- 17 Ağustos 2011
- 25.645
- 163.327
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
Evliliğinin en cicim aylarında çoooook sevdiği adam tarafından büyük hayal kırıklığı
yaşamış biri artık çooook tutkulu sevemez sanırım :)
Çok şükür toparladık büyük ölçüde.
Seviyorum ama artık kendimi daha çok..
Kendimi daha çok sevmem gerektiğini anladım o dönem..
Belki de ondandır bu hallerim olabilir..
Yaşamının merkezinde hangi sorun vardı önceleri... Ve bazen "Tak" ettiren durumlara kadar getiren seni...
Bunu görmeyi istemek çok önemli...
Çünkü arkadaşlar olur... ortamlar olur.. yeni sosyal alanlar olur... Yeter ki sen de orada ol.. Olmayı iste... Birisi için nelerden vazgeçebildiğindir, o kişiye ne kadar aşık veya sevgi dolu olduğunu gösteren... Kendini tebrik de etmeyi bil... Madem şimdi yeni bir sayfa açılıyor önünde.. o halde neden yeni başlayan her şeyde, daha önce olamadığın her şeyi de içine katarak yepyeni bir faat oluşturmuyorsun..
Kelebekli fincanlarda çay içebilecek çok kafa dengi bir komşu olabilir az ilerde... Belki yeni iş yerinde... Belki.. belki...
Ama sen sorun etmeyi seçiyorsan.. Hayatında neler var, neler var olabilir görmek yerine.. Şimdi de ne yok'ları düşünüyorsan... Bence geçen zamana yazık ediyorsun...
Bir kafa dengi her zaman aynı yaşta değildir... Bursa'da çalışırken yaşlı bir hanım teyze vardı, sabahlara kadar muhabbet edip gülüştüğümüz bazen... Binlerce hayat hikayesi çıktı sonradan o defterden... Neler verdi bana... Bazen yaşı senden küçük olur.. verme sırası sana gelir...
önemli olan, nerede durmak istediğindir...
Eşin ve ailesi ile ilgili sorunlar halloldu ise... İnan bana bu bahsettiklerin çok daha halledilebilir..
Yeter ki ne istediğini bil... Mutlaka arkadaşın olabilecek birileri var..
Seni tanımayı hakeden.. Belki hayatının sonuna kadar dost olabileceğin biri vardır burada...
belki de tüm hayatın boyunca aslında beklediğin gerçek dost orada bir yerlerde... Neden kelebekli fincanlarında karşılıklı birer kahve içmeyesiniz... Olasılıkları tartın... Mutlaka var... Ben asla ve yok'a inanmıyorum...
Tek bir yok vardı... Herşey ondan yaratıldı zamanın başında...
Artık başka yok=)
Umarım haddimi aşmadım, Siz daha iyisini bilirsiniz,
Selamlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?