şu an ne ağlayabiliyorum nede mutluyum ben. garip bi huzur vede buruk bi acı var içimde. ama eminim ki yarın onu gördükten sonra dahada kötü olucam
ne istediği sen biliyorsun iyi düşün taşın otur konuş senin için hangisi iyiyse ona karar ver canım
Sen alttan aldıkça o senin ilk adımı atacağından emin oldukça çok daha rahat davranacaktır, söyleyeyim. Bence ona dişini göster, bilsin, yoksa daha çok çekersin.
daha çok çekmemek adına bitirmeye karar verdim
mrb cnm nasılsın kararını kesin verdin mi varmı bir gelişme
Mantıklı olanı yapmışsın. Bu andan itibaren canın acıyacak, belki kimi zaman pişman da olacaksın kararından ama pes etme. En azından her gün ağlayacağına bir kere ağlarsın. İnşallah her şey gönlünce olur.
Ben 6 sene çektim senin bu anlattıklarını.Ama ayrıldım çok şükür.
Zaten başka sorunlar da vardı.
Onun asabiyetiyle uğraşamicamı anladım.
İyi yaptım pişman değilim
cnm üzme kendini kalkıcaksın bunun altından bizde sana destek olruz
asla çekme derimm....
bence de en doğru karar bitirmek, hakkında hayırlsıı inşallah.
erkekler değişmiyo değil, evet değişiyorlar ama hep daha kaba ve kırıcı oluyorlar.
sen su anki haline tahammülde zorlanıyorsan 2 seneki halini sen düşün
sg_ceyda seni çok iyi anlıyorum ... yüreğinin ortası sıkışır her kavgada ,kendine nasıl eziyet ettiğini bilirsin sağlığına,bedenine,ruhuna nasıl zarar verdiğini.. sonrasında ayrılık gelir ilk olarak akla gitmeliyim kaçmalıyım yoksa ölücem.. aradan bi yarım sa geçer kişi seni aramaz ndn aramıo ndn kendını affetrmıo dıe kıpırdana kıpırdana bı bakarsın arayanda sensın affettırende,affedende... sen ne dersen de istedğin kadar sor neyapmalıyım die kalbin sana hep angel olacak o seni hep durduracak.. birbirinizi anlamanız dileğiylee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?