çok seviyorum ama sindiremediğim şeyler var

İletişime geçersin de foyasi ortaya çıkar belki diyedir yoksa saklaması için ne gibi bir sebep olabilir ki? Bu bile yeterli ayrılma nedeni

evet sordum senle tanıştığımızda onunla olan duygularım bitmişti. bitmemiş olsaydı emin ol sen hayatımda olmazdın dedi.
Sizde buna inandınız öyle mi adam bir insan iki kişiyi aynı anda sevebilir derken üstüne üstük. Adam da kadında ahlaksız sizde bu ahlaksızı mı kendinize layık görüyorsunuz

Kadinin sosyal medyasini ne yapacaksiniz ki kendinizle mi kiyaslayacaksiniz..Onun da iki agzi burnu var sizin de.. Bu merak neden..Siz hayatinizla ilgili suan en onemli karari veriyorsunuz bunların bir onemi yok..Bir omur boyu bu ahlaksiz iliskiye göz yumabilecek misiniz cocuk bahanesiyle?

Bu Volki Tolki olmasin sakın...

Belkide hiç çocuk da onun değil sırf kadınla rahat görüşebilmek adına ortaya bahane olarak attı. Ya da diyelimki doğru olsun sizce evli bir kadınla ilişiği olan bir insan 6 yıllık ilişkiniz içersinde size sadakatla bağlı kalmışmıdır?
Ayrıca çevrisene mahçup olmamak için sizden maddi destek almıyor evlenin diye ama evli kadınla düşüp kalkıyo ne onurlu ama

Zoryıllar, o yılları zorlastıran sensin...
Bunca yıl bu adamın biriyle görüştüğünü nasıl farketmedin? Hiç mi çaktırmadı çok merak ettim yani..

Bu adam senle asla evlenmez, bilirim boyle tipleri, bahanelerle seni oyalıyor gerçek bu kabullenmelisin..O kadının boşanmasını bekliyor kesin, seni de kullanıyor..O kadın da bunu oyalıyordur ...Ama bu kadar yalancı ve iğrenç birini sevme allah askına at hayatından buna mı layıksın? Nesini seviyorsun peki senin yıllarına acımayan, kıza yazık demeyen, sana acımayan, arkandan iş çeviren birini mi seviyorsun cidden?
Buraya kalıbımı basarım evlenmez, evlensek te o kadınla gorusecem diyen birine nasıl katlanacaksın...ben gidiyorum obur kadına dediğinde ne yasadıklarına nasıl emin olup güveneceksin kafayı yersin....kendini düşürme

Ne yasadiniz da kendinize böyle bir adami ve iliskiyi layik görüyorsunuz? Kadinla belki hala yatiyor nasil güveneceksiniz? Hala ortada aldatilan bir koca da var

Bütün iş emek verdim çöpe atamam 36 ya geldim evlenelim düşüncesi...yoksa bu aşk olamaz...ama yazık

Bütün iş emek verdim çöpe atamam 36 ya geldim evlenelim düşüncesi...yoksa bu aşk olamaz...ama yazık

Yani emegi cöpe verdikten sonra ne fark eder ki? Yalnis adama verilmis emek. Zaten adamin karakteri ortada: evli kadinla iliski yasiyor, cocuk yapiyor, eli is tutmaz ve dahasi. Yani Türkiyede emek verilecek baska erkek mi kalmadi?

Sessizce uzaklaş derim öyle bı adamdan hayır gelmez

BİLDİGİN ZİNA YAPILMIS VE COCUK OLMUS VE O KADININ KOCASI BUNU BILMIYOR UZULDUM COCUGU KENDI COCUGU GIBI BAKIYOR NE DIYIM ALLAH HIDAYETE ERDIRSIN

Valla canim bence sen ayrilamazsin sürekli emek de emek diye tutturmuşsun..30 yillik evli cocuklu kadınlar esi ihanet etti diye bir kalemde siliyor 30 yıllik emegi cope atiyor da sen 6 yil da o kadar ne yapmis olabilirsin de silemiyorsun asla inanmam..Emek verilir ama karsindaki kisi ahlaksizsa başlarım emegine.Bir omru acabalarla gecirip sürekli suphelenmektense bırakırım gider..Bu ahlak yapisina sahip olan bir kişiyle evine arkadaslarini bile davet ettiğinde kimbilir hangisine göz koyacak..Ahlaki öyle çünkü.Yazik gerçekten cok üzüldüm cok büyük bir hataya düşüyorsun.Bence sen yasin itibariyle bazi seylere gec kaldığını düşünüp sirf evlenmek için bu adami kabul edeceksin.Ilerde yine aldatildiginda yine birakamayacaksin evlenince daha cok emek verdiğini düşüneceksin hep daha cok kandirilacaksin adamda ben hata yaparsam birakir gider beni korkusu da olmayacak çünkü onu kabul eden baska seyleri de kabul eder..Bir duruşun olsun kendini degersizlestirme

Evli barklı kadınla düşüp kalkan çocuk peydahlayan biri ile evlenmek mi şaka mısınız ne kadar emek verirseniz verin ya kendinize bu saçmalığı yaşatmayın sanki bulunmaz hint kumaşı karşınızdaki

Yani yargılamak istemiyorum ama oldu canım!!

Yani ben bu kk’de gördüm. Ne büyük aşklar yaşıyorsunuz böyle de başınıza ne gelirse gelsin bu adamlardan vazgeçemiyorsunuz.

Bu adamın bahsettiği şey benim eski ilişkimden bir çocuğum var değil farkındaysanız. En başta çocuk olmak üzere herkese yapılmış bir kötülük var. Ve başka bir kötülüğün de yarın sizin başına gelmeyeceğinin garantisi yok.

Ipsiz sapsız işsiz bi adam, para yok pul yok düzen yok.

Sağda solda evlilik dışı çocuk.

Şimdilik bi tanesinden haberdarız ama ilerde ne olacağı belli olmaz başka çocuklar da çıkabilir .

Evli kadınla ilişkiye devam edecek kadar kalitesiz aşağılık bir haleti ruhiye. Ki bence tanıştıklarında evliydi kadın. Bununla ilişki yaşarken gidip başkası ile evlendi bu da onu mu bekledi. Insani salak yerine koymaz mı bi de

Sonra çok büyük aşk yaşadık diye anlattığı kadına inanmayıp babalık testi isteyecek kadar da arsız.

Çok önemliyse senin icin babalık,başkasının karısı ile düşüp kalkmayacaksın gayri meşru çocuk yapmayacaksin iğrenç varlık.

Ve en kötüsü konu sahibi 36 yaşında aklı başi yerinde olması gereken bir yetişkin.

Şu profildeki hiçbir kadının yüzüne asla hiçkimse bakmaz. Ama erkek olunca alıcısı bile çıkıyor.

Sizin halihazırda evli olan bir adamdan çocuğunuz olsa o ne yapardı? Düşündünüz mü?

Hayır düşünmediniz. Düşünme melekelerinizi kaybettiniz çünkü. Ama ben düşündüm.

Yani ben daha şaşırmam diyorum ama yok gene de şaşırıyorum.

Evli kadınla iliskiye devam eden adam kendi karısını da kolaylıkla boynuzlayabilir ayrıca. Işin size en çok dokunan tarafi da bu herhalde.

Allahim akil fikirden etme ya rabbim. O kadar öfkelendim ki insani katil edersiniz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…