çok seviyorum ama sindiremediğim şeyler var

Umarım karşı tarafta olmayıp sizde olan evlenme imkanlarını erkek arkadaşınıza sunmamışsınızdır bu süreçte.(maddi imkanlardan bahsediyodum)

ben bu teklifide yaptım zamanla herşeyimizi hallederiz nikahımızı kıyalım dedim. ama o benimde bir çevrem var o dediğin olmaz dedi
Çevresi mi varmış :) Yeni mi aklına geliyormuş çevresi. Sanki evlilik kurumuna saygısı varmış gibi. Gerçekten söylediği herhangi bir şeye inanmaya devam etmekteki motivasyon kaynağınız nedir çok merak ediyorum.

Sizi sevmiyor, sizi sevse, bunu ilk başlarda söylerdi, 5 6 sene sizi aptal yerine koyup kandırmazdı. Evli kadından çocuk yapmış ama 6 yıldır sizi bekletiyor, size aile olma, eş olma anne olma hakkını tanımıyor. İyi ki de evlenmemiş tabi, hayırlı olmuş sizin için.

evet sordum senle tanıştığımızda onunla olan duygularım bitmişti. bitmemiş olsaydı emin ol sen hayatımda olmazdın dedi.
Ne kadar da sözüne güvenilir dürüst bir adam. Maşallah. Öyle demişse kesin öyledir. Onun sözü senettir çünkü.

ben bu teklifide yaptım zamanla herşeyimizi hallederiz nikahımızı kıyalım dedim. ama o benimde bir çevrem var o dediğin olmaz dedi
Evlenelim?

Olmaz benim bir çevrem var.

Şu diyalogdan bir şey anlayabilen biri varsa bana da anlatsın.

Evli kadindan çocuk yaparken cevresi Allahi yok da , nikah yaparken mi cevresi var.
Elaleme karşı nikah yapılmaz cok ayıp mi diyor?

Direkt çocuk yapmak daha isabetli. Nikah ayıp olur çünkü.

Evli bir kadınla ilişkisi olmuş ve çocuk yapmış, o çocuğununun başkasını baba olarak bilmesini kabullenebilmiş, muhtemelen ilişkisi olduğu kadının eşine birlikte çocuğu kakalamış (kusura bakmayın daha kibar bir tarif bulamadım bu duruma), şimdiden kadınla ve çocukla hayat boyu görüşeceğinin sinyallerini veren,diğer insanların namus ve ahlakı gibi etik değerleriyle böyle oynayabilen biriyle birliktelik yanlışından bir kadın olarak bir an önce kurtulmanızı diliyorum

Not: bunları sizden bunca yıl saklayarak sizinle beraberliğini sürdürmüş olması da sizin için de ne kadar dürüstlükten uzak ve güvenilmez olduğunun ispatıdır. Dürüst bir insan olsaydı en başta benim böyle bir yanlışım var kabul edebileceksen devam edelim derdi size! Sizin kendisine bağlanmanızı, bir gelecek düşünmenizi beklemezdi

Şu an bir ayrılıkta ne kadar canınız yansa da böyle biriyle evlilikte "ben neyi kabul ettim böyle" düşüncesinin ve o kadınla ilişkisi sürüyor mu ihtimalinin hayat boyu şüphesi ve acısı emin olun çok daha ağır olacaktır

İğrenç bir adamın ve kadının zavallı başka bir adamı en korkunç şekilde aldatmasına seyirci kalacaksınız yani. Böyle bi adam ne sevilmeye ne evlenemeye değer

Böyle bi ahlaksizligi duyduğunuz anda o adamı bırakmalıydiniz , nasıl bir sene birlikle olabiliyorsunuz ? Hemde o kadını bir şekilde telefonundan numarasını bularak ortaya çıkarıp eşine de herşeyi anlatmalisiniz. Yazık değil mi o adama başkasının çocuğuna babalık ediyor ,ayakta uyutuluyor. Size de bu durumu yalan yanlış anlatmış ki rahatça o kadınla görüşebilmek için. Biraz uyanık ve lütfen biraz gururlu olun böyle bi iliskiyi kendinize layık görmeyin . Sizi 6 senedir oyalamis belli ki sizin maddi durumunuzdan da faydalanmış yemiş içmiş . Bu güne kadar bı düğün yapamadiysa bundan sonra da yapamaz aaten işe yaramaz ahlaksız pislik ...

kadının kocasının haberi olduğunu bende sanmıyorum. benim en çok merak ettiğim çocuk bundan babası bildiği adama hiç bahsetmiyormu. birlikte vakit geçiriyorlar geziyorlar çocuğa hediyeler alıyor.
Bence kesinlikle çocuğun haberi yok ve kadının kocasıda çocuğu kendinden sanıyordur kesin.

Kadının eşinin çocuğun başkasından olduğunun haberi var mı? Boşandılar dememişsiniz çünkü evlenmiş, evlendikten sonra görüşmeye devam etmişler ve çocuk olmus. Kadının eşinin kocasından başka mağdur yok

kadın 13 yıldır evli kocası çocuğu kendinden zannediyomuş. erkek arkadaşımın dediğine göre erkek arkadaşımla 7 yıldır aralarındaki ilişki bitmiş. sadece çocuk için görüşüyorlarmış. bana bu benim hayatımın gerçeği zamanında oldu böyle bir hatam şimdi o çocuğu hiç olmamış yok sayamam diyor. seninle evlensekte ben görüşmeyi kesmem irtibatı koparmam diyor. dediğine göre kadın birçok kez birdaha görüşmemeyi teklif etmiş bendende haberi varmış. yuva kurmanı düzenli bir hayatının olmasını çok istiyorum diyormuş sürekli. ama bu kesinlikle kopamam bu ömür boyu bu şekilde devam edecek diyor.

ben mi yanlış okuyorum? 38 yaşında bir erkek arkadaşınız var ve siz 36 yıldır görüşüyorsunuz? yok yaa değildir :)
ayrıca diyelim ki doğru, bir kadın bunu kendine nasıl yapabilir? hala soruyor musunuz? böyle bir adamla devam etmek???

Buna benzer başka bir konuda vardi. Konu sahibi sevgilisi ile evi vardi ve konu sahibi hafta sonu kendi ailesine gidiyordu. Sevgiliside o hafta sonu eski eşini ve çocuklarini görmeye gidiyordu, yani hafta sonu orda kaliyordu.

Ordada en büyük sorun o diğer kadin ile birşeyler yaşiyormu değilmiydi konu sahibine göre ki halbuki daha farkli sorunlar vardi.

Bencede konu fake gibi yani. Kimse bu muameleyi kendine reva görmez.

6 yıldır görüşüyoruz bunu bana 5. yılımızda itiraf etti

Kaybedilen 6 yila yancaginiza hala bu adamla bir hayat Kurpark istiyorsunuz. Insana en büyük kötülügü sadece kendisi yapiyormus gercekten.
en çokta gecen yıllarıma yanıyorum. ben bu durumu hemen kabullenmedim çok gitgeller yaşadık. bitirmek istedim defalarca. ama hep bir şekilde ikna etti beni böyle bir hata yaptıysam ömür boyu cezasını çekmemmi gerekiyor diyor. sen benim için değerlisin diyor. çocuk olmasa tüm irtibatımı çoktan keserdim ama böyle bir gercek var diyor.

Muhtemelen kadinla evliyken görüşmeye başladı,yoksa niye birbirlerini severken kadın gidip başkasıyla evlensin ama bununla görüşmeye devam etsin.
Kendince durumu bir tık masumlastirmaya çalışmış.
Ve evli kadınla görüşüp çocuk yapan bir kişi,niye kadınla yatmaktan vazgeçsinki.Birden bir aydinlanma mi yaşamış.Hala yatıp kalkıyorlardir büyük ihtimalle.Biri kabul ettiyseniz ikinci çocuğu da edersiniz gibi bir izlenim verdiniz.

Birşeyler engel olmuş da evlenmemişsiniz. Peki Evliyken bunu öğrenseniz ne olacaktı? Bence bu bir boşanma sebebi olurdu o zaman da. Ayrıca o zaman geçen yılların acısı daha yüksek olurdu. Bence siz bu aşamadayken öğrenmekte şanslısınız, zararın kar kısmındasınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…