- Konu Sahibi raggiodisole
-
Erkek arkadasiniz depresyonda olabilir.Herseyi bosvermislik,kendine bakamama gibi sorunlar genelde depresyon belirtileri oluyor.Psikolojik destekle halledebilecegini dusunuyorum.Genc biri kiloyu daha kolay verebilir, Allah yardimciniz olsun.
Benim nisanlimda 115 kilo ama hic demedim diyet yap az ye diye bilmiyorum hic karışmıyorum yer bol bol valla bende 1/64 boyum 62 kilom banada evlenince seni şişmanlatcam diyooo zayifsin diyo o beni beğenmiyor
Neden birlikte bir spor salonun yazılmayı düşünmüyorsunuz ?
Gel birlikte yürüyelim spor yapalım hafta sonu , oradan da kahvaltıya gideriz deseniz ''hayır '' mı diyecek size..
Hem gezmiş olursunuz hemde kilo vermiş olursunuz
Yürümek bile fayda eder inanın..
Bence sorunlarını yüzüne vurmak yerine destek olun ve sporu sağlıklı yaşamı sevdirin..
Sorunlarını yüzüne vurmuyorum ve ne yazık ki beraber spor salonuna gitmek gibi bir imkanımız yok evlerimiz çok uzak, okul ve iş saatlerini uydurma gibi bi durum da yok. yoksa kampüsümdeki salona gelecekti... ona elimden geldiğince destek oluyorum kendisine köstek olan zaten o... ben yemeklerimi bile ona göre ayarlıyorum ama spora başladığı dönemde annesi bile önce o boğazını tutsun dedi..
Hafta sonunuz da mı yok hafta sonlarıda mı çalışıyor yani işi mi oluyor ?
Birde dis sorunlari var demissiniz..kilo konusunda gecistiriyor peki dis konusunu neden erteliyor.Aslinda sansli biri onu seven,onun iyiligi icin elinden geleni fazlasiyla yapan sevgilisi var,endiselerinizi cok hakli buluyorum.Icime kapandim,ben kilo vermeye basladim demissiniz..Cok yuklenmissiniz kendinize.
Sevgili iki arkadasim vardi, adam kilolu kiz surekli baski halinde kilo ver kilo ver, adam altin cilek mi ne kullanmis hap hizli kilo vermek icin, kaslara negatif etkisi varmis, nişanlanacaklari gece kalp krizinden vefat etti adam. Kalp kaslarinda bi sorun yaratmis ilac heyecanla birlesince..... Kiz hala agliyor vicdandan.
erkekler çok çok kolay kilo verebiliyor bizden daha çok metobalizmaları çalışıyor yani biraz ugraşşa ekmek çok yemese yürüş yapsa verir hemen... çok boşvermiş kendini çok üzüldüm cidden haline bide siz ayrılırsanız iyice depresyona girer daha çok yer durum vahim...
İlişkimizin ilk zamanlarında çok sorunluydu kahvaltı yapmayıp içkiye sarılırdı zorla çabalayarak vazgeçirdim, kilo problemi vardı ama bu kadar değildi 2 senedir bıraktı kendini ben 2. üniversitemi okuyorum o lise mezunu geçen yıl açıktan okumaya başladı istediği bölümü ama onu da bıraktı hayatı için çabalamıyor hiç ve ona sorulduğunda hiç bir sorun yok her şey normal... 2 hafta önce 1 haftalık bi suskunluğumuz oldu yıprandık konuşmayalım dedik konuşmadık 1 haftanın sonunda çok iyiydi kilo vericem onu yapıcam bunu yapıcam dedi salak gibi inandım yine.sorumsuzluğundan ve boşvermişliğinden yoruldum!
Şöyle ki son 6 aydır kendini tamamen bırakmış halde... Diş konusunda en son randevusuna gitmediğinde gitsen iyi olurdu demiştim ve bana bağırarak üstüme gelme istediğimde giderim ucunda ölüm yok demişti bende doğal olarak susmuş tepki vermemiştim o zamandan beri konusunu açmıyorum.
Önceki yorumlarımda da belirtmiştim yine söylüyorum: erkek arkadaşıma kilosu için hiçbir şekilde baskı yapmıyorum kilo ver diye başının etini yemiyorum. Kendisi gelip bana kilo vereceğini spora başladığını vs. söyledi ve onu da yarım bıraktı, ben kilo olayına sadece sağlığını önemsediğim için takılıyorum ki tek sorun zaten bu değil... Defalarca sağlık konusunu açtım evet, ancak bunlar 2 sene önce olan konuşmalardı. Elbette erkek arkadaşıma ne idüğü belirsiz ilaçlar kullandırmam istese bile engellerim... 50 yaşına gelemeden ölecek ve beni yalnız bırakacak olduğunu düşünerek yaşamaya da benim vicdanım el vermiyor...
Benim nisanlimda 115 kilo ama hic demedim diyet yap az ye diye bilmiyorum hic karışmıyorum yer bol bol valla bende 1/64 boyum 62 kilom banada evlenince seni şişmanlatcam diyooo zayifsin diyo o beni beğenmiyor
Yanlis anlamassaniz bana daha cok cocuk büyütüyor gibi geldiniz. Ben burda saglikli bir iliski göremedim. Sorumsuz bir insan belliki ve hayatindan nemnun sizde onu sürekli degistirmeye calistiginiz icin birseylere basliyor AMA sonu gelmiyor. Cünkü kendi yapmak istemiyor.
Böyle bir insani degistirmek icin ugrasmayin, ya oldugu gibi kabul edin yada sini biliyorsunuz.
Degismiyor gördügünüz gibi, bundan sonrada degismez.
Böyle bir insanin hayat boyu arkasinimi toplamak istiyorsunuz
İlişkimizin ilk zamanlarında çok sorunluydu kahvaltı yapmayıp içkiye sarılırdı zorla çabalayarak vazgeçirdim, kilo problemi vardı ama bu kadar değildi 2 senedir bıraktı kendini ben 2. üniversitemi okuyorum o lise mezunu geçen yıl açıktan okumaya başladı istediği bölümü ama onu da bıraktı hayatı için çabalamıyor hiç ve ona sorulduğunda hiç bir sorun yok her şey normal... 2 hafta önce 1 haftalık bi suskunluğumuz oldu yıprandık konuşmayalım dedik konuşmadık 1 haftanın sonunda çok iyiydi kilo vericem onu yapıcam bunu yapıcam dedi salak gibi inandım yine.sorumsuzluğundan ve boşvermişliğinden yoruldum!
Verdigim mesaji algilayamamissiniz ben daha acik yazayim.
Kilolular diyet ve spordan kaciyor tembel ve iradesizler cunku, durduk yere de kilolu gezinmiyolar zaten. Bu yuzden de boyle kolaya kaciyolar. Kimse bilmiyordu altin cilek hapi kullandigini, otopside cikti. Senin haberin olmaz ki engel olasin. Yoksa ben de kilodan nefret ederim hem saglik acisindan hem goruntu. 34 bedenim ama hep yemek duzenime dikkat ederim salmam, egzersiz yaparim. Ama baskalarina baski yaparken dikkatli olmak lazim.
Bir insani kendine gore yontamazsin maalesef.. Sen iyiliğini istiyorsun ama 23 yasina kadar boyle gelmiş..
Ornegin içkisi kilosu umursamazligi şuan böyleyken senin zorunla bir şey yaparken evlenince ne olacagini az çok tahmin ediyorsundur...
Bence herkes kendine gore birini bulmali onu kendi istediği gibi yapmak yerine.. Onu böyle kabullenen de olacaktır mutlaka ama siz pek uygun gozukmediniz bana...
şuan acabalarin varsa coookk iyi düşün.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bir de aklıma takıldı çalışmıyor mu? Sürekli evde annesinin kalorili yemeklerini mi yiyor bu adam
Daha 23 yaşında ve 2 sene önce alkolü bırakmış
Üstüne okumak gibi bir gayreti de yok
Sorun tamamen psikolojik yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?