Çok seviyorum

bu forumda dikkatimi en çok öğretmen olduğunu söyleyip kendini bir türlü ifade edemeyen ve yazım hatalarıyla dolu kötü bir paragraf döşeyen öğretmenler çekiyor. ben onlara örtmenler diyorum üzülüyorum da.. siz kpss ile atandınız değil mi bu türkçeyle nasıl oldu bu?
Ahh ah ben atanamadim işte :(( Bozuk Türkçe mi kullansam acaba bu işin sırrı bu mudur?

Konu sahibesi hanimefendi bir tanıdığım var kendisini pek sevmem. Kadin hoşlandığı kişinin karşısına oturmuş hep öğretmenler odasında, bakışa bakışa adami tavladi :)) evlendiler. İmkansiz diyorlardı cevredekiler kadinin 2. evliligi olacakti klasik düşünceler işte.. ama ne oldu aşk kazandi evlendiler. Yani bakışlar önemli siz başlamışsınız bu dönem olmasa da önümüzdeki dönemde devam :)

Öğretmenim. Okulda bir öğretmen var çok seviyorum , ilk gördüğüm andan beri etkilenmiştim aslında şöyle oldu ilk karşılaşmamız dersten çıktım briniin baktığını fark ettim oydu okulda yeni olduğum için tanımıyordum öğretmenler odasına geçtim sınra şansa öğretmenler odasındaki herkes çıktı zil çaldı boş dersti o geldi hoşgeldiniz yeni misniz okdr güler yüzlüydiki çok kısa bi konuşma geçti aramızda sonrada bidahada hiç konuşmaya fırsat bulamadık hep başkaları oldu etrafta, bende onun bulunduğı yere pek yakın oturamadım öğretmenler odasında, :KK43: o gün bu gündür 1.5 ay oldu ama hep bakıştık ne yöne dönsem bana baktığını fark ediyorum , bikere okul çıkışı toplanmıştık seminere gidicektik oda öğrencielrin arasından çıkıp gidiyodu biraz uzaklaşmıştıki dönüp arkasını bana baktı, göz göze geldik yine ama hiç konuşmak için adım atamıyoruz ikimizde çok üzülüyorum hasta gibiiym hiç bişeye iştahım yok bazen ağlıyorum çok istiyorum onu o 5 yıllık öğretmen ben yeni atandım kızlar sizce bişeyler hissediyo mu neden konuşmak için fırsat oluştur muyo bende biraz içe kapanık utangaç biriyim anlamıştır muhtemelen bu yüzden vazgeçer mi ilk zmnlae hep gizliden izlediğini fark ediyodum ama şimdi öyle olmuyor şimdi diceksiniz öğretmensin derslere nasıl vakit ayırıyosun bunu düşünmekten , evet öğretmensek aynı zamanda insanız duygularımız var robot değiliz iyi bir iş anlayışımın disiplinimin olduğunı düşünüyorum o konuda bir sıkıntım yok ikisinin yeri ayrı verdiğim derslerle ilgili bir sıkıntı yok kızlar, sadece ilk kez birine karşı duygu besliyorım çok şaşkınım oda aynı şeyleri hissediyomudur evde dışarda tek düşüncemm o (sınıf hariç) bikere öğr odasında otururken ona doğru baktığımda bana bakıp hafif gülümsediğini fark ettim sizce konuşmak için adım atıcak mı neden o ilk günden sonra hiç konuşamadık çok üzgünüm :KK43:( sevmiyor mu
Bence biraz bekle daha çok az zaman olmuş. Ayrıca bunun öğretmenlikle bi ilgisi yok gayet insanı şeyler. Ben de öğretmenim. Öğretmeniz diye robot değiliz.

Adım filan atmayın size karşı ilgisi yoksa kaç yıl orda birlikte görev yapıcaksınız sonrası sizin için çok zor olur bana kalırsa ilgisi var ve belkide sizinde ilginiz olduğunu hissetti ya hayatınızda biri varmı yokmu emin olmak istiyor ya da adım atacak kadar yoğun bir ilgisi yok bence bekleyin bir kaç gün gözükmeyin kendinizi merak ettirin bakmayı kesin ama tamamen kesin aynı ortamdaysanız telefonunuzla ilgilenin whatsapp ta takılın mesaj yazın bi şaşırtın yani seminer döneminde bol bol vaktiniz olur diye düşünüyorum adım atarsa o zaman atar

Kac yasindaki insanlar ogretmen oluyor artik? Gercekten merakimdan soruyorum
17 yasinda ergen kiz gibi o beni seviyor mu diyr sormak da nesi?
İnsan tanimadigi birinden etkilenir , sevmek bu kadar kolay mi ? İki cumle konusmamissiniz bile
Benden hoslanmis midir diye sorsaniz neyse de sevmek kelimesinin de icini bu kadar bosaltmayin
Sanki ogretmen degil de , dersine girdiginiz genc bir kiz yazmis bu konuyu

Öğretmenim. Okulda bir öğretmen var çok seviyorum , ilk gördüğüm andan beri etkilenmiştim aslında şöyle oldu ilk karşılaşmamız dersten çıktım briniin baktığını fark ettim oydu okulda yeni olduğum için tanımıyordum öğretmenler odasına geçtim sınra şansa öğretmenler odasındaki herkes çıktı zil çaldı boş dersti o geldi hoşgeldiniz yeni misniz okdr güler yüzlüydiki çok kısa bi konuşma geçti aramızda sonrada bidahada hiç konuşmaya fırsat bulamadık hep başkaları oldu etrafta, bende onun bulunduğı yere pek yakın oturamadım öğretmenler odasında, :KK43: o gün bu gündür 1.5 ay oldu ama hep bakıştık ne yöne dönsem bana baktığını fark ediyorum , bikere okul çıkışı toplanmıştık seminere gidicektik oda öğrencielrin arasından çıkıp gidiyodu biraz uzaklaşmıştıki dönüp arkasını bana baktı, göz göze geldik yine ama hiç konuşmak için adım atamıyoruz ikimizde çok üzülüyorum hasta gibiiym hiç bişeye iştahım yok bazen ağlıyorum çok istiyorum onu o 5 yıllık öğretmen ben yeni atandım kızlar sizce bişeyler hissediyo mu neden konuşmak için fırsat oluştur muyo bende biraz içe kapanık utangaç biriyim anlamıştır muhtemelen bu yüzden vazgeçer mi ilk zmnlae hep gizliden izlediğini fark ediyodum ama şimdi öyle olmuyor şimdi diceksiniz öğretmensin derslere nasıl vakit ayırıyosun bunu düşünmekten , evet öğretmensek aynı zamanda insanız duygularımız var robot değiliz iyi bir iş anlayışımın disiplinimin olduğunı düşünüyorum o konuda bir sıkıntım yok ikisinin yeri ayrı verdiğim derslerle ilgili bir sıkıntı yok kızlar, sadece ilk kez birine karşı duygu besliyorım çok şaşkınım oda aynı şeyleri hissediyomudur evde dışarda tek düşüncemm o (sınıf hariç) bikere öğr odasında otururken ona doğru baktığımda bana bakıp hafif gülümsediğini fark ettim sizce konuşmak için adım atıcak mı neden o ilk günden sonra hiç konuşamadık çok üzgünüm :KK43:( sevmiyor mu
Çok seviyorsan onunda sana karşı boş olmadığını düşünüyorsanız neden siz adım atmıyorsunuz..zaman kaybediyorsunuz ilanı aşk etmeyin ama aynı ortamdasınız bi sohbet bi merhaba bi sebeple konuşabilirsiniz.. Belki çekingen bi tip yada utangaç yada aynı ortamda yanlış anlaşılmaktan korkuyordur..cesaretli olun birine sevdiğini söylememek başkalarına fırsat vermektir

Ya ben sana konuşman için milllyyooonnn tane bahane sunarım şimdi.Bak unutma kendi halinde çekinik kişiler heppp kısmetini bağlar,nerde fıldır fıldır gözü açık kızlar var hep iyi erkekleri kaparlar.Sen böyle önce o konuşsun vs vs dersen adamı elinde kaçırırsın sonra hoooppp bi bakmışsın konuşkan gözü açık uyanık bir kız kapmış seninkini sende öyleee ellerin bomboş kalırsın ortada.Bence bir an önce diyalog kur bir şeyler sor arkadaşça yaklaş yani..

Yazdiginiz bir kisim insani kapsayabilir ama secici ve kriteri olan yada sevgi arayan insanlar icin gecerli degil.
Gozu acik kizlarin cokca iyi erkekler tarafindan red edildigine sahit oldum
Sessiz olup ta cok iyi kismet bulanlar da var.

Siz bir adım atsanız ne olur ben onu merak ettim. Gidip evlenme teklif etmeyeceksiniz. Alt tarafı yol yapacaksınız.

Kendisi neden bir adım atmıyor sevmiyor mu ben eklemeye utanıyorum çünkü eklersem hemen anlaşılır kendisinden bi adım bekliyorum
aslında birisini sosyal medyadan ekleyince o kişi bunu yanlış anlamıyor ama o kişi hoşlandığımız kişiyse bize öyle geliyor.AY ANLIYCAK diye boş yere panikliyoruz.siz ekleyin bence sonra ondan adım bekleyin.

Suan yapabileceginiz tek sey(her seyden utaniyorum dediginiz icin) sosyal medyadan istek atmak eger sizi begendiyse mesaj atar zaten.
Ben 2hafta olacak pazar gunu biriyle gorusuyorum bizde hala arkadas gibi konusuyoruz arada bi flort gibi oluyo hatta benimde konum var artik kafam yoruldu o da acaba beni arkadas olarak mi goruyo yoksa hoslaniyo mu diye. Sizi anliyorum cok zor ama tek yol suan istek atmak

Suan yapabileceginiz tek sey(her seyden utaniyorum dediginiz icin) sosyal medyadan istek atmak eger sizi begendiyse mesaj atar zaten.
Ben 2hafta olacak pazar gunu biriyle gorusuyorum bizde hala arkadas gibi konusuyoruz arada bi flort gibi oluyo hatta benimde konum var artik kafam yoruldu o da acaba beni arkadas olarak mi goruyo yoksa hoslaniyo mu diye. Sizi anliyorum cok zor ama tek yol suan istek atmak
İnşallah gönlünüze göre olur :)

Back
X