Çok sevmişsen eğer...Unutamazsın

Yok mu akıl verecek bir büyük,böyle şeyler yaşamış biri ? Ben ömrümün sonuna kadar içimde bu Adamın kalıntılarıyla mı yaşayacağım ?

Bi daha yanaşırsa iktir git de lütfen

Not : ( GÖZLERİM YORULDU)

ilk aşkın mıydı ya da ilk birlikte oldugun biri miydi? (söylemeyebilirsin)
bence biraz belirsiz ve ani bitiş bu düşünceleri olusturuyor sende.

Kendini ona inandiriyorsun sen
Kendine neyi soylersen beyin ona inanır
Çok yuceltmissin kafanda
Tuvalette düşün ,kusarken düşün, burnunu karıştırıyor ,gaz çıkarıyor
Sabah uyandığı halini düşün çapakli çapakli

Altı üstü insan niye yuceltiyosun bu kadar

sen kendine tırnak kadar değer vermemişsin elalemin adamı neden sana değer versin ki güzel kardeşim ? ha bunlar da unutulur merak etme

Sokarım böyle iyi insanlığa .
Bu adam iyi bir insansa ben peygamberim. İnsanların duygularıyla oyna bencilce, sonra da ben iyi adamın yemezler.
Sevgili ol sonra da hayatıma biri girse ne yaparsın diye sor, bu neyin kafası??? Böyle iyi insanlığa da dengesizliğe de kafaya da tükürürüm.

Toplum genetiğimiz beni korkutmaya başladı. Dövülen sövülen dayak yiyen tartaklanan, aşağılanan, kıymet görmeyen kadınlar bir de adama iyi diyip arkasından ağıt yakıyor, salaklık geni bu kadar mı baskın arkadaş?

ne kadar iyi bir insandan sonrasini okumadim o kadar iyi bir insan ki her seferinde firsat bu firsat diyip seni kullaniyor duygularini tatmin ediyor yalnizligini giderip seni ortada birakiyor cok iyi biri evet
Garip olan o zaten .Normalde iyi bir insan.Tüm kötülük hakkını bana kullandı sanki .Eğer hep öyle bir insan olsaydı o kıza da öyle davranırdı .Ama bir seneyi geçti ilişkileri

Konuyu okumadan yazıyorum
Köpekler gibi de sevsen, leyla ile mecnun gibi de olsan,
Eğer canını yakmışsa, birbirinize uygun değilseniz unutursun

Arkadaşlar sorun şurda nalet olsun benim hayatıma edip 1 senedir o kızla çok Mutlu .Madem bu kadar bencil bu kadar iğrenç ona da yapsaydı ya aynı şeyleri..

Arkadaşlar sorun şurda nalet olsun benim hayatıma edip 1 senedir o kızla çok Mutlu .Madem bu kadar bencil bu kadar iğrenç ona da yapsaydı ya aynı şeyleri..
demek ki seni sevmemiş onu sevmiş sana davrandığı gibi davranmıyorsa onu çok sevmiş ve saygı duyuyor demektir . sen hayatındaki her insana aynı değeri mi veriyorsun ?

Garip olan o zaten .Normalde iyi bir insan.Tüm kötülük hakkını bana kullandı sanki .Eğer hep öyle bir insan olsaydı o kıza da öyle davranırdı .Ama bir seneyi geçti ilişkileri
Adam iyi biri degil bunu anla ne biliyorsun o kizla mukemmel oldugunu icinde azicik iyilik vicdan olan bunu yapmaz

Yok mu akıl verecek bir büyük,böyle şeyler yaşamış biri ? Ben ömrümün sonuna kadar içimde bu Adamın kalıntılarıyla mı yaşayacağım ?

hayatta kendine bir amac bul ona tutun, anlattigina gore zaten dengesizin biriymis hicte iyi biride degilmis seni de sevmemis. Adamin okulu bitmis gelecek kaygisi baslamis baska yerlerde baska seylerde gozu varmis kisacasi sen zorla kendini sokmaya calismissin tekrar tekrar hayatina oda icinde sana karsi azicik bir hoslantisi varmis dayanamamis ama her defasinda seni geri itmis sen anlamamissin yani . bile bile eziyet etmissin kendine. Aranizda gercek anlamda iliski olmamis eh yarim kalmis yani sen hep simdi keske bitmeseydi, devam etseydik kesin yilin aski olurduk soyle guzel olurduk boyle muhtesem olurduk diye bir turlu kendi kendine uydurdugun pempe hikayeleri durduramiyorsun.
Ilk sevgilinse unutmazsin tabi ama bu sonsuza kadar onu sevecegin anlamina gelmez, merak etme unutur gidersin ileride hatirladiginda yaptiklarina gulersin/pisman olursun falan.

Dedigim gibi gecmis bitmis sana hicbir getiris olmayacak bos bir insani dusunup uzulecegine gelecegine bak, isine okulu yogunlas, kariyer hedeflerini belirle. Merak etme daha kimler kimler cikar karsina ve daha kac kere asik olursun. Ama inatci olma bir daha bir iliski bittiyse karsidaki seni istemiyorsa tekrar tekrar ustune gitme , bir kere ayrilan yine ayrilir cunku.

Sen saygı hakeden bir insan mısın peki?
Kendine paçavra gibi davranan adama yapışan, kendine saygısı olmayan bir kadına kim saygı duysun? Sen hayatıma başka biri girse ne yaparsın diyen biriyle olurken kendine saygı duydun mu konu sahibesi?

Saygı bedavaya olmuyor, hakediliyor. Sen kendini paspas yaparsan üstüne basıp geçen çok olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…