- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.543
- 298
- Konu Sahibi starimlsls
-
aman allah korumuşAllahtan kısa özet gecmissin
Uzun olsaydi allah hepimizi helak edicekti demek
Anlattığım gibi çünkü iyi bir insan olduğunu düşündüm hep sadece okulunu bitiren her insandaki tedirginlik kararsızlık var sandım .Bu yüzden de ellerimi tutarken öylece bırakmak istetmedim .Başka biri olduğu an çıktım zaten hayatından ne mesaj attım ne kızla gidip konuştum .Sessizce çıktım kendime saygımdan .Böyle olacağını bilsem gider miydim sizce hiç yanSen saygı hakeden bir insan mısın peki?
Kendine paçavra gibi davranan adama yapışan, kendine saygısı olmayan bir kadına kim saygı duysun? Sen hayatıma başka biri girse ne yaparsın diyen biriyle olurken kendine saygı duydun mu konu sahibesi?
Saygı bedavaya olmuyor, hakediliyor. Sen kendini paspas yaparsan üstüne basıp geçen çok olur.
Garip olan o zaten .Normalde iyi bir insan.Tüm kötülük hakkını bana kullandı sanki .Eğer hep öyle bir insan olsaydı o kıza da öyle davranırdı .Ama bir seneyi geçti ilişkileri
Onun aklindan cikabilmesi icin iyi bir insan olmadigini kabul edebilmen lazim. Ben de eski erkek arkadasimdan ayrildigimda "cok iyi bir insandi, nasil yapar" diye sorguluyordum. Cok kisa bir sure icinde aslinda iyi biri olmadigini sadece ben oyle gormek istedigim icin iyi dedigimi kavrayabildim. Bunu kavradiktan sonra zaten zihninden kalbinden cikmasi zor olmuyor. Onun icin sen de ac gozunu. Seni asagilamis, sana deger vermemis, incitmekten kacinmamis, duygusal boslugunu doldurmak icin kullanmis seni. Sence boyle bir insan iyi olabilir mi??? Iyi falan deme suna daha fazla... Serefsizin bayrak sallayani.Ben normaldeki insanlığından bahsediyorum.Gerçekten çevresine karşı iyi bir insandı..
Ama arkadaşlar sizin de anlamadığınız bu.İyi veya değil ben artık bunu düşünmek istemiyorum zaten.İyi olsa bile gitti başkasına.Bundan sonra benim hayatımda öyle biri olmayacak.Ben onun iyi olup olmadığını tartışmak istemiyorum.Çıksın aklımdan istiyorum.Ya ne biliyim artık aklıma gelmediği bir gün olsun.Yolda yürürken onu düşünmeyeyim mesela.Gelmesin aklıma.İçim acımasın artık istiyorum.O kızın elini tuttuğu aklıma gelince ağlamıyim istiyorum geçsin istiyorum.O umrumda değil acısı da bitsin istiyorum.
Ben normaldeki insanlığından bahsediyorum.Gerçekten çevresine karşı iyi bir insandı..
Ama arkadaşlar sizin de anlamadığınız bu.İyi veya değil ben artık bunu düşünmek istemiyorum zaten.İyi olsa bile gitti başkasına.Bundan sonra benim hayatımda öyle biri olmayacak.Ben onun iyi olup olmadığını tartışmak istemiyorum.Çıksın aklımdan istiyorum.Ya ne biliyim artık aklıma gelmediği bir gün olsun.Yolda yürürken onu düşünmeyeyim mesela.Gelmesin aklıma.İçim acımasın artık istiyorum.O kızın elini tuttuğu aklıma gelince ağlamıyim istiyorum geçsin istiyorum.O umrumda değil acısı da bitsin istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?