çok seviyorum ama sindiremediğim şeyler var

Bacım aklını peynir ekmekle mi yedin ya.
Adamın gönlünde başkası var(kadın evli olsada)ve ortada adamdan bir çocuk.
Seni sevseydi 6 yıl bahane uydurmazdı seni asla sevmemiş kendine gel ve bırak yoksa çok pişman olacaksın.

kadının kocasının haberi olduğunu bende sanmıyorum. benim en çok merak ettiğim çocuk bundan babası bildiği adama hiç bahsetmiyormu. birlikte vakit geçiriyorlar geziyorlar çocuğa hediyeler alıyor.

İşin içinde boğulmuşsun. Şu adama bir dışardan bak Allah aşkına.

Evlenmiş eski sevgilisiyle görüşmeye devam ediyor. Ondan birde çocuk yapmış. Çocuk başka kişiye baba diyor. Eski sevgilisi hem kocasını aldatıyor hem çocuğunu kandırıyor. Adam hala bu kadınla görüşmeye devam ediyor. Evli barklı kadının peşinde. Neresinden tutsak elimizde kalıyor. Şoktayım.

Böyle bir adama ben selam bile vermezdim siz evlenip çoluk çocuğa karışmak istiyorsunuz. Ah kuzum ya hiç mi kendine saygın yok.

nasıl 6 sene bekleyebiliyorsunuz, yıllarınız bu kadar mı kıymetsiz?
adam sizi bir güzel oyalamış, zaten kendi hayatı da bir şeye benzemediği için sizi düşünmemesi normal.
38 yaşına gelmiş adam hiçbir birikimi yok bu biiirrr
evli kadınla ilişkiye girmiş bu ikiiii
bir de utanmadan çocuğu var bu ilişkide kadının kocası biliyor mu bilmiyor mu belirsiz bu üççç
ama adam sana nikah kıyarken "benim de bir çevrem var" diyebiliyor.
Pes diyorum gerçekten.
Çevre dediği evli olduğu halde birlikte olduğu kadın, kadının kocası ve çocuk mu acaba
bahanelere bak bahanelere...
ah yaa 6 yıl beklerken açsaydın bu konuları şimdi başka birini bulup evlenmiştin...

benim en çokta beynimi kemiren konu bu aslında sadece çocuk içinmi görüşüyorlar yoksa bir araya geldiklerinde birşeyler yaşıyorlarmı. bu arada kadın başka bir şehirde yaşıyor.

benim en çokta beynimi kemiren konu bu aslında sadece çocuk içinmi görüşüyorlar yoksa bir araya geldiklerinde birşeyler yaşıyorlarmı. bu arada kadın başka bir şehirde yaşıyor.
Çatır çatır sevişiyorlardır emin ol.

ben bu teklifide yaptım zamanla herşeyimizi hallederiz nikahımızı kıyalım dedim. ama o benimde bir çevrem var o dediğin olmaz dedi
Şu kısmı sorguladın mı senle konuşmaya başladığında 3 yaşında çocuğu varmış. Ve kadınla görğşmeye devam ediyormuş. Sana 6 yıl boyunca yalan söylemiş.

Camdakı kıza dönmüş mesele. Bir sedat vakası. Malesef sende bu hikayede nalan oluyorsun. Kaç kurtar kendini.

Yani 9 yıldır sevgilinizin çocuğuna başkası babalık yapıyor. Anne de en azından gerçek babası çocuğunu görsün diye arada görüştürüp abi olarak tanıtıyor. Büyük ahlaksızlık. O çocuğa ve kadının eşine çok üzüldüm.

Bütün bunları bilmiyor olsaydınız 30 yaşından sonra 6 yıl sevgili kalıp evlenmeye yanaşmayan sevgiliden de soğur insan. Düzenli işi yok, parasızlıktan evlenemedik diyorsunuz gelmiş 38 yaşına ne zaman düzene girecek deyip arkanıza bakmadan kaçmanız gerekirdi. Diğer öğrendikleriniz bonus olmuş kafa karışıklığı olacak bir durum değil. Herşey net kaçarak uzaklaşın.

birgün bana dediki insan bazen iki kişiyide aynı ölçüde sevebilir. ben seni de onu sevdiğim kadar sevdim. ama o başkası ile evlendi. duygularımı bitirdi. benim için sadece sen varsın o çocuğumun annesi o kadar dedi.

Bu içinizi kemiren şeylerden hiç bir zaman emin olamayacaksınız ve size yıllardır yalan söylemiş biri zaten güvenilirliği defalarca sorgulanır böylesi birinin ve bu durumda mutlu olamazsınız ya da çok yorulursunuz beyninizdekilerden

evet sordum senle tanıştığımızda onunla olan duygularım bitmişti. bitmemiş olsaydı emin ol sen hayatımda olmazdın dedi.

Bir araya geldiklerinde birşey yaşamadıklarına inanacak kadar saf olmamalısınız bu hayatta sizi çok üzerler. Resmen 6 yıldır oyalamış sizi. Aile kurmak istese bekletmezdi. Adam başka birinin soy adı altında olan kadında birlikte olup o adamın soy adının taşıyan bir çocuğu kanıksamız. Pardon adam dedim..

Forumlarda görüyoruz insanlar adamin legal yollardan evlenip ayrildiktan sonra bile karisiyla cocuk icin bile görüşmesine katlanamiyorken sen eşinin evli bir kadınla görüşmesine,cocuk bahanesiyle evli bir kadinin evine gidip zaman gecirmesine nasil göz yumabileceksin.Ayrilirsan 3 ay acı cekersin unutursun evlenirsen bir ömür bu durumu yaşayacaksın.Yasin 36 diye tekrar birini tani evlilik hazirligi yap fln belki zaman kaybetmek istemiyorsun ama 40 ta da evlenebilirsin önemli olan doğru kişiyi bulmak yaşın bir önemi yok.Toplum baskısını göz ardi edin kendi mutluluğunuz için.Adam resmen size kumalik teklif etmis kumalik bile degil metresimle görüşürüm buna laf edemezsin diye anlasma yapmis resmen..Lutfen hayatınızı yakmayın iyi düşününün

Oyle talihsiz bir cümle ki ben seni de onun kadar sevdim ne demek ya

kadının ismini sordum sosyal medyasını falan sır gibi saklı tutuyor ne kadının ismini ne çocuğun ismini ne de yaşadıkları şehri söylüyor. sadece bir kere ısrarım sonucu çocuğun resmini gösterdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…