- 3 Aralık 2014
- 464
- 106
- 103
- 32
- Konu Sahibi forestnight
merhaba bayanlar.. çok daraldım, sıkıldım.. ben 26 yaşındayım. Çalışıyorum.sağlığım yerinde çok şükür ama Bir türlü yolunda gitmeyen bir özel hayatım var maalesef. Kimle başlasam olmuyo. Ve yaş ilerledikçe isteklerim maddi yöne doğru kayıyor. Biliyorum bana kızacaksınız ama eskisi gibi aşk olsun yeter diyemiyorum. Ve kendime çok kızıyorum. Geçen gün durumu gayet iyi biriyle tanıştım tanışmadan önce sık sık yazardı arardı buluştuktan sonra artık geri çekti kendini bende tabi asla gurursuzluk yapmadım. Buluştuktan sonra Hiç bi daha buluşalım falan demedi ve bu beni çok üzdü çok bekledim ama demedi. Yeni biriyle tanıştım ama anladığım kadarıyla boyu posu maddi durumu pekte istediğim gibi değil ben artık yalnızlıktan çok sıkıldım gönlüme göre biri olsun istiyorum evlenmek istiyorum ama sıkıntı çekmek istemiyorum lüx istemiyorum ama para sıkıntım olsun da istemiyorum en azından bi evimiz arabamız olsun istiyorum ama bana gelen adamların çoğu maalesef bu kriterlere uymuyor benim istediklerim de maalesef olmuyo. Bana manevi bir destek lazım belki düşüncelerim değişir sizinle sohbet edersem bana belki akıl veren birileri olur...