cok sikildim artik . hicmi terbiye gormemis ailesinden

Bi' arkadaşım ( cidden bi' arkadaşım ama "bi' arkadaş ekolü" değil yani) :KK70::KK70:bu sebeple nişanlısından ayrılmıştı.Daha doğrusu her şey birikmiş birikmiş çocuk da en son onu yapınca kızcağızda patlama olmuş ve o gün oğlanı bırakmıştı.Bize anlatırken aşırı üzgündü ama konu da os....k yani.Bu konu cidden sorun olabiliyor , açık açık söyleyin bence eşinize.

Ay yok artık o iş yorganla gaz çıkarması bile olay olmuş boşanın bencede adam sizin gibi takıntılı biriyle nasıl yaşıyor anlamıyorum
Ne var yani gaz çıkarıyorsa biz mi fazla gevşeğiz anlamadım

Osuruktan teyyare aneciiiim :) yün çorap ör kombiyi yükselt içlik al bime geliyo baya da iyi adam üşütüyo demek ki ne yapsın

Demekki ailesinden öyle görmüş ki normal karşılıyor. Çatır çutur insan yanında geleni koyvermek nedir?

Gitsin tuvalete ihtiyacını gidersin. Bu konuda asla taviz vermem. Yapmam da yaptırmam da.

herkes farkli set demis. kimisi kari koca yapio normal karsiliyo kimisi bosanma ssbebi goruyo kimisi saygisizlik saygi duymuyo diyo. kimisi hayatimda Boyle bi igrenclik duymadim derken kimisi nolcak canim Ben esime gulerim diyo . hangisi baz alinirki anlamadimm

derdin bu olsun :) çok güldüm valla ben hamileyim bazen geliyo yani napimmm taaaa tuvalete mi gidiyim 9 aylik gobekle kalkana kadar pirtlatiyorum zaten eşimde yapar bazen guler geçeriz yani ne varki bunda :) ossurmak ayipmi tartisilir ama bana gore degil.

Reklam İçerikli Mesaj

Son düzenleyen: Moderatör:
herkes farkli set demis. kimisi kari koca yapio normal karsiliyo kimisi bosanma ssbebi goruyo kimisi saygisizlik saygi duymuyo diyo. kimisi hayatimda Boyle bi igrenclik duymadim derken kimisi nolcak canim Ben esime gulerim diyo . hangisi baz alinirki anlamadimm
boşver bizi.

sen seneye 3. çocuğu yap os.... kocadan.

Bence ayip sukur ki hic duymadim esimden bende yapmam yaninda. Sevgilinizin yaninda ya da arkadaslarinizin yaninda yapar misiniz? Esiniz onlardan daha mi degersiz yoksa daha az saygiyi mi hakediyor? Herseyden once esinizle ayni yataga girip sevisiyorsunuz birbirini begenip saygi duymak her daim olmali.

Bence takılmayın bu kadar karı kocasınız yani yarım ne getirir bilinmez bakıma ihtiyaç olsa gazına katlanamadığınız adamın altını temizlemezmisiniz bilmiyorum ama ben eşimin hiç bişeyinden Tiksinmem

Bence takılmayın bu kadar karı kocasınız yani yarım ne getirir bilinmez bakıma ihtiyaç olsa gazına katlanamadığınız adamın altını temizlemezmisiniz bilmiyorum ama ben eşimin hiç bişeyinden Tiksinmem
Tabi ki mecbur kalinca alt bile temizlenir ama evin icinde zart zurt karsi tarafa saygisizlik, hiçe sayma.

Back
X