerre sevgisine muhtaclığımı oda gün gelsin bende arasın muhtac olsun ve Allah bana öyle bir güç versin ki karşısında dimdik hayır diyebiliyim pnun dediği gibi değiştim ben artık git yolunu bul sende diyebiliyim..

bazen sadece sevmek yeter boşver kaderini kurcalama sonunda üzülürsün belki .. hem allah böylesini hayırlı görmüştür bozsver hayatına devam et
Canım insan biryerden snra sevdiğinden küçükte olsa bir değer farklı olduğunu hissetmek istiyor, olmayınca olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…