- 19 Ekim 2021
- 49
- 57
- 8
- 45
- Konu Sahibi zoryillar_123456
-
öyle bir acı varki içimde tarifsiz ucsuz bucaksızOyle talihsiz bir cümle ki ben seni de onun kadar sevdim ne demek ya
İletişime geçersin de foyasi ortaya çıkar belki diyedir yoksa saklaması için ne gibi bir sebep olabilir ki? Bu bile yeterli ayrılma nedenikadının ismini sordum sosyal medyasını falan sır gibi saklı tutuyor ne kadının ismini ne çocuğun ismini ne de yaşadıkları şehri söylüyor. sadece bir kere ısrarım sonucu çocuğun resmini gösterdi.
Sizde buna inandınız öyle mi adam bir insan iki kişiyi aynı anda sevebilir derken üstüne üstük. Adam da kadında ahlaksız sizde bu ahlaksızı mı kendinize layık görüyorsunuzevet sordum senle tanıştığımızda onunla olan duygularım bitmişti. bitmemiş olsaydı emin ol sen hayatımda olmazdın dedi.
Kadinin sosyal medyasini ne yapacaksiniz ki kendinizle mi kiyaslayacaksiniz..Onun da iki agzi burnu var sizin de.. Bu merak neden..Siz hayatinizla ilgili suan en onemli karari veriyorsunuz bunların bir onemi yok..Bir omur boyu bu ahlaksiz iliskiye göz yumabilecek misiniz cocuk bahanesiyle?kadının ismini sordum sosyal medyasını falan sır gibi saklı tutuyor ne kadının ismini ne çocuğun ismini ne de yaşadıkları şehri söylüyor. sadece bir kere ısrarım sonucu çocuğun resmini gösterdi.
birgün bana dediki insan bazen iki kişiyide aynı ölçüde sevebilir. ben seni de onu sevdiğim kadar sevdim. ama o başkası ile evlendi. duygularımı bitirdi. benim için sadece sen varsın o çocuğumun annesi o kadar dedi.
Ne yasadiniz da kendinize böyle bir adami ve iliskiyi layik görüyorsunuz? Kadinla belki hala yatiyor nasil güveneceksiniz? Hala ortada aldatilan bir koca da var
Bütün iş emek verdim çöpe atamam 36 ya geldim evlenelim düşüncesi...yoksa bu aşk olamaz...ama yazık
BİLDİGİN ZİNA YAPILMIS VE COCUK OLMUS VE O KADININ KOCASI BUNU BILMIYOR UZULDUM COCUGU KENDI COCUGU GIBI BAKIYOR NE DIYIM ALLAH HIDAYETE ERDIRSINherkese hayırlı günler diliyorum. yıllardır takip ediyorum burayı ama üye değildim. şimdi ise içimi kasıp kavuran kendimle yüzleşemediğim kimseye anlatamadığım bir sıkıntım için üye oldum. belki yazmak iyi gelecek belkide fikirleriniz bilemiyorum. yaşım 36 altı yıldır görüştüğüm ama birtürlü evlilik yoluna giremediğimiz bir erkek arkadaşım var. ikimizde birbirimizi en zor zamanlarımızda bulduk. çok şey paylaştık oda 38 yaşında . düzenli işi olmadığı için parasızlıktan evlenemedik benim imkanlarım vardı ama o bunu kabul etmedi herşeyı kendisinin yapmak istediğini söyledi. bundan bir yıl önce sana birşey itiraf etmem gerek dedi benimle bir yola çıkacaksan bunu bilmelisin dedi. 16 sene önce biriyle tanışmış büyük bir aşk yaşamışlar 3 yıldan sonra kopmuşlar kadın bir başkası ile evlenmiş. birde çocuğu olmuş. ama bunlar görüşmeye devam etmişler hiç bırakmamışlar. ve kadın bundan hamile kalmış şuan 9 yaşında erkek arkadaşımdan bir oğlu varmış. sevgilimin bana dediği şu ben onunla görüşmeyi kesemem arada çocuk var. kadın evli ama erkek arkadaşım 2-3 ayda bir gidiyor çocukla vakit geçiriyormuş tabi kadında yanlarında oluyor. o kadınla arasında hiçbirşeyin olmadığını söylüyor ama bilmiyorum. çocukta buna abi diyormuş annesi artık ne olarak tanıttıysa bunu çocuğa. cocuğun resmini gösterdi biraz benziyorlar birbirlerine. test yaptırıcam diyor eminim ama yine yaptırıcam diyor. testte senden çıkarsa ne olacak dedim bişey olmayacak sadece ben emin olmak istiyorum diyor. evlensekte ben görüşmeye devam edicem buna engel olamazsın diyor. okadar çok emek verdimki bu ilişkiye çok ta seviyorum birçok duyguyu ilk onda tattım. ne vazgecebiliyorum nede bu durumu içimde sindirebiliyorum. ne yapacağımı şaşırdım. atsam kendimi bi uçurumdan sanki hep düşecekmişim gibi hiç yere çarpıp bu acı son bulmayacak gibi.
Evli barklı kadınla düşüp kalkan çocuk peydahlayan biri ile evlenmek mi şaka mısınız ne kadar emek verirseniz verin ya kendinize bu saçmalığı yaşatmayın sanki bulunmaz hint kumaşı karşınızdakiherkese hayırlı günler diliyorum. yıllardır takip ediyorum burayı ama üye değildim. şimdi ise içimi kasıp kavuran kendimle yüzleşemediğim kimseye anlatamadığım bir sıkıntım için üye oldum. belki yazmak iyi gelecek belkide fikirleriniz bilemiyorum. yaşım 36 altı yıldır görüştüğüm ama birtürlü evlilik yoluna giremediğimiz bir erkek arkadaşım var. ikimizde birbirimizi en zor zamanlarımızda bulduk. çok şey paylaştık oda 38 yaşında . düzenli işi olmadığı için parasızlıktan evlenemedik benim imkanlarım vardı ama o bunu kabul etmedi herşeyı kendisinin yapmak istediğini söyledi. bundan bir yıl önce sana birşey itiraf etmem gerek dedi benimle bir yola çıkacaksan bunu bilmelisin dedi. 16 sene önce biriyle tanışmış büyük bir aşk yaşamışlar 3 yıldan sonra kopmuşlar kadın bir başkası ile evlenmiş. birde çocuğu olmuş. ama bunlar görüşmeye devam etmişler hiç bırakmamışlar. ve kadın bundan hamile kalmış şuan 9 yaşında erkek arkadaşımdan bir oğlu varmış. sevgilimin bana dediği şu ben onunla görüşmeyi kesemem arada çocuk var. kadın evli ama erkek arkadaşım 2-3 ayda bir gidiyor çocukla vakit geçiriyormuş tabi kadında yanlarında oluyor. o kadınla arasında hiçbirşeyin olmadığını söylüyor ama bilmiyorum. çocukta buna abi diyormuş annesi artık ne olarak tanıttıysa bunu çocuğa. cocuğun resmini gösterdi biraz benziyorlar birbirlerine. test yaptırıcam diyor eminim ama yine yaptırıcam diyor. testte senden çıkarsa ne olacak dedim bişey olmayacak sadece ben emin olmak istiyorum diyor. evlensekte ben görüşmeye devam edicem buna engel olamazsın diyor. okadar çok emek verdimki bu ilişkiye çok ta seviyorum birçok duyguyu ilk onda tattım. ne vazgecebiliyorum nede bu durumu içimde sindirebiliyorum. ne yapacağımı şaşırdım. atsam kendimi bi uçurumdan sanki hep düşecekmişim gibi hiç yere çarpıp bu acı son bulmayacak gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?