Öğretmenim. Okulda bir öğretmen var çok seviyorum , ilk gördüğüm andan beri etkilenmiştim aslında şöyle oldu ilk karşılaşmamız dersten çıktım briniin baktığını fark ettim oydu okulda yeni olduğum için tanımıyordum öğretmenler odasına geçtim sınra şansa öğretmenler odasındaki herkes çıktı zil çaldı boş dersti o geldi hoşgeldiniz yeni misniz okdr güler yüzlüydiki çok kısa bi konuşma geçti aramızda sonrada bidahada hiç konuşmaya fırsat bulamadık hep başkaları oldu etrafta, bende onun bulunduğı yere pek yakın oturamadım öğretmenler odasında,

o gün bu gündür 1.5 ay oldu ama hep bakıştık ne yöne dönsem bana baktığını fark ediyorum , bikere okul çıkışı toplanmıştık seminere gidicektik oda öğrencielrin arasından çıkıp gidiyodu biraz uzaklaşmıştıki dönüp arkasını bana baktı, göz göze geldik yine ama hiç konuşmak için adım atamıyoruz ikimizde çok üzülüyorum hasta gibiiym hiç bişeye iştahım yok bazen ağlıyorum çok istiyorum onu o 5 yıllık öğretmen ben yeni atandım kızlar sizce bişeyler hissediyo mu neden konuşmak için fırsat oluştur muyo bende biraz içe kapanık utangaç biriyim anlamıştır muhtemelen bu yüzden vazgeçer mi ilk zmnlae hep gizliden izlediğini fark ediyodum ama şimdi öyle olmuyor şimdi diceksiniz öğretmensin derslere nasıl vakit ayırıyosun bunu düşünmekten , evet öğretmensek aynı zamanda insanız duygularımız var robot değiliz iyi bir iş anlayışımın disiplinimin olduğunı düşünüyorum o konuda bir sıkıntım yok ikisinin yeri ayrı verdiğim derslerle ilgili bir sıkıntı yok kızlar, sadece ilk kez birine karşı duygu besliyorım çok şaşkınım oda aynı şeyleri hissediyomudur evde dışarda tek düşüncemm o (sınıf hariç) bikere öğr odasında otururken ona doğru baktığımda bana bakıp hafif gülümsediğini fark ettim sizce konuşmak için adım atıcak mı neden o ilk günden sonra hiç konuşamadık çok üzgünüm

( sevmiyor mu