Çok sevmişsen eğer...Unutamazsın

Git gel git gel af edersin ama boyacı küpüne dönmüş bu iş.
Sende mesaj at heyecanım kalmadı de.
Bu tiplerin kıçlarını kaldırmaktan başka işiniz yok yani

Neden unutamiyorsun biliyor musun? Hala onun iyi biri oldugunu dusunuyorsun da ondan. Ama adam itin kopegin serefsizin onde gideni. Ya bende sunu merak ediyorum, onca kotu muameleye maruz kalip, hala nasil iyi biri oldugunu dusunebiliyorsunuz? Ben en ufak bir kotuluk gorsem, hemen o kisiyi dunyanin en kotu, en pislik insani ilan ediyorum Ulan bende mi bi anormallik var? Butun eskilerin cani cehenneme, cehenneme odun olsunlar
Konu sahibi simdi soyle birsey var. Her insan birbiri icin dogru insan olamiyor. Senin canina okuyan adam, bir baskasinin hayatinin erkegi olabiliyor. Burda onemli olan kendin icin dogru insani bulmak. Elbette senin de karsina cikacak bu dogru insan. Ama sen boyle herkese kapini kapatirsan, hala o pisligin arkasindan boyle yaparsan, sadece kendi hayatini mahvedersin. Aglayacaksan yine agla, ama hemen ardindan ayaga kalkmasini bil. Git ve hayatindaki insanla ilgilen.

Cok uzun. Okumadım. Cok sevmek olayını da anlamam. Ya seversin ya sevmezsin. Abartmayın

Anlattığım gibi çünkü iyi bir insan olduğunu düşündüm hep sadece okulunu bitiren her insandaki tedirginlik kararsızlık var sandım .Bu yüzden de ellerimi tutarken öylece bırakmak istetmedim .Başka biri olduğu an çıktım zaten hayatından ne mesaj attım ne kızla gidip konuştum .Sessizce çıktım kendime saygımdan .Böyle olacağını bilsem gider miydim sizce hiç yan

Garip olan o zaten .Normalde iyi bir insan.Tüm kötülük hakkını bana kullandı sanki .Eğer hep öyle bir insan olsaydı o kıza da öyle davranırdı .Ama bir seneyi geçti ilişkileri

Bir insanın iyi bir insan olup olmadığını,sevdiğine nasıl davrandığından değil sevmediği(yani özel bir duygu hissetmediği anlamında)ne nasıl davrandığından anlarsın.O kızı seviyor tabiki iyi davranıcak.Gerçekten sevince seri katiller bile Romeo.Seni hiç sevmemiş.Birde yapışıp iyice kendinden tiksindirmişsin.Yoluna bak artık bunları bile düşünme

Adam yanyana olunca hormonal sarılmış bişeyler olmuş uyumussunuz falan.. Onun zerre umurunda olmamissin

Kız demiş ki
Ne kadar da iyi bir erkek
Erkekte demiş ki
İyiyim ama pezevenklik diğer mesleğim.

Sonra erkek gitmiş sevgili yapmış, kız aylarca ağlamış erkek hic iyiliğini kullanıp kızı sormamış meğer erkek iyi bir insan değilmiş.
Ama kız hala anlamamış.

Özet geçmiş ya okuyayım dedim benim devreler şok, devreler iptal

ilk olduğu için bu duygular içindesin. başka şartlarda tanısaydın bu dengesize sümüğünü bile atmazdın.

sağlıklı insan olmanın şartlarından biri

kendini sevmektir

kendine değer vermektir

kendine saygı duymaktır

çok sevip unutulur ama sağlıklı değilsen kendi etrafında dönüp durursun

çok sevdim unutamıyorum bahanedir yani önce bunu farket

Ben normaldeki insanlığından bahsediyorum.Gerçekten çevresine karşı iyi bir insandı..

Ama arkadaşlar sizin de anlamadığınız bu.İyi veya değil ben artık bunu düşünmek istemiyorum zaten.İyi olsa bile gitti başkasına.Bundan sonra benim hayatımda öyle biri olmayacak.Ben onun iyi olup olmadığını tartışmak istemiyorum.Çıksın aklımdan istiyorum.Ya ne biliyim artık aklıma gelmediği bir gün olsun.Yolda yürürken onu düşünmeyeyim mesela.Gelmesin aklıma.İçim acımasın artık istiyorum.O kızın elini tuttuğu aklıma gelince ağlamıyim istiyorum geçsin istiyorum.O umrumda değil acısı da bitsin istiyorum.

Onun aklindan cikabilmesi icin iyi bir insan olmadigini kabul edebilmen lazim. Ben de eski erkek arkadasimdan ayrildigimda "cok iyi bir insandi, nasil yapar" diye sorguluyordum. Cok kisa bir sure icinde aslinda iyi biri olmadigini sadece ben oyle gormek istedigim icin iyi dedigimi kavrayabildim. Bunu kavradiktan sonra zaten zihninden kalbinden cikmasi zor olmuyor. Onun icin sen de ac gozunu. Seni asagilamis, sana deger vermemis, incitmekten kacinmamis, duygusal boslugunu doldurmak icin kullanmis seni. Sence boyle bir insan iyi olabilir mi??? Iyi falan deme suna daha fazla... Serefsizin bayrak sallayani.

Sende büyük ihtimalle elde edememiş olmanın, onun keyfine göre bir ilişki yaşamış olmanın acısı kalmış. Hırs kalmış yani hırsını alamamışsın. Şey gibi, hani biri laf sokar ama iyi laf sokar herkes ooooları çeker, sen sora ne desende boştur yada önemsizdir ya onun gibi.

Bunu devam ettirirsen takıntıya dönüşür ki bence bir buçuk sene uzun zaman. Belki takıntın oldu bile.
Geçmişi geçmişte bırakıp artık yoluma devam ediyorum diyebilmek gerekiyor.
Elinde olanlarla ve bu gününle mutlu olmaya çalışmalısın.
Sihirli değnek yok, unutmayı da unutmamayı da biz seçiyoruz.

Bir yandan da yeni sevgilime haksızlık yapıyormuşum gibi geliyor.Biliyordu eski sevgilimin aklımda olduğunu ama gene de 3 ay oldu biz çıkmaya başlayalı.Artık böyle hissetmemem lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…