Çok seviyorum fakat anlaşamıyoruz,kararsızım..ne yapmalıyım ?

en iyisi bunları hiç düşünmemek. geçeceğine inanmak. şu an banada uzak geliyo sanada uzak geliyodur eminim ama karşımıza daha iyi kişilerin çıkacağını bilmek gerekiyor

en iyisi bunları hiç düşünmemek. geçeceğine inanmak. şu an banada uzak geliyo sanada uzak geliyodur eminim ama karşımıza daha iyi kişilerin çıkacağını bilmek gerekiyor

Malesef kendimizi bununla avutmak durumundayız başka çaremiz yok Başkasınıda istemiyor geçi şu an kalbim

Evet Tatlım zaman alışmayı öğretiyor unutmayı aslaa

ama ben inanıyorum herkesin bir beyaz atlı prensi var biz bazen doğru kişiyi bulduğumuzu sanıyoruz o gidince dünya başımıza yıkılıyor sanıyoruz ama sonra bi bakıyoruz ki karşımıza asıl aşık olcağımız adam çıkıyo ben çok örneğini gördüm herkes için hayırlısı olsun her eşrde bi hayır vardır

Kızlar ikinizde unutucaksınız sizi bu denli üzen biri sizi asla haketmiyor ***bazı gerçekleri görebilmek için yalancı dev aynaları kırmak gerekir***

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…