Canım bu çok ince bi karar dönüp dönmemek
Yani şu anki fikrimle dönmek asla istemiyorum çünkü değerimi bilmiyor ve bu durumda barışmanın anlamı yok zaten
Ve bana kesin şart koştu kapanacaksın diye bu durumda zaten bizim barışmamız imkansız yani çünkü ben kapanamam o beni A sosyal yapmak istiyor ama olamam
Ama çok özlediğim zaman böyle ona sımsıkı sarılmak istiyorum işte o an karşıma çıksa ne yaparım bilemiyorum
en iyisi bunları hiç düşünmemek. geçeceğine inanmak. şu an banada uzak geliyo sanada uzak geliyodur eminim ama karşımıza daha iyi kişilerin çıkacağını bilmek gerekiyor
unutmaya çalıştıkça insan unutulmaz oluyo değmesede
Evet Tatlım zaman alışmayı öğretiyor unutmayı aslaa
unutmaya çalıştıkça insan unutulmaz oluyo değmesede
en iyisi bunları hiç düşünmemek. geçeceğine inanmak. şu an banada uzak geliyo sanada uzak geliyodur eminim ama karşımıza daha iyi kişilerin çıkacağını bilmek gerekiyor
Malesef kendimizi bununla avutmak durumundayız başka çaremiz yokBaşkasınıda istemiyor geçi şu an kalbim
unutmaya çalışmak bile hatırlamak aslında. önemli olan oluruna bırakmak
kesinlikle ama aşk ne garip bişey yaa:82: unutmak istedkçe sanki içinden çıklmaz bir hal alıyo
O zaman aşk a içelim kızlar
kesinlikle ama aşk ne garip bişey yaa:82: unutmak istedkçe sanki içinden çıklmaz bir hal alıyo
O zaman aşk a içelim kızlar
öyle düşünmemeye çalışıyorum ben. unutacağıma inanmak işime geliyo belkide
bencede hiç bişey takmaya değmez KİMSE BİZDEN ÖNEMLİ DEĞİLL
Unuturuz canım inş başka çare yok ya kendimizi ezdircez yada biz ezicez
biz böyle dertlerimizi döküyoruz acaba erkekler napıogerçi onlar bukadar ince düşünseler bizi üzmezler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?