- 23 Nisan 2017
- 53
- 17
- 3
- Konu Sahibi anderlex_spor
-
Stres yapma canim soranlara dusunmuyoruz henuz cok yeni evliyiz tadini cikarcaz diyin. Daha cok yeni doktorlar bile bi sene olmadan tedaviye baslamiyolar. Ama icim rahat etsin diyosan bi dra gorunSelam kızlar 9 aydir ewliyim.Henuz gebe kalamadm.Benimle beraber evlenen arkadaslarim hep gebe kaldilar.Ama bn henüz kalamadm.Kaynanam ve çevremdekilerden sürekli baski göruyorum.Neden cocugunuz olmuyor diye.Cok üzuluyorum Eşimde cocuk istiyor Onada üzulmesin diye bir sey diyemiyorum.Napmam lazim kizlar morelim cok bozuluyor.Agliyorum bu yüzden Cok stres yapiyorum.benim gibi ailesinden ve etraftan baski goren var mi???
Niye bu kadar merak ediyorsunuz?
Biz bu kadar merak etmiyoruz diyemiyor musunuz..
Dr. Gittim bi sorunum olmadigini söylediStres yapma canim soranlara dusunmuyoruz henuz cok yeni evliyiz tadini cikarcaz diyin. Daha cok yeni doktorlar bile bi sene olmadan tedaviye baslamiyolar. Ama icim rahat etsin diyosan bi dra gorun
stres yaptığın sürece çok zor hormonlar vs. tamamen etkileniyor.Daha yolun çook başindasınız once bir evliliginize odaklanın birbirinize iyice alışın cocuk elbet eninde sonunda oluyor teknoloji çok ilerledi ben bu evlenir evlenmez çocuk bekleyen kv. akrabalar vs. 50 yıl öncede kaldı sanıyordum hala baya baya varmış lütfen geri kafalı insanlarin sözüyle hareket etmeyin milletin agzi kapansin diye değil gercekten kendiniz isteyip hazır olduğunuzda çocuk yapin...Selam kızlar 9 aydir ewliyim.Henuz gebe kalamadm.Benimle beraber evlenen arkadaslarim hep gebe kaldilar.Ama bn henüz kalamadm.Kaynanam ve çevremdekilerden sürekli baski göruyorum.Neden cocugunuz olmuyor diye.Cok üzuluyorum Eşimde cocuk istiyor Onada üzulmesin diye bir sey diyemiyorum.Napmam lazim kizlar morelim cok bozuluyor.Agliyorum bu yüzden Cok stres yapiyorum.benim gibi ailesinden ve etraftan baski goren var mi???
Neden hemen bi laf sokma cabasi icindesiniz anlamadim. Kiz kafasina takmis buraya yazmis. Sacma geliyosa yada verecek cevabiniz yoksa yazmayin efendim. Sirf yazmak icon yaziyosunuz bos bosOffff cahillik cok zor..
Ozaman bekle zamani gelince olur bebisin :)Dr. Gittim bi sorunum olmadigini söyledi
2 yıl olacak nerdeyse ben evleneli benden önce evlenen benle bir evlenen benden sonra evlenenler bile doğurdu ve hamile bazen benimde canım sıkılıyor üzülüyorum ama allah büyük o nezaman vereceğini bilir rabbim büyük..Selam kızlar 9 aydir ewliyim.Henuz gebe kalamadm.Benimle beraber evlenen arkadaslarim hep gebe kaldilar.Ama bn henüz kalamadm.Kaynanam ve çevremdekilerden sürekli baski göruyorum.Neden cocugunuz olmuyor diye.Cok üzuluyorum Eşimde cocuk istiyor Onada üzulmesin diye bir sey diyemiyorum.Napmam lazim kizlar morelim cok bozuluyor.Agliyorum bu yüzden Cok stres yapiyorum.benim gibi ailesinden ve etraftan baski goren var mi???
19 yasindaymm .Ben sustugum icin oluyor zatn
ebru abla şirkette beni birgün sesli güldüreceksin yaaa
zor tuttum kendimi
kaç yaşındasınız konu sahibi
insanlara bu yüzü sis veriyorsunuz
ebru abla şirkette beni birgün sesli güldüreceksin yaaa
zor tuttum kendimi
kaç yaşındasınız konu sahibi
insanlara bu yüzü sis veriyorsunuz
Sagol tatlm insallah olur.Ben kendimde iatiyorum.Gorumcem yeni dogum yapti Bebegi cok tatli Onada biraz özeniyorum2 yıl olacak nerdeyse ben evleneli benden önce evlenen benle bir evlenen benden sonra evlenenler bile doğurdu ve hamile bazen benimde canım sıkılıyor üzülüyorum ama allah büyük o nezaman vereceğini bilir rabbim büyük..
Kendini üzme sıkma biz istemeye başladığımızdan beri soran olsada şuan istemiyoruz o bizim tercihimiz gibi cevaplar veriyoruz.
Ağlama sıkma canını allahın izniyle olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?