Cok sIkbogaz eden arkadas

Karsi komsum kapimi caldiginda gozleri icerde oluyor..bir ayagi kapida o kadar diyeyim.sabah erken saat farketmiyordu.
Bir gun buyur dedim beni ezip gececekti.
Normal zamanda kahveye cagirdim .o da cagiriyordu.
Sonra baktim cok zil calmaya basladi.gunde oturmak istiyor.
Kapiyi actim kisa konustum buyur etmedim.1 2. 1 2 kesildi.
Gorusemiyiruz dediginde iste soyle de boyle de ...
Simdi hicccc basmiyor.
Bize de zaten aramadan eve gelmezler .ben de kimseye aramadan gitmem
Siz fazla yuz vermiissiniz.
Kesin atin

Diyorum hep:Bazi insanlar misafirliginin b* çıkartıyor böyle. Sonra insan misafirden soğuyor. Dinsizin hakkından imansız gelir. Zamanınizin olmadığını açık açık dile getirin. Zamanimiz olsa biz elalemden önce kendimize zaman ayırırız değil mi. Başkasından börek çörek beklemek iyimis.

Kimseye diyemem sana kahvaltiya yemeğe gelecem diye.çok bunaldim inda kahveye bile geliyorum derken çekiniyorum.kaldık üç çocuklu bir insanım. Uzun uzadıya kahvaltılar yemekler hazırlayacak vaktim olmuyor.ama bu tavırları rahatsız ediyor beni.sürekli tirmaliyor

Kimseye diyemem sana kahvaltiya yemeğe gelecem diye.çok bunaldim inda kahveye bile geliyorum derken çekiniyorum.kaldık üç çocuklu bir insanım. Uzun uzadıya kahvaltılar yemekler hazırlayacak vaktim olmuyor.ama bu tavırları rahatsız ediyor beni.sürekli tirmaliyor
Misafirlik güzel şey ama tadı dozunda olursa.vaktiyle gidip vaktiyle gelinirse.ama bu bayan sürekli ama sürekli bunu yapıyor. Aklınca dalgamı geçiyor napiyor.boyna beni yemeğe çağır beni kahvaltiya çağır. Sıkılıyorum sürekli imalarindan.bikere sinde sabah 10 da diye gelip gece 12 de gitmişti. Okadar bunalmisindir konuşacak birşey bulamamıştım. Pazar günüydü çocuğum sabah okula gidecek banyosu hazırlığı var.

Aynn öyle misafirden soğudum resmen

Eskisi gibi değil insanlar, değiliz. Tahammulumuz çok azalmış. Insan kendi işini gücünü ancak yapıyor , bıkkınlık mi , hayatın ,imkanlarını yoruculugu mu bilemiyorum.

Açıkça söyleyin bu kadar sık görüşmeye baktık yok diye.

Kahve icmeyede gitmemekte başlayabilirsiniz ilişkinizi kesmek istiyorsanız.

Ya da bir börek bir tatlı yapıp bir defaligina cagirabilirsiniz.

Pazar günü misafir kabul etmeyin. Gidecek gibi değilse , hazırlanıp dışarıda işim var diyin.

Ya da ise koyulun yardım isteyin. Gelmez bir daha.

Arkadaşının tavrı çirkin. Bence kahve sohbeti 1 saat yeterli.Aksam ayda 1 bir cay kek yeterli.Duzenimi bozamam de cok yoğunum diye de ekle kırmadan cok istiyorsa o kahvalti hazirlasin sen git diyecem de oyle insanlar yapiyorsa da daha iyisini bekliyor karşıdan hemen.

Ayy misafiri cok severım ama yazdıklarını okuyunca arkadaşından gıcık kaptım. Bıraz soguk davranın ve davet etmeyın. Essek degılse anlar.

Ayy misafiri cok severım ama yazdıklarını okuyunca arkadaşından gıcık kaptım. Bıraz soguk davranın ve davet etmeyın. Essek degılse anlar.
Ben oralı olmayınca sanki ben cimriymisimde kabul etmek istemiyormuşum gibi laf sokuyor boyna.sürekli bizi kahvaltiya çağırmadı bizi yemeğe çağırmadı gına geldi artık. Yapacağım varsa yapmak istemiyorum

Evet çoluk çocuklu insana bir kahve bile yetiyor çok uzun oturmayı sevmiyorum.sürekli iki çocuğu büyümenin zorluklarına yakınıyor. Şöyle bunalıyorum öyle bunalıyorum yoruluyorum .bende üç tane var benden hala bişeyler bekliyor

Ay ben de isterim ama musait olmuyorum ki canim, bir kahve molasina bile vakit bulamiyorum inanmazsin. Hele boregi, ev halkina bile yapamiyorum, kaldi ki misafire yapabileyim...

Ahaha aglamayana meme yok misali, bu yontem ise yariyor.

Canım nasıl algılarsa algılasın senı tanıyan tanıyordur nasıl bırı oldugunu. Arkadaş senı bek saf bulmuş.bana öyle geldı. Hıcte tonlama güzelim ya.acıklm yapmakta zorund degılsin.

Valla ben bekarım ama kimseyi çekemiyorum. Kafam kaldırmıyor. Bin tane derdim var. "Hayır" deyin. Benim en sevdiğim yönüm bu. "Hayır" diyebiliyor olduğum için sorun yaşamıyorum. İstemediğim bir şeyi sırf karşı taraf istiyor ve dayatıyor diye kabul etmiyorum.

O kişiyle görüşmemenizi tavsiye ederim. Kırılırsa kırılsın, gücenirse gücensin. Hiçbir şey sizin huzurunuzdan önemli değil.

Ay ben de isterim ama musait olmuyorum ki canim, bir kahve molasina bile vakit bulamiyorum inanmazsin. Hele boregi, ev halkina bile yapamiyorum, kaldi ki misafire yapabileyim...

Ahaha aglamayana meme yok misali, bu yontem ise yariyor.
Canım nasıl algılarsa algılasın senı tanıyan tanıyordur nasıl bırı oldugunu. Arkadaş senı bek saf bulmuş.bana öyle geldı. Hıcte tonlama güzelim ya.acıklm yapmakta zorund degılsin.
her görüştüğümüzde her aradığında hatta her yazdığında tirmaliyor.rahatsız oluyorum sürekli birşeyler beklemesinden

Sabah kalkar kalkmaz başlıyor yazmaya.en sonunda geçen erken kalk kahvaltiya gelecez diye sıkıştırdım inda dayanamadım ben yatıyorum sabahları dedim.bigun kalkıyor dedi.kalkamam yatıyorum dedim.kapıya gelirim dedi.valla gelirsen bende acmayiveririm dedim şakayla karışık. Ben yediğinde içtiğinde değilim helal hoş olsunda rahatsız oluyorum.ve Kimseye de böyle birşey demem.kaldık annem bile demiyor bana

Yüzsüzlüğü ele almış. Bence net tavrınızı koyun. Şakayla falan değil. İnsan bazen kendine tahammül edemiyor. Hiç kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok.

Yüzsüzlüğü ele almış. Bence net tavrınızı koyun. Şakayla falan değil. İnsan bazen kendine tahammül edemiyor. Hiç kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok.
Kirici olmamaya çalışıyorum. Böyle yapmasa ben onu kendiliğinden çağırırım böyle yapınca ters tepiyor bende kabul etmek bile istemiyorum

Ya ben sizi hatırladım. Bu arkadaşınız mı komşunuz mu her kimse sizin eşinize mesaj atmıştı, aramıştı. Hatta buradaki kadınlar size dediki evinizde , kocanızda gözü olabilir kabul etmeyin.
Ben sizi de anlamıyorum. Sanki bu konu hiç konuşulmamış gibi aynı konuyu buraya tekrar açıyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…