- 22 Mayıs 2018
- 3.500
- 5.718
- 158
- Konu Sahibi zoryillar_123456
-
Çevresi mi varmış :) Yeni mi aklına geliyormuş çevresi. Sanki evlilik kurumuna saygısı varmış gibi. Gerçekten söylediği herhangi bir şeye inanmaya devam etmekteki motivasyon kaynağınız nedir çok merak ediyorum.ben bu teklifide yaptım zamanla herşeyimizi hallederiz nikahımızı kıyalım dedim. ama o benimde bir çevrem var o dediğin olmaz dedi
Ne kadar da sözüne güvenilir dürüst bir adam. Maşallah. Öyle demişse kesin öyledir. Onun sözü senettir çünkü.evet sordum senle tanıştığımızda onunla olan duygularım bitmişti. bitmemiş olsaydı emin ol sen hayatımda olmazdın dedi.
Evlenelim?ben bu teklifide yaptım zamanla herşeyimizi hallederiz nikahımızı kıyalım dedim. ama o benimde bir çevrem var o dediğin olmaz dedi
Evli bir kadınla ilişkisi olmuş ve çocuk yapmış, o çocuğununun başkasını baba olarak bilmesini kabullenebilmiş, muhtemelen ilişkisi olduğu kadının eşine birlikte çocuğu kakalamış (kusura bakmayın daha kibar bir tarif bulamadım bu duruma), şimdiden kadınla ve çocukla hayat boyu görüşeceğinin sinyallerini veren,diğer insanların namus ve ahlakı gibi etik değerleriyle böyle oynayabilen biriyle birliktelik yanlışından bir kadın olarak bir an önce kurtulmanızı diliyorumherkese hayırlı günler diliyorum. yıllardır takip ediyorum burayı ama üye değildim. şimdi ise içimi kasıp kavuran kendimle yüzleşemediğim kimseye anlatamadığım bir sıkıntım için üye oldum. belki yazmak iyi gelecek belkide fikirleriniz bilemiyorum. yaşım 36 altı yıldır görüştüğüm ama birtürlü evlilik yoluna giremediğimiz bir erkek arkadaşım var. ikimizde birbirimizi en zor zamanlarımızda bulduk. çok şey paylaştık oda 38 yaşında . düzenli işi olmadığı için parasızlıktan evlenemedik benim imkanlarım vardı ama o bunu kabul etmedi herşeyı kendisinin yapmak istediğini söyledi. bundan bir yıl önce sana birşey itiraf etmem gerek dedi benimle bir yola çıkacaksan bunu bilmelisin dedi. 16 sene önce biriyle tanışmış büyük bir aşk yaşamışlar 3 yıldan sonra kopmuşlar kadın bir başkası ile evlenmiş. birde çocuğu olmuş. ama bunlar görüşmeye devam etmişler hiç bırakmamışlar. ve kadın bundan hamile kalmış şuan 9 yaşında erkek arkadaşımdan bir oğlu varmış. sevgilimin bana dediği şu ben onunla görüşmeyi kesemem arada çocuk var. kadın evli ama erkek arkadaşım 2-3 ayda bir gidiyor çocukla vakit geçiriyormuş tabi kadında yanlarında oluyor. o kadınla arasında hiçbirşeyin olmadığını söylüyor ama bilmiyorum. çocukta buna abi diyormuş annesi artık ne olarak tanıttıysa bunu çocuğa. cocuğun resmini gösterdi biraz benziyorlar birbirlerine. test yaptırıcam diyor eminim ama yine yaptırıcam diyor. testte senden çıkarsa ne olacak dedim bişey olmayacak sadece ben emin olmak istiyorum diyor. evlensekte ben görüşmeye devam edicem buna engel olamazsın diyor. okadar çok emek verdimki bu ilişkiye çok ta seviyorum birçok duyguyu ilk onda tattım. ne vazgecebiliyorum nede bu durumu içimde sindirebiliyorum. ne yapacağımı şaşırdım. atsam kendimi bi uçurumdan sanki hep düşecekmişim gibi hiç yere çarpıp bu acı son bulmayacak gibi.
İğrenç bir adamın ve kadının zavallı başka bir adamı en korkunç şekilde aldatmasına seyirci kalacaksınız yani. Böyle bi adam ne sevilmeye ne evlenemeye değerherkese hayırlı günler diliyorum. yıllardır takip ediyorum burayı ama üye değildim. şimdi ise içimi kasıp kavuran kendimle yüzleşemediğim kimseye anlatamadığım bir sıkıntım için üye oldum. belki yazmak iyi gelecek belkide fikirleriniz bilemiyorum. yaşım 36 altı yıldır görüştüğüm ama birtürlü evlilik yoluna giremediğimiz bir erkek arkadaşım var. ikimizde birbirimizi en zor zamanlarımızda bulduk. çok şey paylaştık oda 38 yaşında . düzenli işi olmadığı için parasızlıktan evlenemedik benim imkanlarım vardı ama o bunu kabul etmedi herşeyı kendisinin yapmak istediğini söyledi. bundan bir yıl önce sana birşey itiraf etmem gerek dedi benimle bir yola çıkacaksan bunu bilmelisin dedi. 16 sene önce biriyle tanışmış büyük bir aşk yaşamışlar 3 yıldan sonra kopmuşlar kadın bir başkası ile evlenmiş. birde çocuğu olmuş. ama bunlar görüşmeye devam etmişler hiç bırakmamışlar. ve kadın bundan hamile kalmış şuan 9 yaşında erkek arkadaşımdan bir oğlu varmış. sevgilimin bana dediği şu ben onunla görüşmeyi kesemem arada çocuk var. kadın evli ama erkek arkadaşım 2-3 ayda bir gidiyor çocukla vakit geçiriyormuş tabi kadında yanlarında oluyor. o kadınla arasında hiçbirşeyin olmadığını söylüyor ama bilmiyorum. çocukta buna abi diyormuş annesi artık ne olarak tanıttıysa bunu çocuğa. cocuğun resmini gösterdi biraz benziyorlar birbirlerine. test yaptırıcam diyor eminim ama yine yaptırıcam diyor. testte senden çıkarsa ne olacak dedim bişey olmayacak sadece ben emin olmak istiyorum diyor. evlensekte ben görüşmeye devam edicem buna engel olamazsın diyor. okadar çok emek verdimki bu ilişkiye çok ta seviyorum birçok duyguyu ilk onda tattım. ne vazgecebiliyorum nede bu durumu içimde sindirebiliyorum. ne yapacağımı şaşırdım. atsam kendimi bi uçurumdan sanki hep düşecekmişim gibi hiç yere çarpıp bu acı son bulmayacak gibi.
Bence kesinlikle çocuğun haberi yok ve kadının kocasıda çocuğu kendinden sanıyordur kesin.kadının kocasının haberi olduğunu bende sanmıyorum. benim en çok merak ettiğim çocuk bundan babası bildiği adama hiç bahsetmiyormu. birlikte vakit geçiriyorlar geziyorlar çocuğa hediyeler alıyor.
kadın 13 yıldır evli kocası çocuğu kendinden zannediyomuş. erkek arkadaşımın dediğine göre erkek arkadaşımla 7 yıldır aralarındaki ilişki bitmiş. sadece çocuk için görüşüyorlarmış. bana bu benim hayatımın gerçeği zamanında oldu böyle bir hatam şimdi o çocuğu hiç olmamış yok sayamam diyor. seninle evlensekte ben görüşmeyi kesmem irtibatı koparmam diyor. dediğine göre kadın birçok kez birdaha görüşmemeyi teklif etmiş bendende haberi varmış. yuva kurmanı düzenli bir hayatının olmasını çok istiyorum diyormuş sürekli. ama bu kesinlikle kopamam bu ömür boyu bu şekilde devam edecek diyor.Kadının eşinin çocuğun başkasından olduğunun haberi var mı? Boşandılar dememişsiniz çünkü evlenmiş, evlendikten sonra görüşmeye devam etmişler ve çocuk olmus. Kadının eşinin kocasından başka mağdur yok
ben mi yanlış okuyorum? 38 yaşında bir erkek arkadaşınız var ve siz 36 yıldır görüşüyorsunuz? yok yaa değildir :)herkese hayırlı günler diliyorum. yıllardır takip ediyorum burayı ama üye değildim. şimdi ise içimi kasıp kavuran kendimle yüzleşemediğim kimseye anlatamadığım bir sıkıntım için üye oldum. belki yazmak iyi gelecek belkide fikirleriniz bilemiyorum. yaşım 36 altı yıldır görüştüğüm ama birtürlü evlilik yoluna giremediğimiz bir erkek arkadaşım var. ikimizde birbirimizi en zor zamanlarımızda bulduk. çok şey paylaştık oda 38 yaşında . düzenli işi olmadığı için parasızlıktan evlenemedik benim imkanlarım vardı ama o bunu kabul etmedi herşeyı kendisinin yapmak istediğini söyledi. bundan bir yıl önce sana birşey itiraf etmem gerek dedi benimle bir yola çıkacaksan bunu bilmelisin dedi. 16 sene önce biriyle tanışmış büyük bir aşk yaşamışlar 3 yıldan sonra kopmuşlar kadın bir başkası ile evlenmiş. birde çocuğu olmuş. ama bunlar görüşmeye devam etmişler hiç bırakmamışlar. ve kadın bundan hamile kalmış şuan 9 yaşında erkek arkadaşımdan bir oğlu varmış. sevgilimin bana dediği şu ben onunla görüşmeyi kesemem arada çocuk var. kadın evli ama erkek arkadaşım 2-3 ayda bir gidiyor çocukla vakit geçiriyormuş tabi kadında yanlarında oluyor. o kadınla arasında hiçbirşeyin olmadığını söylüyor ama bilmiyorum. çocukta buna abi diyormuş annesi artık ne olarak tanıttıysa bunu çocuğa. cocuğun resmini gösterdi biraz benziyorlar birbirlerine. test yaptırıcam diyor eminim ama yine yaptırıcam diyor. testte senden çıkarsa ne olacak dedim bişey olmayacak sadece ben emin olmak istiyorum diyor. evlensekte ben görüşmeye devam edicem buna engel olamazsın diyor. okadar çok emek verdimki bu ilişkiye çok ta seviyorum birçok duyguyu ilk onda tattım. ne vazgecebiliyorum nede bu durumu içimde sindirebiliyorum. ne yapacağımı şaşırdım. atsam kendimi bi uçurumdan sanki hep düşecekmişim gibi hiç yere çarpıp bu acı son bulmayacak gibi.
6 yıldır görüşüyoruz bunu bana 5. yılımızda itiraf ettiben mi yanlış okuyorum? 38 yaşında bir erkek arkadaşınız var ve siz 36 yıldır görüşüyorsunuz? yok yaa değildir :)
ayrıca diyelim ki doğru, bir kadın bunu kendine nasıl yapabilir? hala soruyor musunuz? böyle bir adamla devam etmek???
pardon o halde. ama durum kaçarak uzaklaşmanızı gerektirecek kadar vahim bence. çünkü bu adam evli bir kadınla birlikte olup, ondan çocuk yapacak biri.. kendinize bunu yapmayın bence.6 yıldır görüşüyoruz bunu bana 5. yılımızda itiraf etti
en çokta gecen yıllarıma yanıyorum. ben bu durumu hemen kabullenmedim çok gitgeller yaşadık. bitirmek istedim defalarca. ama hep bir şekilde ikna etti beni böyle bir hata yaptıysam ömür boyu cezasını çekmemmi gerekiyor diyor. sen benim için değerlisin diyor. çocuk olmasa tüm irtibatımı çoktan keserdim ama böyle bir gercek var diyor.Kaybedilen 6 yila yancaginiza hala bu adamla bir hayat Kurpark istiyorsunuz. Insana en büyük kötülügü sadece kendisi yapiyormus gercekten.
Birşeyler engel olmuş da evlenmemişsiniz. Peki Evliyken bunu öğrenseniz ne olacaktı? Bence bu bir boşanma sebebi olurdu o zaman da. Ayrıca o zaman geçen yılların acısı daha yüksek olurdu. Bence siz bu aşamadayken öğrenmekte şanslısınız, zararın kar kısmındasınız.en çokta gecen yıllarıma yanıyorum. ben bu durumu hemen kabullenmedim çok gitgeller yaşadık. bitirmek istedim defalarca. ama hep bir şekilde ikna etti beni böyle bir hata yaptıysam ömür boyu cezasını çekmemmi gerekiyor diyor. sen benim için değerlisin diyor. çocuk olmasa tüm irtibatımı çoktan keserdim ama böyle bir gercek var diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?