Benim sorumluluklarım var de benım her saatım dolu o yuzden çok gelıp gıtme alıskanlıgım yok kusura bakma nazık teklıfın ıcın tesekkur ederım ama çok yogunum ne gelebılırım nede gıdebılırım de.Mılletın canı sıkılıo.Slm arkadaşlar. Şuan sinirim çok bozuldu.eşimin bi arkadaşının eşi var.onunda iki çocuğu var evden pek çıkamıyor. İyi hoş benim üç çocuğum var.onun okullu şu yok benim var.neyse bu arkadaş kaveye içmeye fln cagiriyo bazen kendi geliyo.çok ısrar ettiği için. Gitmek zorunda kalıyorum bazen kırılmasın diye.bir kahve içip çok zahmet vermeden bir iki saat oturup geliyorum.neyse bu arkadaş gittiğimde daha geçirirken basliyo.bidahskine biz sana gelcez.sabah erken kalk.bize kahvaltı hazırla. Kahvaltiya gelicez.neyse buyursun gelsin helal hoş olsunda.benim okula giden çocuğum var hergün onu okuldan almaya ben gidiyorum.koşuşturma çok. Ama bu arkadaş benden çok fazla beklenti içinde. Mesela geldiği zamanda.erken gelir gece yarısında gider.ama benim sorumlulukları var belli saatte çocuğu okuldan almam gerek.koşuşturmadan kendime ayıracak vaktim bile yok.sürekli bize yemek yap yemeğe çağır. Börek yap kahvaltiya çağır. Başlarda bu kadar sinirimi bozmuyordu gülüp geçiyordum. Ama sürekli her yzismamizda bile böyle. Hadi yaparım ondanda gectim de sürekli sürekli deyince yapasım gelmiyor.misafir geldiğinde elbet önüne birşey koyarim dedim şakayla karışık belki anlar diye.emrivaki ye gelemiyorum.sürekli sürekli olunca artık o cümleyi kuracak diye tık oluyorum.sonrada cagirmiyo un etmoyosun. Öyle bi imaj çiziyor ben sanki insan istemiyormuşum misafire koydugumu kiskaniyormusum gibi.bak bizi çağırmadı hala börek yapmadın hala.ayrıca hiç yaparım demiyorum dediği zamanda.çünkü çocuklar o bu derken planlı bi hayatım zaten yok hep koşuşturmaca. Sırf emrivaki yaptığı için çağırmiyo Rum. Sizce yanlış düşünen benmiyim
Ben çok uzun oturmaya gelemiyorum sıkılıyorum. Gittiğim yerde çok oturmuyorum.Gelip 2 saat otursa neyse. Anlıyorum sizi. Bizimde akrabalar var 3 4 gibi gelirler kahve çay kek bişeyler yaparız. Gelmişken akşam yemegine kalıp 8 9 saat otururlar. Çat kapı gelirler. Gitte denilmiyor. Artık çok gelmiyorlardüşüncesiz insanlar böyle. Sıkılıyor herhalde sizi darlıyor
Bunlar sürekli dediğim şeyler. Gerçekten okul olduğunda farklı oluyor.hergün çocuğu almaya gidiyorum.evde biri olduğunda bırakıp çıkamıyorum. Oyundan haftaici misafir kabul etmiyorum.arkadaşımda biliyor bu durumu.ama hiç oralı olmuyor.sadece kendi istekleri var.akşama kadar dinlemeden akşam oluyorSize mesaj yoluyla laf attığı zaman bir karar aldım hafta içi ev oturması olayını kaldırdım, kusura bakma ne gelirim ne de misafir alabilirim. Malum sorumluluklarim var misafiri bırakıp okula koşmak zor oluyor, yemeği yetistiremiyorum dersiniz. Ne olacak sanki alt tarafı biraz bozulur, iki dedikodunu yapar, surat asar ama ayağını çeker senden. Sen gitmezsen gelemez ne demek kırmamak için gidiyorum o kırmaya kiyamadiginiz insanlar gün gelir ardına bakmadan sizi satarlar. Ben bizzat deneyimledim ve gereksiz insan detoksu yaparak rahatladım... Tavsiye ederim
Sonuna kadar haklısın bir dahaki sefere sen aynı tepkileri ver sürekli yemek yap börek yap beni çağır die o zaman susarSlm arkadaşlar. Şuan sinirim çok bozuldu.eşimin bi arkadaşının eşi var.onunda iki çocuğu var evden pek çıkamıyor. İyi hoş benim üç çocuğum var.onun okullu şu yok benim var.neyse bu arkadaş kaveye içmeye fln cagiriyo bazen kendi geliyo.çok ısrar ettiği için. Gitmek zorunda kalıyorum bazen kırılmasın diye.bir kahve içip çok zahmet vermeden bir iki saat oturup geliyorum.neyse bu arkadaş gittiğimde daha geçirirken basliyo.bidahskine biz sana gelcez.sabah erken kalk.bize kahvaltı hazırla. Kahvaltiya gelicez.neyse buyursun gelsin helal hoş olsunda.benim okula giden çocuğum var hergün onu okuldan almaya ben gidiyorum.koşuşturma çok. Ama bu arkadaş benden çok fazla beklenti içinde. Mesela geldiği zamanda.erken gelir gece yarısında gider.ama benim sorumlulukları var belli saatte çocuğu okuldan almam gerek.koşuşturmadan kendime ayıracak vaktim bile yok.sürekli bize yemek yap yemeğe çağır. Börek yap kahvaltiya çağır. Başlarda bu kadar sinirimi bozmuyordu gülüp geçiyordum. Ama sürekli her yzismamizda bile böyle. Hadi yaparım ondanda gectim de sürekli sürekli deyince yapasım gelmiyor.misafir geldiğinde elbet önüne birşey koyarim dedim şakayla karışık belki anlar diye.emrivaki ye gelemiyorum.sürekli sürekli olunca artık o cümleyi kuracak diye tık oluyorum.sonrada cagirmiyo un etmoyosun. Öyle bi imaj çiziyor ben sanki insan istemiyormuşum misafire koydugumu kiskaniyormusum gibi.bak bizi çağırmadı hala börek yapmadın hala.ayrıca hiç yaparım demiyorum dediği zamanda.çünkü çocuklar o bu derken planlı bi hayatım zaten yok hep koşuşturmaca. Sırf emrivaki yaptığı için çağırmiyo Rum. Sizce yanlış düşünen benmiyim
O yakindikca hep diyorum sende iki bende üç tane ben napayim diye.artık şaka yapıp dalgamı geçtiğini düşünüyor bende anlamıyorum. Benim canimi sıkan sürekli her telefonda her yazışmada bu cümleyi kurması. Sen benim anamm işin babammisin bana emir veriyosun değilmi.Siz ona aynını, hatta daha fazlasını yapın. "canım sende iki çocuk var bak ne kadar yoruluyorsun, bende üç tane var benim halimi bir düşün. Artık haftada bir akşam yemeği, bir kahvaltı, bir de akşam oturması isterim. Çeşit de elin de bol olsun ki çocukların beslenmesine de koyarım, ertesi güne kahvaltıma da poğaça börek kalmış olur. Hadi canım dinlendir beni haftada birkaç gün ihihihiihi"
Belki de ne kadar itici olduğunu bir nebze anlar.
Sanırım kırıldı bugün hiç aramadiSonuna kadar haklısın bir dahaki sefere sen aynı tepkileri ver sürekli yemek yap börek yap beni çağır die o zaman susar
Ay bu kadını acil bulmamız lazım tüm insanlık için
Konunuza çok benzer bir konu vardı onunla karıştırdım galiba kusura bakmayın.
Bir anda o sandım sinirlerim zıpladı.
Bulursanız o konuyu okuyun ve lütfen siz de dikkat edin ısrarcı arkadaşlara, komşulara .
Kendinde okula giden olmadığı için dikkate bile almıyor ne desende.emrivaki ler ı çok sıktı son zamanlarda tahammulsuz günler yaşadığımı kendide biliyor.ama ısrarla şakayla karışık vuruyor.Misafir de misafirliğini bilecek arkadas buu ne ya okullu cocukları olsa anlardı belkikapıyı açma bi kac defa artık selam bile vermez hem hayırdır sen ya bu ne münasebet deseydin
Nasıl soyleyebiliyorlar böyle çocuklu insanlara.çocuklu insanda zaten sabah kalk et çocukların kahvaltısını yaptir derken öğlen oluyor.Böyle bir tanede benim başımda vardı ama fena hakladimyeni taşındım binaya sürekli biz binada hersabah birlikte kahvaltı yaparız ve ben çok erken kalkarım saat 10a kdarkahvaltimi yapmam gerekiyor emziriyorum içim kiyiliyor ,sende erken kalk bana gelicegim vakitte erken kalk ben öyle 10a kadar misafir bekleyemem tarzi bişe dedi bana ..."ayh canım öğlene kadar bebisimle yatarım iki lokma kahvaltı yapar keyfime göre geri yatarım senin için sabahın köründe ayağa dikilemem sana da gelip iki lokma yeme merakım yok zaten dedim ..kız daha yüzüme bakmiyo ...takiyomuyum hayır ..seviniyorum bile böle arsizlari yakamdan dusurdugum için...siz hala kendijizde hata arıyorsunuz...
Sende ben ancak cocuklarıma yetısıyorum diye sakaya vur belki anlar anlamasa da ciddi bir sekilde soyle o da olmadı son yol kapıyı açma. Arkadasın kafa karıştırmak tan stres yapmaktırmaktan başka bir işe yaramıyorKendinde okula giden olmadığı için dikkate bile almıyor ne desende.emrivaki ler ı çok sıktı son zamanlarda tahammulsuz günler yaşadığımı kendide biliyor.ama ısrarla şakayla karışık vuruyor.
Sürekli bunları diyorum.bazen bende sizin dediğiniz gibi düşünüyorum. Acaba beni strese sokmak içimi devamlı böyle yapıyor diyorum.böyle yapmada arasa arkadaşım müsaitsen geliyorum dese.seve seve kabul edicem.kendi kendini itiyorSende ben ancak cocuklarıma yetısıyorum diye sakaya vur belki anlar anlamasa da ciddi bir sekilde soyle o da olmadı son yol kapıyı açma. Arkadasın kafa karıştırmak tan stres yapmaktırmaktan başka bir işe yaramıyor
Belki musait değilsin belki ozel bi işin var belki esinle vakit ayırmak ıstedın belki cocuklarınlaVS vs halden anlamak gerekSürekli bunları diyorum.bazen bende sizin dediğiniz gibi düşünüyorum. Acaba beni strese sokmak içimi devamlı böyle yapıyor diyorum.böyle yapmada arasa arkadaşım müsaitsen geliyorum dese.seve seve kabul edicem.kendi kendini itiyor
Stresimi atmak için zaten arkadaşlarımızla buluşuyoruz böyle olunca stres küpüne donuyo insan.benim encok gücüme giden sanki önüne birşey koymuyormusuz gibi herdefasinda didiklemesiBelki musait değilsin belki ozel bi işin var belki esinle vakit ayırmak ıstedın belki cocuklarınlaVS vs halden anlamak gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?