Birde kızlar ben sosyal medyadan takip alışkanığımı bırakamıyrum faceden engelleyeli çok oldu ama twıtter ve ınstagram cok yoruyor benı bu yrgunlugu hıssedıyorum artık ama vazgecemıyrum bu durumu yasayanlar bır önerınız var mı ınanın 4 senelık bı alıskanlıktan vazgecmek hıc kolay degıl
Ben çok sevildim çok da sevdim. Uzun yıllar bekledim çok uzun yıllar. Neler geldi neler geçti bu arada hayatımda. Bi dönem biz de iyi değildik. Çok zor zamanlar da yaşadım. Yani içindeyken çok zor gelmişti. Sonra değiştim. Daha güçlü oldum daha sağlam bastım yere ve bir de baktım ki herşey kendilinden yoluna giriyor. Bazı şeyleri çok zorlamamak lazım. Akılda da buyutmememek lazım. Su akar yolunu bulur derler ya o kadar doğru bir söz ki.
Ben çok sevildim çok da sevdim. Uzun yıllar bekledim çok uzun yıllar. Neler geldi neler geçti bu arada hayatımda. Bi dönem biz de iyi değildik. Çok zor zamanlar da yaşadım. Yani içindeyken çok zor gelmişti. Sonra değiştim. Daha güçlü oldum daha sağlam bastım yere ve bir de baktım ki herşey kendilinden yoluna giriyor. Bazı şeyleri çok zorlamamak lazım. Akılda da buyutmememek lazım. Su akar yolunu bulur derler ya o kadar doğru bir söz ki.
Daha zor günlerim olmuştu su an daha ıyıyım kötü değilim fakat içimde bir şeyler ölmüş gibi.Hafızamın ona ait tüm kısmını silinmesini çok istiyrum cunku unutamayacagım seyler yasattı. Dua zaman sabır bu derdin dermanı olan şeyler