- 10 Şubat 2015
- 3.047
- 3.041
- 78
- Konu Sahibi starimlsls
-
Ohh ya çok teşekkürler gerçekten yaşayan anlıyor.Ben salak mıyım beni bu kadar aşağılayacak bir insan için diretiyim.Çok iyi bir üniversitede okuyorum.Çok aktif geçen bir hayatım vara.Bazen nefes alacak zamanım olmuyor.Birine bağlı kalacak böyle üzülecek olmamam gerekirdi.Hep derim, bir erkeğe sevgili olmadan sevgilisiymiş gibi davranmak mutlaka kaybettirir. Keşke biraz daha dik dursaydında hayatında yerin büyükmüş gibi her gittiğinde birlikte sarılıp uyumasaydın. Gerçi yürek acısı nedir danalar gibi bilirim.O yüzden yazdıklarını okurken canım yandı ne yalan söyliyim.Anılar anılar.Ama geçiyor be. 23 yaşındayım,3 yıldır başka biriyle birlikteyim. Yalan değil ilk 1 yıl neden hayatımdaki insanla mutlu olamıyorum kafam sürekli geçmişte neden unutamıyorum diye kendimi yerlerde yuvarlanırken buluyodum acıdan.Şimdi bakıyorumda çok fena geçti be.Mutluyum huzurluyum sevgilmi çok seviyorum.Tabiki geçmişin yangın yüreğiyle bir olmazda,zaten olmasında ya.O resmen acıydı.Bu sakinliğin huzuru. Düzeliceksin. İnan bana. Hemde bu bana değerde veriyo ben neden geçmişi çıkaramıyorum aklımdan diye delirdiğin insanla mutlu olucaksın. Bende öyle oldu yani:) Hayırlısı be.Valla.
ben çok sevdiğim için sarılıyorum o da bilmiyorum oyun oynamak istiyordu herhalde canıNiye sürekli sarılıp uyuyordunuz ya hep sarhos falan miydiniz
ağlıyorum ve kalkıyorum zaten.Kimsenin de haberi olmuyor ağlağımdan ama bu da güzel bir şey değil.Sonuçta canım yanıyor benim.Gerisinin pek önemi yok kiNeden unutamiyorsun biliyor musun? Hala onun iyi biri oldugunu dusunuyorsun da ondan. Ama adam itin kopegin serefsizin onde gideni. Ya bende sunu merak ediyorum, onca kotu muameleye maruz kalip, hala nasil iyi biri oldugunu dusunebiliyorsunuz? Ben en ufak bir kotuluk gorsem, hemen o kisiyi dunyanin en kotu, en pislik insani ilan ediyorumUlan bende mi bi anormallik var? Butun eskilerin cani cehenneme, cehenneme odun olsunlar
Konu sahibi simdi soyle birsey var. Her insan birbiri icin dogru insan olamiyor. Senin canina okuyan adam, bir baskasinin hayatinin erkegi olabiliyor. Burda onemli olan kendin icin dogru insani bulmak. Elbette senin de karsina cikacak bu dogru insan. Ama sen boyle herkese kapini kapatirsan, hala o pisligin arkasindan boyle yaparsan, sadece kendi hayatini mahvedersin. Aglayacaksan yine agla, ama hemen ardindan ayaga kalkmasini bil. Git ve hayatindaki insanla ilgilen.
Çok sevmişsindir..Doğru düzgün bir ilişkiniz bile olmamıştır.Doğru düzgün elini bile tutmamıştır..Ayrılığın üstünden 1.5 sene geçmiştir.Onun başkasıyla çıkmaya başlaması 1.seneyi geçmiştir..Ama olmaz işte..Ne kadar kendini nefret ediyorum ondan diye kandırırsan kandır..İstediğin kadar rahat bırak kendini sıkma.Kim ya o de unutttum artık bitti de.Olmaz ama işte,bir müzik ,bir resim ufacık bir iz bütün geceyi ağlayarak geçirmene neden olur..Yoktur artık o ..Gelmeyecektir ..Gelmesindir de zaten bu saatten sonra ..Öyle bir şey isteyecek gurur da kalmamıştır heves de...Ama olmaz işte ..Mutlu olamazsın..Unutamazsın da ..Yaşarsın sadece öyle..Sanki bir daha yaşayamayacak gibi...
Çok kısa özet geçeceğim ne oldu diyecekler için.3-4 aylık arkadaştık.Çok iyi bir insandı.Çok zekiydi.Bir gün benden hoşlandığını söyledi.Dünyalar benim oldu.Bir gün sonra üniversite yaz tatili gereği eve gittim.3 hafta geçmedi 1 mesaj..Heyecanım kalmadı pek.2 ay da görüşemeyeceğiz ayrılalım..Hiçbir şey diyemedim .Manyak gibi ağladım 2 ay boyunca.2 ay geçti koşa koşa üniversiteye gittim.Karşılaştık bi gün .Yüzüne bakmadım gururdan.Konuşalım dedi.Konuştuk biraz.Ben biraz bağırdım,çağırdım.Madem istemiyordun bu kadar niye geldin diye.Senin yüzünden ayrıldık dedi.Sana gel dedim gelmedin,tatilde umrunda olmadım dedi.Başımdan aşağı kaynar sular döküldü.Diğer gün aradım konuşalım diye.Eğer gerçekten sebep buysa özür dilerim böyle düşüneceğini bilmiyordum dedim.Kararsız duruyordu.Bir şey daha var dedi,çalışmaya başladım artık biliyorsun dedi.Sana istediğin kadar zaman ayıramam - 6 ay sonra başıma kalkarsın bak bana zaman ayırmıyorsun diye dedi.Saçmalama bunlar basit şeyler falan filan dedim.Elimi tuttu,film izledik sarıldık uyuduk o gece.2 hafta geçti gene bir mesaj eski heyecanım yok hiç ayrılalım diye.Kendimi çok kötü hissettim.Sanki onu zorluyordum.Ben seni istemiyorsan rahatsız etmek istemiyorum dedim.Sadece dediğin şeyler saçma.Bu yüzden seni kaybetmek istemiyorum dedim,ama madem sen istemiyorsun peki bundan sonra bitti dedim..1 ay geçti ama geçmedi ama hergün ağla hergün içine at..Sonra bir şey duydum.Taşınacakmış.Gördüğüm tek yer mahalleydi zaten arada sırada rastlıyordum.Taşınırsa hiç göremeyecektim.Dayanamadım Allah kahretmesin,onu duyduktan sonra dayanamadım, aradım konuşabilir miyiz diye.Gittim eveliyorum geveliyorum,en sonunta taşınacak mısın dedim.Belki dedi.Biraz konuştuk.Bir süre geçti .Kalktı ışığı kapattı.Geldi elimi tuttu.Sarıldı.Gene sarılıp uyuduk o gün.N'apmaya çalıştı hiç anlamamıştım.Sonra 2 hafta sonra tekrar gittim.Gene aynı şeyler.Dengesiz misin neden böyle davranıyorsun dedim.Evet dedi biraz dengesizim napıyim .Gene elimi tutuyordu,gene gözlerime bakıyordu.Sonra 1 hafta daha geçti aniden bir şey oldu.Eve gittim,beni artık bu şekilde merak etmemelisin dedi.N'oluyor gene ya diye düşündüm.Gene sarılıp uyuyoruz,laf arasında bir gün hayatıma başka biri girerse napacaksın dedi.Ne demek o ya dedim ben neyim burda?Kapattı konuyu.Sonra bir gün aradım açmadı.Kapısına kadar gittim.Bundan sonra görüşmeyeceğiz dedi.Yüzüme kapattı nerdeyse kapıyı..3 gün sonra başka biriyle çıkmaya başlamış.
Şu an bunları yazarken bile ağlıyorum.Allah kahretmesin.Çok kısa özet geçtim size.Sen de ne kadar salak mısın diyecekler olacaktır.Haklısınız ama hayatımda ilk defa böyle bir şey geldi başıma.O da normalde ne kadar iyi bir insan bilseniz beni anlardınız.Böyle bir şey yapabileceği aklımın ucundan geçmezdi.Yeni üniversite bitti ,çalışmaya başladı yüksek lisans,askerlik ,iş gergin tedirgin haklı da diye düşünüyordum.
Dahası da var 1 ssene geçti ben biraz düzeldim gibi,eskisi gibi ağlamıyordum artık.Hayatıma girmek isteyen herkesi reddettim o güne kadar.Sonra biri geldi.Hayatıma girmek istedi.Biliyordu böyle birinin olduğunu önceleri.İstemedim başta,ısrar etti.Peki dedim.Şu an çıkıyoruz 3 ay olacak.İlk 2 ay çok iyi geldi bana.Unutturuyor gibiydi,sonra ben eğitimim için yurtdışına çıktım.Şu an anlıyorum ki sadece kendimi kandırıyormuşum.Çok özlüyorum ya onu..Nefretim siliniyor sadece özlem alıyor.Rahat bırakmak istiyorum kendimi.1.5 sene taş olsa çatlardı.Hiç değer vermedi bana.Ben nasıl hala bu kadar acı hissedebiliyorum.Takıntı falan değil.İstemiyorum onu geri.Hayatımın içine edip,başka biriyle gününü gün eden birini isteyemem artık..Ama neden hala aklıma gelmediği bir gün bile yok.Neden hala rüyama giriyor..Neden hala hayallerimde hep onu buluyorum..Ben yeni erkek arkadaşımla mutlu olmak istiyorum.Bana değer veriyorna da haksızlık yapmak istemiyorum .Ama neden sürekli iğrenç bir şekilde böyle hissediyorum.Neden onu özlüyorum?Nasıl o kadar mutlu ?Birinin hayatının içine etmek neden bu kadar kolay?O iyi insan kendi duygularına gelince nasıl bu kadara bencil olabildi?
Ben ne zaman unutacağım,ben ne zaman mutlu olacağım?
Zor ya arkadaşlar.Onun yaşadığını bilip sesini duyamamak yüzünü görememek çok zor.Onun başkasıyla olduğunu bilmek çok zor.Onu sevdiğini onun elini tuttuğunu onunla Mutlu olduğunu bilmek çok zor..Hani 3-4 ayda bir yolda karşılaşıyorsanız 2 saniye sadece görünce kalbiniz hala yerinden çıkıyorsa o 2 saniye kalp krizi geçiriyorsanız hala zor gerçekten zor Mutlu olmak ...
(Biraz uzun oldu.Sadece içimi dökmek istedim.Bunları konuşabildiiğim kimse yok.Artık anlatamıyorum.Yeni sevgilim varken bunları anlatsam zaten hala bana nasıl bakarlar zaten bilemiyorum.Dediğim gibi sadece içimi dökmek istedim)
Kıyamam, saat de geç oldu ama gelin bi kahve içelim diyesim geldi bi an okurken.
Benzer yerlerden değil de nasıl desem benzer sonlardan ve benzer duygulardan geçmiş biri olarak yazıyorum.
Hani "çarpılmak" derler ya. Bazı insanlar bazı insanları öyle "çarpar" işte.
Öyle yaşanmışlığa, yıllarca sürmüş entrikalı ilişkilere gerek yoktur. Özünde fiziksel bi hal söz konusudur. Yani adamı gördügün anda hakikaten elektrik verilmiş gibi bi heyecan, bi kalp sıkısması, kontrol edilemeyen bi sevinç alır başını gider. Aklın onunla o kadar dolar ki kendine yer kalmaz, adını, ne söyleyecegini unutuverirsin. Yaptıkların bi an icin cok dogru bi an icin cok yanlıs hissettirir. Tam bi hormon karmaşası yani.
Tabi iş fiziksel reaksiyonla kalmaz, beyin karakterle ilgili bilmedigim boslukları da doldurur adam bi anda olur sana bay mükemmel.
Ama işin aslı öyle degil konu sahibesi. Siz de biliyosunuz ki adam bay mükemmel değil, iyi biri değil, ruh eşiniz ya da mutlulugunuzun kaynagı da değil. Sizi paramparça eden ilişkiyi ve ayrılığı dışarıdan bi gözle okusanız eften püften hatta saçma bile denebilir.
Sadece işte kaynagı hormonlar mıdır, bilinçaltı mıdır, duyularla algılanamayan bir frekans uyumu mudur, çocukluğumuza mı inmek lazım bilinmez ama o adamın yaptıgı seyler sizde aşırı fiziksel tepkiye yol açıyo. Bi lafıyla göklerde bi fotografla yerlerdesiniz, sanki vücudunuzun ayar dügmelerinin yerini bulmuş gibi.
Böyle insanlar unutulmaz konu sahibesi. Siz onu ne zaman görürseniz o sizde bi tepki bi duygu mutlaka yaratacak ta ki siz kendi iç dalgalanmanızı çözene kadar. Çünkü bu duyguyu yaratan yılların alıskanlıgı iliskiniz, onun muhtesem bi insan oluşu vs. değil bunu yaratan da büyüten de sizin kalbiniz ve aklınız.
Ama bu aşk da değil, aşkı bulmanıza ve mutluluğa engel de değil. Sıkmayın canınızı yolunuza bakın, hatalı bağlantılar kurmaktan, aşkla ilgili her şeyi o adamda sembolleştirmekten vazgeçin gerisi zaten gönlünüzce olacak.
Ama daha ne yapabilirim ki?İlk kendimi çok sıkıyordum unutacağım diye.Baktım ters tepiyor tam tersi rahat bıraktım ağladım zırladım.Düşünmemeye çalıştım.Edebiyatla kulüplerle ilgileniyorum.Yukarıyı okudunuz mu bilmiyorum ama bazen başımı kaşıyacak zamanım olmuyor.Onu da istemiyorum artık zaten.Bu saatten sonra ölüm ölüsüne artık.
Ama şu kalbim çarpmasın onu görünce.1.5 sene ya.Nasıl bir hormonmuş nasıl bir vücut.Her gün görsem sesini duysam unutamıyorum diyeceğim ama 2-3 ayda bir yolda şansa 2 saniyeliğine görüyorum o kadar.Ama her şey ilk günkü gibi aklımda.Kız arkadaşının yüzü bile silinmiyor beynimden .İçimde sanki yaşıyorlar aşklarını
Senden hoslaniyorum derken baskasindan da hoslanmis beyimiz.
Sonra seni suclamalarla yok tatile gittin vs diye kendi pisliginden vicdanin sesinden siyrilmaya calismis..
Öteki tanisdigi kiz ile olmasini beklemis seni yedekte tutmus..o olunca seni de birakmis.
Birde hayvan gibi baskasi hayatima girerse ne yaparsin diye soruyor ( ego tatmini etmek istemis herhalde)
Vay pislik ..sinir oldum he
Ama sende adam hoslaniyor diye hemen atlamissin olaya canim..keske biraz agirdan alsaydin kendini veya en basindan umutlara kapilmasaydin hemen.. arkadasca konussaydiniz biraz daha ve tanimaya calissaydin beklentisiz bir sekilde ozaman daha farkli olurdu sanirim. Ama olan olmusss hem iyi de olmus senin icin hayirlisi olmus cunku böyle insanlarin üzerinden ego tatmini yapan kücük beyinli biriyle ömründen ömür giderdi. Sana deger veren seni iyi hissettiren insanla beraber ol canim. Kalbindeki sevgiyi hak edenlere ver sadece.
Yok ben onları bahane anlamında söylemedim hani çok meşgulüm aklıma gelmemesi lazım artık diye söyledim .Ya ben onu gerçekten çok seviyordum.Şu yukarda anlattığınız gibi ''çarpıldım'' resmen.Aklım başımdan gidiyordu 2 saniye bana baksa.Gerçekten bu dünyada fazla sevmeyeceksin ya nasıl engel olunur buna bilmiyorum ama sevmeyeceksinHah işte dediginiz gibi ne hormonmuş arkadaş durumu aslında. Yani adamın anısı, soyut varlığı bile sizde elle tutulur gözle görülür somut tepki yaratıyo, nabzınız hızlanıyo, karın ağrısı çekiyosunuz vs. Açıklanamayan güclü fiziksel çekim malesef. Dünyanın kalanının da çözemedigi bi sorun. Çok keskin bi kokuyu her duydugunda aynı tepkiyi vermek gibi.
Tek başına bu kadarı yine idare edilebilir ya da söyle söyleyeyim unutulmaz ama her gördügünüzde 15 saniyelik şoktan sonra normale dönülebilir.
Ama büyük ihtimalle sizin durumunuzda daha fazlası var. Mesela o dönem büyük bi duygusal boşlugu o adam hatalı bi şekilde doldurdunuz ve şimdi beyniniz eski alışkanlıgını, buldugu çözümü bırakmayı reddediyor belki.
Bu duygusal boslugu ask acısı olarak düsünmeyin, ne bileyim belki üniversite stresi, belki içine düsülmüs bi amacsızlık, belki gelecek kaygısı, belki bi yakınınıza olan kırgınlıgınız o adamın varlıgıyla yamanıp kapatıldı o dönem. Şimdi de beyniniz yeni bi çözüm bulmak yerine adam yoksa acısı var onunla doldururum boslugu diye acıyı ve özlemi canlı tutuyor.
Ya da sebepsiz yere istenmemenin verdigi özgüven kırıklıgıyla, baskaları tarafından tekrar istenmeme, yarı yolda kalma korkusuyla kusur arıyorsunuz icten ice. Zaten zamanım yok, ben de istemem onu bu saatten sonra hissi kendinizi inandırdıgınız sert bi savunma mekanizması olabilir, ki onun bahanelerinin yansımasına benzedikleri düsünülünce yakın bi ihtimal.
Psikoloji ilginç bi bilim, buradan sorun cözmek zor. Benim yazdıklarımın hicbiri degil belki de. Yani çözüm üretmekten ziyade anlamaya çalışabiliriz biz sizi ya da konunuza farklı yerlerden bakarız. Siz o yollardan birinde çözümü bulursunuz umarım.
Maalesef bunu yapabileceği aklımın ucundan geçmiyordu ya Allah kahretmesin ;(Verdiğiniz değerin hiç bir karşılığını alamamışsınız. Böyle bir insan için mi üzülüyorsunuz. 1 değil 2 değil sürekli sizi bir şekilde bırakıyor siz evine gidiyorsunuz birlikte kalıyorsunuz. Hiç kullanıldığının farkında değil miydin. ? Bu kadar mı aşktan gözünüz kör olmuş.. Bırakın lütfen böyle insanlar için hayatınızı mahvetmeyin
Maalesef başına gelince çok sevmek kör olmak ne demek anlıyorsunCok uzun. Okumadım. Cok sevmek olayını da anlamam. Ya seversin ya sevmezsin. Abartmayın
Geldi basima. Sen abartiyosun. Dunyada tek ask yasayan sen degilsinM
Maalesef başına gelince çok sevmek kör olmak ne demek anlıyorsun
Dünyada aşk acısı yaşayan tek insanın ben olmadığını biliyorum.Ama bu üzülmeni engellemiyorGeldi basima. Sen abartiyosun. Dunyada tek ask yasayan sen degilsin
Ya onu görünce kalbim o kadar hızlı çarpıyordu ki bi daha hiç kimseye öyle çarpmayacakmış gibi geliyor ki dediğim gibi hala gördüğümde kalbim çarpıyor çok garip bir şekildeBence rahatlamak icin guncelde bi suru aldatilan Kadinlarin konusu var onlari oku. Millet evli hamile karisina neler neler yapıyor . evlenseniz aldatsa daha mi iyi. Çivi çiviyi söker. Bence takinti olmuş sizdeki aşk değil.
Not: merak etme bende ayni yollardan geçtim. Takıntı olduğunu kabullenince unutuyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?