Cok sIkbogaz eden arkadas

Benim sorumluluklarım var de benım her saatım dolu o yuzden çok gelıp gıtme alıskanlıgım yok kusura bakma nazık teklıfın ıcın tesekkur ederım ama çok yogunum ne gelebılırım nede gıdebılırım de.Mılletın canı sıkılıo.

Size mesaj yoluyla laf attığı zaman bir karar aldım hafta içi ev oturması olayını kaldırdım, kusura bakma ne gelirim ne de misafir alabilirim. Malum sorumluluklarim var misafiri bırakıp okula koşmak zor oluyor, yemeği yetistiremiyorum dersiniz. Ne olacak sanki alt tarafı biraz bozulur, iki dedikodunu yapar, surat asar ama ayağını çeker senden. Sen gitmezsen gelemez ne demek kırmamak için gidiyorum o kırmaya kiyamadiginiz insanlar gün gelir ardına bakmadan sizi satarlar. Ben bizzat deneyimledim ve gereksiz insan detoksu yaparak rahatladım... Tavsiye ederim

Ben çok uzun oturmaya gelemiyorum sıkılıyorum. Gittiğim yerde çok oturmuyorum.

Bunlar sürekli dediğim şeyler. Gerçekten okul olduğunda farklı oluyor.hergün çocuğu almaya gidiyorum.evde biri olduğunda bırakıp çıkamıyorum. Oyundan haftaici misafir kabul etmiyorum.arkadaşımda biliyor bu durumu.ama hiç oralı olmuyor.sadece kendi istekleri var.akşama kadar dinlemeden akşam oluyor

Sonuna kadar haklısın bir dahaki sefere sen aynı tepkileri ver sürekli yemek yap börek yap beni çağır die o zaman susar

O yakindikca hep diyorum sende iki bende üç tane ben napayim diye.artık şaka yapıp dalgamı geçtiğini düşünüyor bende anlamıyorum. Benim canimi sıkan sürekli her telefonda her yazışmada bu cümleyi kurması. Sen benim anamm işin babammisin bana emir veriyosun değilmi.

Misafir de misafirliğini bilecek arkadas buu ne ya okullu cocukları olsa anlardı belki kapıyı açma bi kac defa artık selam bile vermez hem hayırdır sen ya bu ne münasebet deseydin

Ben de o konu bu konu sandim. Hatta hala neden kirmamaya uğraşıyor diyorum.

Böyle bir tanede benim başımda vardı ama fena hakladim yeni taşındım binaya sürekli biz binada hersabah birlikte kahvaltı yaparız ve ben çok erken kalkarım saat 10a kdarkahvaltimi yapmam gerekiyor emziriyorum içim kiyiliyor ,sende erken kalk bana gelicegim vakitte erken kalk ben öyle 10a kadar misafir bekleyemem tarzi bişe dedi bana ..."ayh canım öğlene kadar bebisimle yatarım iki lokma kahvaltı yapar keyfime göre geri yatarım senin için sabahın köründe ayağa dikilemem sana da gelip iki lokma yeme merakım yok zaten dedim ..kız daha yüzüme bakmiyo ...takiyomuyum hayır ..seviniyorum bile böle arsizlari yakamdan dusurdugum için...siz hala kendijizde hata arıyorsunuz...

Misafir de misafirliğini bilecek arkadas buu ne ya okullu cocukları olsa anlardı belki kapıyı açma bi kac defa artık selam bile vermez hem hayırdır sen ya bu ne münasebet deseydin
Kendinde okula giden olmadığı için dikkate bile almıyor ne desende.emrivaki ler ı çok sıktı son zamanlarda tahammulsuz günler yaşadığımı kendide biliyor.ama ısrarla şakayla karışık vuruyor.

Nasıl soyleyebiliyorlar böyle çocuklu insanlara.çocuklu insanda zaten sabah kalk et çocukların kahvaltısını yaptir derken öğlen oluyor.

Kendinde okula giden olmadığı için dikkate bile almıyor ne desende.emrivaki ler ı çok sıktı son zamanlarda tahammulsuz günler yaşadığımı kendide biliyor.ama ısrarla şakayla karışık vuruyor.
Sende ben ancak cocuklarıma yetısıyorum diye sakaya vur belki anlar anlamasa da ciddi bir sekilde soyle o da olmadı son yol kapıyı açma. Arkadasın kafa karıştırmak tan stres yapmaktırmaktan başka bir işe yaramıyor

Sürekli bunları diyorum.bazen bende sizin dediğiniz gibi düşünüyorum. Acaba beni strese sokmak içimi devamlı böyle yapıyor diyorum.böyle yapmada arasa arkadaşım müsaitsen geliyorum dese.seve seve kabul edicem.kendi kendini itiyor

Belki musait değilsin belki ozel bi işin var belki esinle vakit ayırmak ıstedın belki cocuklarınlaVS vs halden anlamak gerek

Belki musait değilsin belki ozel bi işin var belki esinle vakit ayırmak ıstedın belki cocuklarınlaVS vs halden anlamak gerek
Stresimi atmak için zaten arkadaşlarımızla buluşuyoruz böyle olunca stres küpüne donuyo insan.benim encok gücüme giden sanki önüne birşey koymuyormusuz gibi herdefasinda didiklemesi

Sanki hiç çağmırıyorum da hep böyle diyip duruyosun diyin şaka yollu belki demekten vazgeçer. Size gelip çok oturursa da çıkmam lazım çocuğu alicam okuldan diyin mecbur kalkar o da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…