Çok sıkıldım artık

forestnight

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2014
464
106
103
32
merhaba bayanlar.. çok daraldım, sıkıldım.. ben 26 yaşındayım. Çalışıyorum.sağlığım yerinde çok şükür ama Bir türlü yolunda gitmeyen bir özel hayatım var maalesef. Kimle başlasam olmuyo. Ve yaş ilerledikçe isteklerim maddi yöne doğru kayıyor. Biliyorum bana kızacaksınız ama eskisi gibi aşk olsun yeter diyemiyorum. Ve kendime çok kızıyorum. Geçen gün durumu gayet iyi biriyle tanıştım tanışmadan önce sık sık yazardı arardı buluştuktan sonra artık geri çekti kendini bende tabi asla gurursuzluk yapmadım. Buluştuktan sonra Hiç bi daha buluşalım falan demedi ve bu beni çok üzdü çok bekledim ama demedi. Yeni biriyle tanıştım ama anladığım kadarıyla boyu posu maddi durumu pekte istediğim gibi değil ben artık yalnızlıktan çok sıkıldım gönlüme göre biri olsun istiyorum evlenmek istiyorum ama sıkıntı çekmek istemiyorum lüx istemiyorum ama para sıkıntım olsun da istemiyorum en azından bi evimiz arabamız olsun istiyorum ama bana gelen adamların çoğu maalesef bu kriterlere uymuyor benim istediklerim de maalesef olmuyo. Bana manevi bir destek lazım belki düşüncelerim değişir sizinle sohbet edersem bana belki akıl veren birileri olur...

merhaba bayanlar.. çok daraldım, sıkıldım.. ben 26 yaşındayım. Çalışıyorum.sağlığım yerinde çok şükür ama Bir türlü yolunda gitmeyen bir özel hayatım var maalesef. Kimle başlasam olmuyo. Ve yaş ilerledikçe isteklerim maddi yöne doğru kayıyor. Biliyorum bana kızacaksınız ama eskisi gibi aşk olsun yeter diyemiyorum. Ve kendime çok kızıyorum. Geçen gün durumu gayet iyi biriyle tanıştım tanışmadan önce sık sık yazardı arardı buluştuktan sonra artık geri çekti kendini bende tabi asla gurursuzluk yapmadım. Buluştuktan sonra Hiç bi daha buluşalım falan demedi ve bu beni çok üzdü çok bekledim ama demedi. Yeni biriyle tanıştım ama anladığım kadarıyla boyu posu maddi durumu pekte istediğim gibi değil ben artık yalnızlıktan çok sıkıldım gönlüme göre biri olsun istiyorum evlenmek istiyorum ama sıkıntı çekmek istemiyorum lüx istemiyorum ama para sıkıntım olsun da istemiyorum en azından bi evimiz arabamız olsun istiyorum ama bana gelen adamların çoğu maalesef bu kriterlere uymuyor benim istediklerim de maalesef olmuyo. Bana manevi bir destek lazım belki düşüncelerim değişir sizinle sohbet edersem bana belki akıl veren birileri olur...
Zamana bırakın.. demesi kolay diyeceksiniz ama yapacak başka birşey var mi

Kriterleriniz varsa vazgecmeyin, aramızda sevgi aşk olsun kuru ekmek te olsa yeriz diyen kadınlar değerli olmuyor zaten. Ayrıca da rahat bir hayat istemek hakkınız, çalışan kendi maaşını alan biri olarak tabiki de maddi durumu da iyi olan birini isteyebilirsiniz. Herkesin kendi kriterleri var.

Ama karşınıza kalbinizi ısıtacak o elektriği verecek biri çıkmamış bence çıksaydı bu tarz şeylere fazla takilamazdiniz. Zamana bırakın.

Evi arabayı birlikte alın ki bi kıymeti olsun bari. Yoksa siz yine mutlu olamıcakmışssınız gibi geldi bana.
Bu zamanda evlenıcek insan bulmak gerçekten çok zor.
Ama ben maddiyattan çok huyuna suyuna davranışlarına bakarım. Önce bi akıl sağlığı yerinde olsunda para her zaman kazanılır.

Biz eşimle evimizi barkmızı kendimiz aldık. Size de tavsiye ederim. Karşındaki adamın karakterini değerlendir önceliğin o olsun. Evi arabası tipi olup da karaktersiz olması daha mı iyi olurdu?

26 yaşındasınız. 25-30 yaşlarında insanların maaşla çalışarak hem evi hem arabası olması epey zor.
Ailesinin maddi imkanları olması lazım.
Bu durumda da, sizin aileniz denk mi diye sorarım... sizin aileniz de size ev ve araba veriyor mu? Cevabınız evet ise istekleriniz bana makul geldi...
Hayır ise birlikte çalışıp kazanma fikri neden olmasın?

Back
X