Çok seviyorum fakat anlaşamıyoruz,kararsızım..ne yapmalıyım ?

mutlu olmak istiyorsaGülmek için yaratilmis
Gözlerde yaslar niye
Gülmek için yaratilmis
Gözlerde yaslar niye
Sevmek için yaratilmis
Kalpler hep bombos niye

Sevmesini bilmiyorsan
Bakma sakin gözlerime
Mutluluğu arıyorsan
Inan inan sözlerime

Yok yok yalan deme
Sevgi denen o gerçege
Sevmek aci gerçek aci
Benzer birbirine

şu an ne ağlayabiliyorum nede mutluyum ben. garip bi huzur vede buruk bi acı var içimde. ama eminim ki yarın onu gördükten sonra dahada kötü olucam

Sen alttan aldıkça o senin ilk adımı atacağından emin oldukça çok daha rahat davranacaktır, söyleyeyim. Bence ona dişini göster, bilsin, yoksa daha çok çekersin.

daha çok çekmemek adına bitirmeye karar verdim

Mantıklı olanı yapmışsın. Bu andan itibaren canın acıyacak, belki kimi zaman pişman da olacaksın kararından ama pes etme. En azından her gün ağlayacağına bir kere ağlarsın. İnşallah her şey gönlünce olur.

Ben 6 sene çektim senin bu anlattıklarını.Ama ayrıldım çok şükür.
Zaten başka sorunlar da vardı.
Onun asabiyetiyle uğraşamicamı anladım.
İyi yaptım pişman değilim

pişman olacağım zaman onun bana yaptıklarını hatırlamaya çalışıyorum işe de yarıyo. inşallah sizinde

Ben 6 sene çektim senin bu anlattıklarını.Ama ayrıldım çok şükür.
Zaten başka sorunlar da vardı.
Onun asabiyetiyle uğraşamicamı anladım.
İyi yaptım pişman değilim

en önemlisi sonrasında iyiki diyebilmek sanırım. bende vicdanım rahat olması daha sonra kendimde sorgulayabileceğim şeyler kalmaması adına elimden geleni fazlasıyla yaptım.:44: 6 sene.. baya fazlaymış. ama başrmışsınız mutlu olun inşallah

cnm üzme kendini kalkıcaksın bunun altından bizde sana destek olruz

üzülüyo muyum şu an inan onu bile anlayamıyorum. evet kafamda bitti ama yüreğimdekiler :26: onları mantığımla dize getirmek çok kolay olmayacak biliyorum. huzurluyum çünkü vicdanım rahat giderken aklımda soru işaretleri kalmıycak keşke şunuda yapsaydım demiycem. desteğiniz beni daha huzurlu ediyo sağol

bence de en doğru karar bitirmek, hakkında hayırlsıı inşallah.
erkekler değişmiyo değil, evet değişiyorlar ama hep daha kaba ve kırıcı oluyorlar.
sen su anki haline tahammülde zorlanıyorsan 2 seneki halini sen düşün

sg_ceyda seni çok iyi anlıyorum ... yüreğinin ortası sıkışır her kavgada ,kendine nasıl eziyet ettiğini bilirsin sağlığına,bedenine,ruhuna nasıl zarar verdiğini.. sonrasında ayrılık gelir ilk olarak akla gitmeliyim kaçmalıyım yoksa ölücem.. aradan bi yarım sa geçer kişi seni aramaz ndn aramıo ndn kendını affetrmıo dıe kıpırdana kıpırdana bı bakarsın arayanda sensın affettırende,affedende... sen ne dersen de istedğin kadar sor neyapmalıyım die kalbin sana hep angel olacak o seni hep durduracak.. birbirinizi anlamanız dileğiylee

değiştirmeye çalıştıkça değişmediğini gördüm ve her zaman hayal kırıklığı yaşadım

kararımı okuyamadın sanırım canım. kalbimi bi kenara bırakıp mantığımla düşünüp karar aldım vede bitiriyorum yarın :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…